9 ongelooflijke voordelen voor de gezondheid TomatillosHeeft de angst voor kanker blijf je je zorgen? En je zorgen als immuniteit laag zijn? Als uw antwoord 'ja' is op beide van deze vragen, dan is het tijd om te beginnen met het eten van hoge tomatillos.

Tomatillos of schil Mexicaanse tomaten zijn een van de ingrediënten die in Zuid-Amerikaanse keuken. U kunt stomen, koken of bak de vrucht volgens uw smaak. Ook deze wonder vruchten hebben een aantal voordelen! Wilt u weten wat ze zijn? Kies dan niet dit bericht te missen!


Spijsvertering:

Tomatillos zijn rijk aan voedingsvezels, dat is gemakkelijk een van de beste spijsvertering in je eten. Hogere voedingsvezels betekent dat tomatillos zijn vooral goed voor de spijsvertering. Voedingsvezels is een vulstof dat helpt tegen aandoeningen zoals een opgeblazen gevoel, gas en constipatie. Het helpt ook het verkeer van voedsel door het spijsverteringskanaal en helpt ontlasting constipatie en gehard (1) verzachten.

Verlaagt cholesterol:

Tomatillos zijn gevonden om het risico van hypertensie verminderen, door het effectief om de bloeddruk te verlagen. De verhouding van kalium-natrium helpt correcte bloeddruk evenwicht. Kalium is een bekend vasodilator, die helpt ontspannen de bloedvaten. Dezelfde trend kalium helpt oxygenatie verbeteren en cardiovasculaire belasting vermindert (2).

Verlaagt de bloeddruk:

Tomatillos zijn gevonden om het risico van hypertensie verminderen, door het effectief om de bloeddruk te verlagen. De verhouding van kalium-natrium helpt correcte bloeddruk evenwicht. Kalium is een bekend vasodilator, die helpt ontspannen de bloedvaten. Dezelfde trend kalium helpt oxygenatie verbeteren en cardiovasculaire belasting vermindert (3).

Anti-carcinogene:

Tomatillos bogen op een hoog gehalte aan antioxidanten genoemd fytochemicaliën withanolides. Deze chemicaliën zijn gevonden om de vrije radicalen te elimineren en dijken kankercellen en tumoren. Deze withanolides vertonen veel anticarcinogene en antibacteriële bekend. Bovendien is de grote hoeveelheid antioxidanten zoals vitamine A en C helpt ook om kankers (4).

Verhoogt Immuniteit:

Tomatillos zijn rijk aan vitamine A en C. De aanwezigheid van deze essentiële vitaminen tomatillo is een ideale remedie voor aandoeningen van het immuunsysteem gerelateerde. Vitamine C is een antioxidant die effectief elimineert niet alleen vrije radicalen, maar helpt ook inleiding van de productie van witte bloedcellen (5). Aldus kan de consumptie van tomatillos helpen om de immuniteit.

Visie Gezondheid:

Tomatillos vol belangrijke mineralen en essentiële verbindingen zoals bètacaroteen en vitamine A. De aanwezigheid van carotenoïden zware zorgt oxidatieve stress op de ogen wordt verminderd en vrije radicalen wordt geëlimineerd. Deze vermindering van oxidatieve stress kan het risico van cataract en andere ooginfecties (6) rechtstreeks verminderen.

Weefsel bevordert de gezondheid:

Tomatillos hebben veel voordelen voor de gezondheid en bevatten een behoorlijke hoeveelheid ascorbinezuur. Ascorbinezuur, naast een effectieve antioxidant, helpt ook om collageen ontwikkelen. Collageen is een van de belangrijkste stoffen die bindweefsel cellen, weefsels, spieren en zelfs organen bouwt. Vitamine C is essentieel voor de ontwikkeling van collageen, tomatillo, en vervolgens wordt een belangrijke fruit voor de productie van collageen (7).

Helpen gewicht te verliezen:

Tomatillos zijn een van de beste voeding voor mensen die actief zijn op dieet. Terwijl ze zijn laag in calorieën en vet, en hoog in voedingsstoffen, voedselvoorziening zijn ideaal voor mensen die willen afvallen. Hoe tomatillos thuis essentiële voedingsstoffen die je helpen het gevoel verzadigd. Als u wilt om een ​​gezonde levensstijl te beginnen, met inbegrip van denken tomatillos in uw dieet (8).

Uitstekende energiebron:

Tomatillos bevatten veel essentiële voedingsstoffen. Een daarvan is een bijzonder B-vitamine niacine genoemd. Niacine helpt breken voedsel en omzet in bruikbare energie voor het lichaam. Tomatillos bevatten grote hoeveelheden niacine en in staat om voor een dag ondersteunen.

Waarschuwingen:

Nu dat je weet over de voordelen voor de gezondheid van tomatillos, moet u niet vergeten dat tomatillos zijn planten van de nachtschade familie en is zeer alkalisch. Als je niet oppast, kan het gebruik van tomatillos aandoeningen zoals artritis en ontstekingen verergeren.

We hopen dat deze voordelen van tomatillos u aanmoedigen om deze heerlijke weinig fruit toe te voegen aan uw dieet. Deel uw ervaringen en eventuele recepten tomatillos hier. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha