9 onverwachte bijwerkingen van FigHerinnert u zich de dagen dat je een kind en uw moeder gebruikt om de pot Anjeer van u te verbergen? En Anjeer dat is zo lief en lekker als links aan jou, in een paar uur worden voltooid. Maar, zoals ze zeggen, te veel van het goede wordt vaak slecht. Anjeer of vijgen heeft veel voedingsstoffen en zijn gunstig voor de huid, het haar en de algehele gezondheid. Maar je moet nemen in de juiste hoeveelheden voor de bijwerkingen te voorkomen.

Hier zijn 9 bijwerkingen van vijgen die je bewust van moet zijn voordat u bezwijken voor de verleiding om de hele pot Anjeer legen.


Zwaar op de maag:

Ook vijgen kan zwaar op de maag en kan maagpijn veroorzaken. Terwijl voor degenen die last hebben van obstipatie kunnen profiteren van het, kon je in maagpijn voor anderen eindigen. Het drinken van koud water na het eten van vijgen helpt bij maagproblemen gekoppeld.

Zwelling:

Naast de maag, waardoor zwelling vijgen. Drink water anijs helpt genezen van het probleem.

Zon Gevoeligheid:

Hoewel vijgen zijn bruikbaar bij de behandeling van chronische huidziekten en ook nuttig bij de behandeling van huidkanker, kan schade aan de huid door het verhogen van de gevoeligheid voor zonlicht. UV-stralen schadelijk voor de huid en kan leiden tot aandoeningen zoals vroegtijdige veroudering, melanoom en huidkanker. Het kan ook huiduitslag. Vermijd langdurige blootstelling aan de zon als je vijgen verbruikt regelmatig voor de huid problemen in verband te vermijden.

Harms lever en darmen:

Figuren kan schadelijk zijn voor de lever. Ze kunnen ook obstructie in de darmen veroorzaken vanwege hun zaden. Hoewel het lijkt misschien niet zo tijdens het eten, het heden in de cijfers zaden zijn vrij moeilijk om gemakkelijk te verteren.

Calcium Absorptie:

Figuren bevatten oxalaten, die interfereren met de absorptie van calcium in het lichaam. Deze interferentie veroorzaakt tekort aan calcium in ons lichaam, wat kan leiden tot zwakke botten en andere ziekten, samen met het ontbreken van calcium.

Bloeden:

Anjeer is warm in de natuur en kan bloedingen veroorzaken. Ook vijgen kan retinale bloedingen, rectale bloeden, en een lichte vaginale bloeden veroorzaken. Het kan ook leiden hemolytische anemie. In het geval van rectale bloeden en vaginale, stoppen met eten vijgen en zien of het bloeden stopt. Zo niet, raadpleeg dan uw arts.

Verlaagt bloedsuikerspiegel:

Vijgen verlagen van het niveau van de bloedsuikerspiegel in het lichaam. Dit helpt patiënten met diabetes, maar het kan schadelijk zijn voor mensen die lijden aan een lage bloedsuikerspiegel zijn. Als u last heeft van een lage bloedsuikerspiegel, vermijd het eten van vijgen.

Allergie:

Als u allergisch bent voor vijgen zijn, kan conjunctivitis, rhinitis en anafylactische shock veroorzaken. Het kan ook astma. Controleer of u een probleem hebt allergisch voor vijgen voor het eten.

Oxalaten Schadelijk:

Oxalaten die aanwezig zijn in de cijfers zijn schadelijk voor degenen die al lijden aan problemen en nieren of galblaas. In dit geval het verbruik van fig kan de aandoening verergeren. Fig ook de milt, die verantwoordelijk is voor de productie van witte bloedcellen beschadigen.

Dus, dit zijn de bijwerkingen die kunnen voortvloeien uit overeten vijgen. U kunt de meeste van hen te vermijden als je eet alleen de benodigde hoeveelheid, ongeacht de behoeften van uw taal. Maar als u last heeft van een allergische reactie en weinig suiker in het bloed, dan moet je vijgen vermijden en raadpleeg uw arts.

Heb je ooit een bijwerking na het eten van vijgen worden geconfronteerd? Wat zijn zij? Deel je ervaringen van het eten van vijgen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha