9 FOUTEN vrouwen met MEN9 FOUTEN vrouwen met MEN

Geen twijfel je hebt gehoord het gezegde 'mannen van Mars en vrouwen van Venus'. Er is niet te ontkennen dat het begrip van het andere geslacht een beetje 'een moeilijke taak kan zijn, maar als een vrouw, soms kun je dezelfde fout opnieuw en opnieuw te maken zonder het te beseffen. Om dit probleem op te lossen, hier zijn 9 voorkomende fouten die vrouwen met mannen.

1. doen alsof iets te zijn dat je niet

Het is begrijpelijk dat je zou willen een man die je wilt imponeren, maar proberen om iets dat je niet wordt nooit gaat werken op de lange termijn zijn. Je hoeft niet naar een bepaald iets voor een man om u te merken zijn. De poging om de goedkeuring van een man te krijgen is alleen maar om uiteindelijk het maken van je ongelukkig, hoe je gaat om te strijden om te voldoen aan de fantasie die u probeert te maken.


2. Proberen om hem te veranderen

Een van de voorkomende fouten vrouwen met mannen probeert hem te veranderen. Een luipaard niet zijn vlekken veranderen? Natuurlijk, mensen veranderen, maar de gedachte kunt u een man vormgeven in de gewenste partner, waarschijnlijk mislukken. Een man is alleen maar om te veranderen als je wilt.

3. Deel je gevoelens te vroeg

Gelieve niet een man die je wilt trouwen, kinderen te vertellen en u wilt een metgezel leven partner / soul eerste data of te vroeg in de relatie. Als je dat doet, bestaat het risico dat het sneller dan Usain Bolt loopt.

4. Niet het begrijpen van de borden

Als een man is geïnteresseerd in u, die hem het meest waarschijnlijk zien. Als het niet tonen van een belang in u, dan bent u waarschijnlijk niet zijn type. Niet te verwarren met het spelen moeilijk te krijgen. Mannen denken heel anders door vrouwen en veel mannen zal u laten weten als je wilt. Als hij zegt dat hij wil spelen, dus er is een rapport dat later is.

5. oordelen zijn karakter

Zoals alles in het leven, je kan niet altijd oordelen een boek door zijn dekking. Je kunt niet altijd zeggen wat iemand gaat worden als, tenzij je te leren kennen, maakt niet uit hoe goed een rechter van karakter denk je dat je bent.

6. Om jaloers en bezitterig geworden

Volgende voorkomende fouten vrouwen met mannen wordt steeds jaloers en bezitterig uitstekend. Vertoon van uw jaloerse kant is een stuk van onveiligheid. De meeste mannen kijken naar een vrouw, zo is hun natuur. Echter, voor echte mannen die er die niet van plan om te bedriegen. Als een man gaat om vals te spelen op je, dan gaat hij om vals te spelen, ongeacht de onzekerheden.

7. Controleer uw telefoon / facebook / email / twitter

Houd een controle op uw partner is gaat de grond in een puinhoop paranoïde. Als u nog andere vrouwen op zijn telefoon of sociale media is het niet per se omdat hij liegt of gaat bedriegen. Laat hem een ​​leven buiten je relatie en groeien naar elkaar vertrouwen.

8. Doe hem niet geven van voldoende ruimte

Als je in een relatie betekent niet dat je moet elke vrije minuut bij elkaar te brengen. Zorg ervoor dat u tijd doorbrengen met vrienden buiten van uw relatie en laat hem ook hebben hun eigen ruimte. Niemand houdt van een meisje in nood en verstikkend.

9. Zeg niet wat je bedoelt

Als een man je vraagt ​​wat er mis is, vertel ons. Doen alsof goed te zijn als je niet, dan is teleurgesteld dat hij niet de zorg is niet een groot verhaal voor een liefdesverhaal. Je man is geen gedachten lezen, dus tenzij je ze de waarheid over hoe je je voelt te geven, niet verwachten dat hij om te proberen te begrijpen.

Welke andere fouten op je mening, vrouwen met mannen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha