9 Home Remedies eenvoudig te verwijderen uit Tan HandenOf het nu winter of zomer, heeft het looien altijd een probleem van lastige huid geweest. In de winter heb je de optie om het te verbergen door het dragen van de mouwen; maar in de zomer is er geen andere keuze dan zich te ontdoen van zodra het zich voordoet.

Wij geven veel als ons gezicht wordt gelooid, maar we hebben de neiging om onze handen te negeren. Nou, denk je niet dat je moet nog mooier uitzien als de huid van de handen zag er zo goed als de huid op je gezicht? Dus, niet te negeren je handen. Wij rekenen dezelfde aandacht voor hen, zodat elk deel van onze blootgestelde huid ziet er prachtig bruin en gratis.


Looien wordt meestal veroorzaakt wanneer de huid wordt gevoeliger voor zonlicht (vanwege de schadelijke UVA en UVB-stralen) en ook wanneer je vergeet te passen zonnebrandcrème. Ook zijn sommige van ons hebben de neiging om te bruinen of verbranden sneller dan anderen. Deze donkere huid kan zeer pijnlijk, vooral wanneer de dubbele huidtinten zijn goed zichtbaar. Maar maak je geen zorgen. Er zijn home remedies voor tan het verwijderen van uw handen, die veel eenvoudiger dan u dacht bent.

Home remedies voor Tan verwijderen Van Handen:

Hier zijn een aantal huismiddeltjes om tan uit de handen en benen te verwijderen.

Oplossing 1:

Neem verse yoghurt in een kom en voeg een snufje kurkuma of Haldi aan. Meng goed. Breng deze pasta elke dag gedurende 20 minuten op de handen, gezicht en nek voordat je zwemmen. U kunt eerder wassen tijdens het winterseizoen, als het snel droogt.

Oplossing 2:

Neem een ​​komkommer en snijd hem in twee helften. Nu rasp de komkommer doormidden en bewaar het in een kom. Om dit, voeg 2 eetlepels melk of melkpoeder en een paar druppels citroensap. Meng goed. Toe te passen en laat het zitten totdat het droogt. Spoelen met gewoon water. Pas deze week om de beste resultaten te krijgen.

Oplossing 3:

Snijd een tomaat in de helft. Wrijf de binnenkant van de tomaat op de huid van je handen, zodat de zaden en het sap in contact komen met de huid, helpt zich te ontdoen van een gebruinde huid.

Oplossing 4:

Amandelen zijn ook erg goed in het verwijderen van tan uit handen. Neem 5 tot 10 amandelen en verse greens en corrigeren. Meng deze pasta met 5 druppels sandelhout olie. Breng deze pasta op het getroffen gebied. Als verse amandelen niet beschikbaar zijn, kopen amandelen en nacht weken. Nu slijpen volgende ochtend en volg dezelfde procedure als u voor de verse amandelen deed.

Oplossing 5:

Neem de pulp van papaya puree. Probeer wrijven Area gelooid. Deze massage helpt ook om de huid gelooid genezen.

Oplossing 6:

Kurkuma is een natuurlijke huidverzorging product dat in staat is om bijna alle voorkomende huidproblemen genezen. Neem kurkuma en meng met het citroensap. Meng goed. Voeg nu 1 eetlepel rauwe melk aan. Breng dit op je handen en laat het daar blijven totdat het wordt afgevoerd. Daarna afspoelen met koud water om zichtbare resultaten te zien.

Oplossing 7:

Snijd een rauwe aardappel doormidden en wrijf haar vochtige, bloot vlees op de getroffen gebieden. Laten drogen en spoel. Doe dit elke dag om de resultaten te zien.

Oplossing 8:

Tik op de voordelen van goede oude Aloë Vera. Het is een grote natuurlijke genezer. Helpt tegen zonnebrand en tan vervaagt. U kunt het sap direct gebruik van een blad weg van de huid. Breng dit vrij en regelmatig gebruik.

Veel merken worden verkocht ook pure aloë vera gel in deze dagen in de heuvels. U kunt een bad kopen voor je en houd deze bij de hand. U kunt een beetje 'van rozenwater meng en breng de gel op de huid.

Oplossing 9:

Deze remedie is de makkelijkste van alles en kan overal worden toegepast.

Neem de citroensap en direct toe te passen op je handen. Laat 15 minuten staan. Nu wassen met koud water. Citroensap bevat citroenzuur die effectief verlicht de huid en tan vervaagt. Echter, deze behandeling een beetje 'drogen aan de huid, om niet te vergeten om na hydrateren.

Volg gewoon een van deze eenvoudige home remedies voor het verwijderen van tan uit handen. Maar het is ook heel belangrijk om te zorgen voor uw huid te nemen, zodat het veilig is tegen de schadelijke stralen van de zon.

Belangrijke en essentiële tips om te voorkomen dat de zon Tan:

Bedek uw handen goed te alvorens uit te gaan in de zon om een ​​directe gevolgen te voorkomen.

Als je niet kan dekken, breng dan een goede zonnebrandcrème te beschermen de huid te houden. Breng een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 vrij en een half uur voor blootstelling aan de zon. Als je de zonnebrandcrème overslaan omdat je veel zweet, op zoek naar een 'niet-comedogeen' want dit zal niet poriën verstoppen.

Veel water drinken. Dit helpt de huid gehydrateerd van binnen naar buiten, waardoor het risico van het drogen van de huid verminderen. Verhoogt de celvernieuwing en maakt de huid verjongen en vernieuwen.

Bevochtig je handen, dat wil zeggen, hydrateren de huid ook extern door het toepassen van een vochtinbrengende crème die de natuurlijke fruitzuren op een regelmatige basis bevat. Dit zal helpen bij het verwijderen van de tan huid.

Afschilfering helpt bij het verwijderen echt natuurlijke bruine kleur van je huid. Het helpt af te werpen de bovenste lagen van dode huidcellen, waardoor de huid fris hieronder. Dus, moet u dit invoeren in uw wekelijkse routine huidverzorging.

  • Gebruik gewoon een goede body scrub en een loofah om de huid te exfoliëren met zachte cirkelvormige bewegingen, terwijl je in de douche. Neem een ​​goede body scrub apotheek. The Body Shop heeft vele variëteiten beschikbaar.
  • U kunt uw eigen exfoliërende thuis te maken met behulp van natuurlijke ingrediënten uit de keuken plank. Voor deze, meng de olijfolie, 1 kop van suikerriet gemalen en voeg een beetje 'van vers geperst limoensap.

Laat ons weten welke van deze huismiddeltjes om tan uit handen te verwijderen werkte het beste voor u! Tot die tijd blijven de mode!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha