9 Geweldige prestatie Chrysanthemum TeaJe weet dat die mooie chrysant bloemen bloeien in uw tuin, zijn een bron van gezondheid? De warme drank die wordt bereid met de gedroogde chrysant bloemen weerspiegelt de schoonheid van de bloem met haar florale aroma en frisse smaak.

Beschouwd als een ongelooflijke Chinese geneeskunde, chrysant thee werkt als een natuurlijk koudemiddel. Deze goudbruin thee bevat grote hoeveelheden B-caroteen, dat wordt omgezet in vitamine A in de lever. De consumptie van dit infuus is handig, vooral voor vrouwen.


Voordelen van Chrysanthemum Tea:

Lees verder om meer over de voordelen van chrysant thee te leren. Deze kruiden thee heeft vele nutritionele voordelen en sommige van hen zijn:

 1. Chrysant thee maakt je verfrist en verjongd na een dag van hard werken voelen. Met zijn geur en smaak, ontspant het lichaam en geest.
 2. Om jeukende keel en hoesten, chrysant thee behandelen met Fructus Momordicae, moet worden geweekt in water gedurende 20 minuten en vervolgens gekookt. Citroen en steenzout kan thee worden toegevoegd voor de geur en smaak.
 3. Groene thee deeg kan ook gemengd worden met deze thee warmte uit de lever verwijderd en verbeteren het gezichtsvermogen van een persoon. Deze combinatie geeft ook verlichting van vermoeide ogen. Dit bier kan worden geconsumeerd slaapstoornissen verminderen. De bloemen die later worden gebruikt om donkere kringen rondom de ogen te verminderen.
 4. Aangezien de thee bestaat voornamelijk uit ongeveer 45% droog extract van de bloem, is bruikbaar bij de behandeling van ontsteking in de longen en neus. Het is ook bekend om zijn anti-schimmel, anti-bacteriële en anti-virale eigenschappen en is effectief in het reinigen van de lever.
 5. Deze Chinese chrysant thee is cafeïne-vrij en niet bijwerkingen zoals spanning, nervositeit en irritatie veroorzaken.
 6. E 'nuttig bij de behandeling van coronaire hartziekte, spataderen en verstopte slagaderen.
 7. Is effectief stimuleren die de zintuigen waarschuwt en verjongt de hersenen.
 8. Drink deze thee helpt de verlichting van omstandigheden, zoals keelpijn, jeuk gevoel in de ogen en reddishness.
 9. Deze gele transparante thee fungeert als een goede ontgiftende middel voor de lever en helpt cholesterolgehalte in het lichaam.

Chrysanthemum Tea Recept:

Chrysant thee wordt niet op grote schaal gebruikt als andere theesoorten. Dit is jammer, want dit is een thee die een punch packs als het gaat om smaak en aroma. De smaak van deze thee is een beetje 'subtieler en minder bittere groene thee. U kunt een kopje thee chrysant zetten ongeveer 9 gram gedroogde bloemen van de chrysant en de helft van het bedrag van een paardenbloem bloemen in een theepot brouwen. Voeg wat 'heet water voor thee pot en dompel de theebladeren gedurende 5-10 minuten. En de koffie is klaar! U kunt suiker toe te voegen volgens uw smaak.

Een woord van waarschuwing:

Deze Chinese thee is ook bekend dat sommige bijwerkingen veroorzaken. Sommige van de negatieve effecten van deze thee zijn:

 • Net als de bloem bevat alantolactone, die huidproblemen zoals roodheid en ontsteking van de huid en jeuk veroorzaakt.
 • Mensen die lijden aan diabetes moeten deze thee niet verteren, als het een wisselwerking met insuline.
 • Soms zijn kalmerende eigenschappen zijn verantwoordelijk voor het verlagen van het niveau van de bloeddruk van een persoon.

Naast deze geringe bijwerkingen, kan chrysant thee een effectieve aanvulling op je 's avonds thee tijd zijn! Als je gasten komen voorbij, vergasten hen met een kopje thee perfect voorbereid chrysant. Niet alleen zullen zij genieten van de smaak van deze lekkere drank, maar zal ook het gevolg zijn van een dosis van gezondheid!
Heb je ooit geprobeerd chrysant thee? Vond je de smaak? Denk je dat het smaakt beter dan andere groene thee? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha