9 GEHEIMEN VAN MEISJES pasvorm die 'moet ongeveer WETEN9 GEHEIMEN VAN MEISJES pasvorm die 'moet ongeveer WETEN

Wat is hun geheim? Ze wonen in een sportschool? Fit meisjes die altijd lijken stuwing te zijn en niet lijken een probleem plaatsing in hun opleiding hebben een aantal geheimen achter de hand waarvan wij denken dat je moet weten. Dus lees verder, hier delen we een aantal van de beste advies dat ik weet dat deze dames te passen:

1. Fit meisjes sloeg de verveling

Volgens dezelfde dag fitness-regime, na dag, kan het 'oh zo saai' en al snel de hele sap je motivatie. Probeer te experimenteren met verschillende soorten opleidingen, echter, en zal uw belangstelling te houden. Fitness centra bieden verschillende soorten trainingen of gewoon een beetje onderzoek van hun eigen op Google. Als je niet bevalt wat je ook probeert, je gewoon verhuizen naar een andere.


2. Ga naar voren en naar boven

Get fitness wordt bereikt door een reeks stappen, niet een overnachting wonder, dus stel jezelf redelijke doelen, maar elke keer als ik één te bereiken, leggen de lat een beetje 'meer de volgende keer. De uitdaging zal gemotiveerd te blijven en je wilt die extra stap te duwen.

3. Doe het niet alleen te doen

Als u niet beschikt over een vriend die wil om mee te doen in uw oefening regime, dan kunt u lid worden van een club of lessen nemen. Maar voorkomen dat een eenling in al uw workouts, kan teamgeest rijden beter te doen en maakt het hele proces veel leuker.

4. Begin met je hoofd

Steek uw gedachten voordat u uw lichaam te pompen en je zal de oefening veel gemakkelijker en veel effectiever te vinden. Zeg tegen jezelf: 'Win' of schreeuwen 'Go for it' en echt krijg je in de stemming voor succes en je zal een vliegende start.

5. Een beetje ', maar vaak is het beter dan niets

Het is niet nodig om jezelf op te blazen met een lange, uitgebreid trainingen die kleiner is net zo effectief. Het is makkelijker om te passen in uw dagelijkse schema en je zult niet zo verveeld ofwel.

6. Girls Fit maatregel resultaten

Als gewichtsverlies is je doel, dan weeg je regelmatig of lopen van een marathon is je doel, dan volgen de mijlen je loopt. Wat uw doel is, een register bijhouden van uw vooruitgang, dus als je ooit ontmoedigd raken, kun je terugkijken en zien hoe ver je al gekomen om een ​​beetje 'te duwen uw vastberadenheid.

7. Fit meisjes houden het leuk

Fitness moet niet een karwei te zijn, zou het leuk zijn. Kies trainingen die je wilt, of maak er een sociale gebeurtenis door toetreding tot een club en vergeet niet om jezelf een post workout traktatie het, je verdient het!

8. ik voor u doen!

Wees duidelijk in je geest waarom u in vorm. Het is niet omdat je of iemand anders, is het voor u! Als de voordelen dat het Centrum zelf zal brengen zes voor u, dan zult u het toestel vind je nodig hebt om succesvol te zijn.

9. Fit meisjes goed eten, eet gezond

Fit Girls zichzelf niet verhongeren. Je moet de energie in staat zijn om fit te worden, dus zorg ervoor dat gezonde maaltijden regelmatig te eten, zodat u de brandstof voor al het extra werk of zal niet alleen de energie om je doelen te bereiken .

Wat is uw favoriete fitness tips en geheimen?

Blijf gezond en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  1   1
Juni- 24, 2015 | 19:48:41 | later 2 uur

Manier cool! Een aantal zeer goede punten! Ik waardeer het schrijven Dit artikel plus de rest van de site is zeer goed.

  0   0
Juni- 24, 2015 | 22:51:57 | later 5 uur

Grote geheimen in de vorm!

  3   0
Juni- 25, 2015 | 02:11:27 | later 8 uur

I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha