9 geweldige voordelen en het gebruik van gedroogde oregano voor de huid, haar en gezondheidWilde marjolein of wat is algemeen bekend als oregano is een van de meest populaire kruiden in de wereld. Een belangrijk keukenkruid, oregano heeft een kenmerkende sterke geur en licht bittere smaak. Goede oregano kan nog steeds sterk genoeg om de tong te verdoven zijn; maar wordt vaak gevonden in mildere varianten. De meest voorkomende gebruik van oregano is als een afspraak prominent in het Italiaans-Amerikaanse keuken en staat bekend als een topping voor pizza, fast food favoriet wereldwijd.

In tegenstelling tot veel andere kruiden oregano gaat goed met gebakken en gekruid eten en wordt vaak gebruikt als specerij voor gebraden, gebakken groenten of gegrild. Het kruid oregano wordt meestal gedroogd voor een betere instandhouding en verbetering van de smaak. Naast de Italiaans-Amerikaanse wordt ook veel gebruikt turks, Palestijnen, Libanezen, Egyptenaren, Syriërs, Griekse, Portugese, Italiaanse en Spaanse keuken. In de volksmond bekend om zijn culinaire gebruik, gedroogde oregano heeft ook veel voordelen voor de gezondheid, huid en haar. Lees verder voor meer informatie over de voordelen van gedroogde oregano blaadjes vinden voldoende overtuigd om er een integraal onderdeel van uw dieet gezondheid bewust te maken te zijn.


Gedroogde oregano Voordelen voor de gezondheid:

Prime bron van vitamine K:

Oregano is een rijke bron van vitamine K, een essentiële vitamine die vaak genegeerd. Vitamine K is bekend dat de cardiovasculaire gezondheid te bevorderen en is een integraal onderdeel van het voetbal uit de slagaders te houden. Effectief helpt bij botontwikkeling en bevordert een goede bloedstolling ook.

Droge antibacteriële eigenschappen van Oregano:

Oregano is een rijke bron van thymol en carvacrol, twee oliën zei tegen ongelooflijke bacteriën-gevechten vaardigheden bezitten. In feite, recente studies hebben aangetoond de oregano meer potente bij de behandeling van Giardia wat over de toonbank medicijnen voorgeschreven te zijn.

Integraal bron van antioxidanten:

Oregano is rijk aan anti-oxidant eigenschappen van thymol en een zuur genoemd zuur rosemarinic. Het onderzoek toont aan dat oregano is 42 keer meer anti-oxidant activiteit van appels, 30 keer meer dan aardappelen, 12 keer meer dan sinaasappels en 4 keer meer dan blauwe bessen. Oregano is ook een rijke bron van vitamine C. Vitamine C helpt het immuunsysteem te versterken om infectieziekten te bestrijden en veeg uit de radicalen schadelijke, pro-inflammatoire gratis.

Droge oregano voor een gezonde spijsvertering:

Vele gunstige eigenschappen van de kruiden oregano en actief bevorderen van de spijsvertering. Oregano verbetert darmmotiliteit en bevordert de afscheiding van maag enzymen.

Gezondheid Tonic Eigenschappen van Dry Oregano:

Gedroogde oregano bij inname fungeert als een gezondheids-tonic. Rijk aan essentiële oliën zoals carvacrol, thymol, limoneen, pineen, en caryophylleen ocimeen, de bladeren en bloeiende stengels van oregano hebben sterke antiseptische, anti-krampachtige, carminative, cholagogue (helpt bij de afscheiding van de galblaas), zweetdrijvend (zweetproductie), slijmoplossend en stimulerende eigenschappen. Helpt bij de behandeling van verkoudheid, koorts mild, griep, indigestie, maagklachten, en pijnlijke menstruatie symptomen.

Rijke bron van mineralen:

Deze verbazingwekkende kruid is een rijke bron van verschillende mineralen zoals kalium, calcium, magnesium, mangaan en ijzer. Kalium gaat een lange weg in het controleren van de niveaus van natrium tot hart-en vaatziekten, mangaan en koper zijn co-factoren integralen door het lichaam gebruikt voor de anti-oxidant enzym superoxide dismutase te voorkomen. Ijzer voorkomt bloedarmoede en magnesium en calcium zijn een integraal onderdeel van de botgroei en de massa opstapelen.

Gedroogde oregano voordelen voor de huid en het haar:

Droge oregano voor acne en gladde huid:

Oregano is een rijke bron van beta-caroteen die actief tegen acne te bestrijden en bevordert een gezonde huid en glad.

Gedroogde oregano om tekenen van veroudering te voorkomen:

Een rijke bron van vitamine C en E, bèta-caroteen, deze antioxiderende eigenschappen in oregano vernietigt vrije radicalen die schade huidcellen en daarmee te voorkomen dat de eerste tekenen van veroudering.

Preventie van haaruitval en gezond haar:

De antioxiderende eigenschappen van oregano bestrijden vrije radicalen die haaruitval om effectief te voorkomen en bevorderen van gezond glanzend haar veroorzaken. Het is ook bekend effectief tegen roos te zijn.

Afbeeldingen: shutterstock

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha