9 IDEEËN flirterige tekstbericht naar VALENTINE9 IDEEËN flirterige tekstbericht naar VALENTINE

Als je te verlegen zijn het hele jaar door te laten je geliefde weet wat je denkt, dan is deze tijd van het jaar nadert snel, als de situatie is veel eenvoudiger. Valentijnsdag is de perfecte tijd voor een beetje 'van flirty teksten; geen druk, geen pijnlijke gesprekken, gewoon een geweldige kans om het water te testen met een regel tekst en, als alles gaat vreselijk mis, dan kun je zeggen dat je gewoon was een grapje! Als je zitten rommelen met de sleutels proberen te achterhalen van een geestige lijn, dan geven wij u onze beste negen flirterige teksten voor deze Valentijnsdag:

1. Laat het gewoon leeg

Het wordt gegarandeerd een antwoord, als een tekst die niets te plaatsen zegt! Wanneer je antwoord, ongetwijfeld benieuwd wat de hel was alles tekst; heb je het begin van een gesprek om u waar u wilt gaan.


2. 'Ik bel de politie!'

Hij krijgt in het zweet en wanneer hij antwoordt, dan kunt u reageren met

'Waarom heb je gestolen mijn hart'

...

3. "Ik had een droom over jou gisteravond ... '

Het is goed voor elk moment van het jaar en was in staat om te vragen over de droom. Maar bereid met een antwoord en niet de droom één stoom niet te maken, als je niet goed kent, dat een beetje 'te veel te snel zou kunnen zijn.

4. "Ik wou dat je hier was ... '

Eén van de leukste ideeën flirterige sms'jes voor Valentijnsdag zou zijn: 'Ik wou dat je hier was' ... Laat hem weten dat je eerder vanavond zou zijn met hem en hij zou zelfs kunnen komen en samen met u voor het diner!

5. "Zult u mijn Valentijnskaart zijn? '

De oude zijn de beste en je kunt niet veel meer op het punt van dit te krijgen. Verspil geen tijd te verslaan rond de struik, maar de vraag!

6. "Het denken aan u vanmorgen. Gelukkig Valentijnsdag! '

Eén van de ideeën tekstbericht Flirty meer neutraal voor Valentijnsdag zou zijn: '! Nadenken over je vanmorgen ... Happy Valentine's Day "De vroege vogel vangt de prooi! Eerst in te loggen met alarm tekst voor hem Valentijn; Het zou kunnen blijven in gedachten de hele dag.

7. "Ik verloor mijn teddybeer en Ik heb een omhelzing ... En jij? '

U kunt alleen een nieuwe teddybeer, maar hey, je kunt ze niet allemaal winnen.

8. "Hoe is jouw dag was Valentijnsdag? '

Dit is een no-druk, deuropeners voor later op de dag. Geef hem een ​​kans, als hij eenzaam zal voelen en wil je wat 'gezelschap.

9. "U vergat mijn kaart, waar gaan we heen vanavond? '

Eén van de ideeën tekstbericht Flirty recht voor Valentijnsdag zou zijn: 'U vergat mijn kaart, waar gaan we heen vanavond?' Geef hem een ​​schuldgevoel dat niet verwacht en hij zou wel eens willen aan u. De energieke aanpak kan soms de beste zijn.

Voel je vrij om hun ideeën flirterige tekstbericht delen voor Valentijnsdag in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   1
April 13, 2015 | 04:45:26 | later 7 uur

Goede tips! 😀

  1   1
April 13, 2015 | 10:36:52 | later 13 uur

Bedankt voor het delen van deze ideeën flirterige, hou de site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha