9 manieren om te zorgen voor puistjes te nemen op de mond en de lippenPuistjes die vorm krijgen in de mond en op de lippen kan zeer pijnlijk op keer. Word rampzaliger, omdat ze bijten blaren vaak onbewust. Het eten van voedsel wordt het een lastige klus omdat puistjes op de lippen en de mond. Ontsteking verder toeneemt wanneer de puistjes in contact komen met voedsel. De belangrijkste factoren die leiden tot een puistje op de lippen en de mond kunnen hormonale onbalans, overmatige afgifte van vette, ongezonde voeding en vette huid. Soms puistjes op de lippen zijn ook de resultaten van virale infecties veroorzaakt door onhygiënisch eten gerechten.

Hoe zich te ontdoen van puistje op de lip en de mond?

Toen last van een dergelijke voorwaarde, zou je zeker een manier om snel te ontdoen van hen te vinden. Nou, deze puistjes zijn niet ongeneeslijk. U kunt eenvoudig te ontdoen van hen effectief, het volgen van een paar eenvoudige methoden. Hier zijn enkele tips voor u:


Neem een ​​schone doek voordat u de doek bevochtigen met warm water. Bind je haar zo strak dat deze niet op de lippen valt. Geef een warm kompres met de doek op de lippen voor comfort. Als alternatief kunt u een koud kompres toe te passen voor een effectief resultaat.

Als u lippenbalsems gebruiken, houd apart voor een paar dagen. Controleer of de balsem bevat geen schadelijke chemische waarvoor u allergisch bent. Lippenbalsems zijn gevonden een van de redenen waarom mensen zijn getroffen met topposities in de mond en lippen. Wanneer u een aanvraag de balsem plakkerig, trekt stof en vuil wanneer u een stap opzij. Stof en vuil zijn vaak de belangrijkste oorzaken voor de mond en lippen acne.

Was uw lippen en mond met een medicinale mondwater. Vermijd het gebruik van zeep als je puistjes op de lippen. Als alternatief kunt u proberen de anti-acne producten die in de winkel verkrijgbaar zijn voor dit doel. Gebruik een gezicht te wassen in plaats van zeep voor verbetering.

Zorg ervoor dat de mond na het drinken of iets te eten te reinigen. Dit lijkt misschien kinderachtig voor u, maar het is belangrijk voor iedereen te volgen. Resten voedsel op de lippen en de mond veroorzaken vaak puistjes. Daarom moet u eenvoudig inzicht in het belang van deze stap.

Heb je ooit was je je mond met je tanden? Waarschijnlijk niet. Nou, was uw lippen is net zo belangrijk. Er is geen noodzaak om dezelfde druk op de borstel te zetten als je dat doet tijdens het tandenpoetsen. Masseer zachtjes de lippen met de borstel. Het zou de dode cellen van de huid van de lippen verwijderd en onzuiverheden effectief elimineren. Herhaal dit proces twee keer per dag.

Water is een prachtige oplossing voor puistjes mond. Drink veel water per dag om je mond fris en geurloos te houden. Dit voorkomt dat de bacterie te vormen in de mond.

Net als lippenbalsem, controleer dan of uw dagelijkse face wash is veilig genoeg. Soms gezicht wassen is met zware chemische elementen die de huid slecht kunnen breken. Om een ​​dergelijke kans te voorkomen, moet je je gezicht wassen veranderen voor een test. Controleer of de nieuwe face wash is hypoallergeen en overeenkomt met de huidskleur.

Niet knijpen of te doorboren de puistjes. Zou de voorwaarde verspreiden bacteriën rond verergeren. Geduld tonen wordt vaak gebruikt in geval van enige vorm van puistjes.

Als het probleem zich stelt, raadpleeg dan een nabije dermatoloog voor een antiviraal geneesmiddel. Dit zal helpen om zich te ontdoen van puistjes snel en effectief.

Probeer deze eenvoudige tips en te ontdoen van die van de mond en lippen puistjes irritant. We willen graag uw opmerkingen en meningen te horen. Schiet ons een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha