9 meerdere gebruikt voor cosmetica die leuk zijn om te proberen zijnEr is niet zoiets als te veel make-up.

Ik ging door mijn make-up onlangs, waar ik vond veel lipsticks, oogschaduw en eye liners.All van hen werden tippen naar de deadline. De meeste van hen kocht ik in Skydiven en weinig gebruikt. Schuld op zich heeft genomen. Het overkomt de beste van ons.

De oplossing is om de truc voor de meeste dingen te gebruiken. Het maakt je deugdzaam voelt als je meer make-up kopen.


Er zijn veel voordelen voorzichtig met je make-up te zijn

  • U kunt al uw vrije make-up .ta gebruiken van afval .Nu kunt u genieten van het uitproberen van nieuwe merken.
  • Milieuvriendelijk Diva. U doet uw kant om ervoor te zorgen dat u geen afval dingen .Minder betekent minder afval te verspillen.
  • U kunt proberen en kopen meer make-up, omdat je al je vorige stuff.Lucky gebruikt u!

Hoe kunt u uw make-up producten polyvalent zetten

Lippenstift:

Gebruik het als een crème blush .Swipe op voor die roze gloed (Hier bekijkt u helder rood!)

Blush:

Penseel op je oogleden voor een romantische look mooie roos. Gebruik het voor de contouren aangeven, als u ook dark.You kunt mengen blozen met lipbalms/Vaseline voor een lipstick helder.

Oogschaduw:

Wow, een genie in zijn zak.

  • Dat saaie bruine oogschaduw zal een grote stof contouren, hoe zit het met die kleur sprankelende champagne te maken?
  • Een groot hoogtepunt!
  • Pinks zijn blush!
  • Gebruik oogschaduw als eyeliner (aka kareenakaapor)
  • In alle gebieden van dunner schaduwen neutrale vulling in je wenkbrauwen

Bronzer:

Vorm je benen om je benen er lang en dun door het toepassen van een aantal bronzer strategisch op de kuiten en dijen.

Mascara:

Het maakt grote schoensmeer! Echt! Gewoon schar wat op de schoen en polijsten met een stukje stof of doek. Geweldig voor spot reinigen! Gekleurde mascara is ook geweldig, trendy haar mascara!

Moisturizer:

Moisturizers zijn echt verslaan voor u U kunt lotions of crèmes te gebruiken voor het verwijderen van make-up .Tame die vervelende haren kroeshaar trekroute van slicking op een of twee druppels moisturizer.They zijn ook perfect voor het gebied van de controle op de luchthaven. Eens, was ik op reis uit New Jersey (USA) in Miami en ik zat vast in de security check zoals ik droeg gouden armbanden die werden ook tight.I geprobeerd om ze te verwijderen, maar ze waren te obstinate.The Officer werd ongeduldig en ik wist Ik was van plan om een ​​"Pat down". Het eureka-moment voor mij was toen ik de crème Ik reisde naar de polsen te vetten en slaven gleed uit. Dank God voor crèmes!

Boroline:

Een klusjesman! Boroline is een antiseptische. dus zorg ervoor dat u in uw reis bag.It geneest gooien schrale huid en lippen, en is goed voor de kinderen ook. Heeft u ooit een panty lijn moest vanwege een uitbarsting zweet en pad gebruik en gezondheid? U kunt de uitbarsting verbannen wrijven Boroline waar de dijen ontmoeten en begroeten de uitbarsting.

Deo Stick:

Gebruik Deo sticks op de binnenzijde van de gladde nieuwe schoenen blaren later vermijden. Ik had een paar perfecte schoenen voor het feest, maar ik was bang dat ik zou eindigen met blaren. Ik wreef mijn deo stok (type gel) rond de achterkant van mijn nieuwe schoenen en voila - Ik danste de hele nacht met mijn droomprins

Talk:

Ik heb vaak gezien dat de advertenties waar meisjes Veeg stof en krijgen een glow.So natuurlijk, heb ik besloten om te proberen en ik was aangenaam verrast door de resultaten .. breng een beetje 'stof, zoals vijvers droom van bloemen voor een frisse look zonder olie. Zoals gebruikelijk altijd patch test voordat je spullen op je gezicht.

Voor informatie over wanneer de verwijzing verwijderen om truc te gooien.

Het beste deel is dat de dumping sommige elementen multifunctionele zak zal zorgen voor een avatar up glammed met een paar tikken. Veel plezier!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha