9 krachtige tips over hoe je je hersenen te trainen om gelukkig te zijn9 krachtige tips over hoe je je hersenen te trainen om gelukkig te zijn

Sinds onze vroege jeugd, heeft de hersenen gerekruteerd door de ervaringen van ons leven. Op een zeer basaal niveau, leren we dat het pijn doet wanneer we iets warm te raken en we leren dat er soorten mensen die we kunnen vertrouwen, en anderen die dat niet kunnen. Deze brain training houdt niet op als je ouder wordt, kunt u nog wel positieve stappen om opnieuw te trainen je geest, het zal je anders denken. Deze brain training komt van nature in ons leven door middel van, bijvoorbeeld, onze keuze van de loopbaan: een accountant wordt opgeleid om een ​​voorzichtiger beeld van een reeks van boeken, of met andere woorden te nemen, altijd kijken naar de slechtste, en dit kan je kijk op het leven in het algemeen beïnvloeden. Net als deze negatieve type opleiding werk, zo kan een positief type opleiding; Lees daarom eerst onze 9 tips over hoe je je hersenen kunt trainen om gelukkig te zijn:

1. Tel je zegeningen: 10 minuten van dankbaarheid

Ja, 10 minuten per dag van dankbaarheid kan enorm veranderen je leven! In de levensstijl tegenwoordig hectisch, mensen hebben een gewoonte van om rond te rennen, doen wat ze doen en vergeet te stoppen en te voelen dankbaar. U kunt beginnen om je hersenen te leren om te zoeken naar de goede dingen in het leven, door gewoon een beetje 'tijd om de balans op te maken van wat je hebt, in plaats van wat ze niet hebben. Onderzoek heeft aangetoond dat, als je opzij tien minuten per dag naar de lijst van de dingen die goed gingen, de dag, de dingen die je dankbaar voor bent ingesteld, dan kan dit een duidelijk effect op je mentale vooruitzichten hebben, help 'te installeren 'positieve mentale houding in uw dagelijkse gewoonten en maken het natuurlijk en automatisch werken.


2. Temper je negatieve gedachten met een 'so what ?!' Sentence

Test altijd de toevoeging van een 'so what' voor elke negatieve gedachte dat komt in je hoofd. Als je denkt: change 'Ik zal nooit ontmoet een andere man als hem, dus wat' Ik zal nooit een andere man als hij met '?! Ik zal iemand dat is nog beter te zien "Wanneer je begint te overwegen om elke beneden, kunt u beginnen met een beter perspectief op de problemen te krijgen!; je zult zien hoe uw visie van uw toekomstige verheugen!

3. Accepteer de realiteit, maar houd een positieve mentale houding

Je hoeft niet te doen alsof dat alles is rooskleurig tuin een positieve mentale houding te houden, en accepteer de realiteit is een stap op weg naar geluk. Het is een andere manier om magie te gebruiken en dus wat 'zin. Bijvoorbeeld; 'Ik kan me niet veroorloven om naar huis te verlaten afschuwelijk jaar'. Accepteer het feit vóór. Ja, je kan niet eens bewegen, en dus wat ?! Als je wat geld te besparen, dan zou je in staat zijn om te bewegen na enige tijd.

4. Niet te vergelijken, te laten inspireren door het succes van andere mensen in plaats

Vergelijking en inspiratie zijn twee verschillende soorten trillingen, een negatief en de andere is uplifting en positief. Get inspiratie door degenen die succesvoller dan dat in plaats van zich vergelijken met hen. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die geconfronteerd worden voortdurend met andere mensen die zijn veel beter dan zij zelf zijn de meeste kans om ongelukkig te zijn. Er is geen enkel punt in je leven te vergelijken met dat van een multi-miljonair en gefrustreerd voelen. In plaats daarvan kijkt hij naar waar het vandaan kwam, waarschijnlijk gebruikt te worden in een totaal ellende en kan een grote innovatie te doen en realiseren van zijn dromen ... Als je het zou kunnen doen, dan kunt u ook; Het wordt geïnspireerd door zijn levensverhaal, in plaats van het vergelijken ...

5. Lees inspirerende boeken

Wanneer je op school, je je hersenen te trainen door te lezen en je kunt het nu doen, als je ook een beetje 'ouder. Het lezen van de inspirerende verhalen van hoe anderen kwam uit op de top tegen alle verwachtingen in, kan het helpen je begint te kijken naar hun problemen en uitdagingen en mijlpalen van succes, in plaats van rampen.

6. Uw manier van denken is een gewoonte, wat betekent dat u naar believen kunt veranderen

Als je rookt, dan heb je opgegeven, of zelfs als je gewend bent om zijn duim zuigen als een kind en, vermoedelijk, niet meer, dan weet je hoe je een gewoonte te doorbreken. Je manier van denken is een gewoonte ook, en kunt u de gewoonte van negatief denken te doorbreken en een positieve mentale houding van het nieuwe model Jingle, als je zijn vastbesloten om dit te doen. Wanneer u een negatieve gedachte, gewoon jezelf eraan te herinneren dat het irritant gewoonte en een gewoonte die u wilt stoppen, net zoals je zou doen met roken.

7. Zorg ervoor dat je gedachten zijn echt blij

Sommige mensen denken dat ze gelukkig kunnen zijn gewoon jezelf te vertellen dat alles is echt goed. Dit kan niet werken, als je gewoon zou kunnen liggen aan jezelf en bedriegen jezelf, omdat je weet wat de waarheid echt; zodat jezelf te vertellen dat je vertrouwd bent met je gewicht zijn, als je weet dat je niet bent, zal je niet gelukkig maken. Toegeven dat u niet tevreden bent met uw huidige gewicht en begint om wat oefening te doen, recht te zetten, is een veel meer positieve en realistische, niet alleen goede resultaten, maar ook meer vertrouwen voor verder succes te brengen.

8. Hoe om gelukkig te zijn? Herevalueren je verleden

Als je schrijft je levensverhaal kunt de manier waarop u vandaag denken beïnvloeden. Psychiaters proberen om een ​​depressief persoon te krijgen om zijn eigen geschiedenis van het leven te herschrijven, richten zich op de goede dingen die zijn gebeurd, in plaats van het kwaad, en dit kan helpen iedereen het bereiken van een meer positieve en gelukkig. Vaak, wanneer we opnieuw het verleden, vinden we dat, zelfs tijdens de ergste momenten van ons leven, iets goeds kwam uiteindelijk uit.

9.

Hoe om positief te blijven?

Gebruik positieve woorden vaak!

Woorden kunnen je hersenen veranderen. Als je er een gewoonte van te maken en het gebruik van positieve woorden heel vaak, elke dag, zal het automatisch voelen zich meer tevreden, omdat de woorden positief en empowerment kan de hersenen om positieve verbinden. Bijvoorbeeld, wanneer iemand vraagt ​​'Hoe gaat het vandaag?' In plaats van te beantwoorden: 'Ik voel me goed' of 'alles OK', zei iets als 'Great! Bedankt! 'Of' ik doe geweldig! 'En probeer deze woorden te horen, als je het zegt. Daarnaast is tijdens de dag kunt u 'voeden' je hersenen met het machtigen, positieve affirmaties, zoals: 'Elke dag in elk opzicht ben ik beter' of 'meer Ik glimlach, de beste die ik krijg', 'Ik heb de macht om een verandering wanneer ik wil "," ik ben waardig van de beste en het beste doen '... Het geheim van positieve affirmaties is om een ​​goed gevoel als je ze zeggen. Als uw verklaring produceert geen een goed gevoel in je, dan veranderen uw verklaring, totdat het maakt je 'trillen', een goede positieve energie, dit is wanneer je begint te zien wonderen gebeuren in je leven.

Wij hopen dat u ons advies over hoe u uw geest te trainen graag behulpzaam te zijn heb gevonden.

Voel je vrij om uw suggesties over hoe gelukkig en positief in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   2
Mei 29, 2015 | 03:35:44 | later 7 uur

Tips Grote geluk! Dank u voor het delen!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha