9 Miracle Kruiden die haaruitval te voorkomenGetty

Haaruitval - de gevreesde woord voor zowel mannen als vrouwen. De oorzaken kunnen variëren van persoon tot persoon, ofwel emotionele of fysieke stress, drugs, misbruik van haar, auto-immuunziekte, diëten, voedingstekorten, hoge kwaliteit koorts en de lijst kan gaan en op. Met het verlies van haar kan ook 2 of 3 oorzaken samenwerken! En zijn meestal zo moeilijk om de oorzaak vast te stellen, tenzij je zijn gediagnosticeerd met een auto-immuun ziekte of medicijnen gebruikt waarvan bekend is dat haaruitval als bijwerking veroorzaken.

Naast het hebben van een gezonde voeding en TLC, we kunnen echt breng die erg gewild, gezonde manen leven waarin hieronder voor het haar in ons dagelijks leven vermeld Ayurvedische kruiden:


Met Pava (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Kruiden-behandeling voor haarverlies:

Aloe Vera:

Aloë Vera doet alles, wordt geconditioneerd, stimuleert de haargroei en voorkomt haaruitval, bestrijdt talg en nog veel meer. Extract van aloë vera gel uit de fabriek en direct toe te passen op de hoofdhuid en laat het minstens 2 uur voor het spoelen. Dit zal niet alleen stoppen met haaruitval, maar bevordert ook de haargroei.

Om Jung Junho naar Flickr uit Zuid-Korea (http://www.flickr.com/photos/phploveme/2816791264), via Wikimedia Commons

Ginseng:

Ginseng wordt verondersteld om bloedcirculatie te stimuleren, waardoor de bloedtoevoer naar de haarfollikels. Als het nemen van supplementen van ginseng, zou het best zijn om ze samen met vitamine B6 en zink supplementen. Voor plaatselijke toepassing, haar olie doordrenkt met ginseng wortel kan wonderen doen.

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rosemary_white_bg.jpg

Rozemarijn:

Rozemarijn is een krachtig kruid voor de haargroei. Het voorkomt niet alleen haaruitval, maar stimuleert ook de groei van nieuwe haren, leer ontgift en herstelt het haar pigmentatie. Hoewel thee rozemarijn goed zal doen, maar de meest effectieve manier is om de rozemarijn geïnfundeerd olie op de hoofdhuid gebruiken.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Lalithamba

Indiase kruisbes:

Indiase kruisbes is ook bekend als "AMLA" is rijk aan vitamine Cand andere mineralen zoals fosfor, calcium, ijzer, vitamine B en caroteen. Stimuleert de haargroei, versterkt de haarwortels en verhoogt schijnen. Het kan vers gegeten worden of gedroogde vorm of poeder voor de voordelen ervan. Kokosolie doordrenkt met kruisbessen moeten worden gemasseerd op de hoofdhuid voor maximale voordelen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Tatiana Gerus

Neem:

Neem heeft een sterke anti-bacteriële eigenschappen die nuttig zijn voor de oplossing van jeuk, roos gevoelig hoofdhuid zijn. Het stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid, wanneer het lokaal toegepast. Neem olie is nuttig in dunner wordend haar en vroegtijdig grijs worden.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Quinn Dombrowski

Sage:

Sage heeft antiseptische en adstringerende voordelen voor het haar. IF verstandig gebruikt, resulteert in dikker haar en sterker.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door fitkitchen

Klit:

Kliswortel olie-extract is rijk aan fytosterolen en essentiële vetzuren, de voedingsstoffen die nodig zijn om een ​​gezonde huid te behouden en het bevorderen van de natuurlijke groei van het haar.

Voor JMGarg (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Bhringraj:

Bhringaraj is de meest krachtige gras gebruikt voor het verhelpen van haaruitval en vroegtijdig grijs worden. Het resulteert in gezond haar, gezonde hoofdhuid en stimuleert de haargroei.

Voor Joseph Dalton Hooker (1817-1911), via Wikimedia Commons

Jatamansi:

Jatamansi infuus olie is zeer nuttig om haaruitval en vroegtijdig grijs worden voorkomen.

Kruidengeneesmiddelen voorzien van een of meer van de bovenstaande ingrediënten om haaruitval te bestrijden. De resultaten variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van de reden voor kaalheid. Deze natuurlijke remedies kruiden worden doorgegeven van generatie op generatie, en nu is het onze beurt om de meeste van deze kruiden te maken voor haarverzorging.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha