9 effectieve tips om Eyeliner Running voorkomenGoed gedefinieerde ogen zijn de sleutel tot het krijgen van een mooie oogmake-up. Maar soms is de eyeliner begint te schuiven uw ogen. Is het niet? Nou, maak je geen zorgen. Nu kunt u proberen deze trucs en ongelooflijke make-up eyeliner tips om te blijven draaien!

Top 9 manieren over hoe om uitvoering Eyeliner te voorkomen:

Gebruik Goede Eyeliner Formule:

Een goede formule eyeliner die je ooit zult verplaatsen of spreid je ogen. Om meer en goede eyeliner investeren voor oog make-up. Het zal blijken te zijn je beste vriend in de make-up. Geen behoefte om een ​​eyeliner dure te kopen om goed te zijn. Als je niet kan veroorloven high-end merken, is het beter om te gaan voor eyeliner betaalbaar. De beste eyeliner begroting omvatten Lakme Absolute Shine Eyeliner, Maybelline Hyper Glossy Liquid Eyeliner en Kryolan vloeibare eyeliner.


Solliciteer Concealer In het gebied onder ogen:

Neem uw favoriete concealer en toe te passen in het tikken van bewegingen op uw huid onder de ogen. Deze stap wordt voorkomen dat uw eyeliner running. Het voorkomt ook dat de infiltratie in fijne lijntjes onder de ogen. 'S avonds de huid, de formule romige concealer vult alle lijnen. Het fungeert als een barrière tussen de huid en de eyeliner, zodat de formule langer meegaat en vers blijft.

Set Your Eyeliner:

De sleutel tot het behoud van een make-up voor een periode van langere tijd is ingesteld. Een effectieve manier om eyeliner draaiende te voorkomen wordt de oprichting ervan. Na het aanbrengen van je eyeliner, laat volledig drogen voor een paar seconden. Dan vindt een oogschaduw, die nauw overeenkomt met de eyeliner die werd toegepast en de laag van oogschaduw over je eyeliner. Gebruik een dunne eyeliner kwast schuin of regelmatig een schoon en nauwkeurig te krijgen. Als u wilt dat een laatste intense, dramatische en langdurige, dan kunt u de borstel nat. Dit is een van mijn favoriete technieken en altijd werkt vrij goed voor mij.

Tweak Up Your Formule:

Ieder van ons heeft een ander huidtype. Een regel is niet van toepassing make-up voor ons allemaal. Bijvoorbeeld kan de oogleden olieachtige moeten formules romig zacht als deze hebben de neiging om gemakkelijk te glijden en de huid smelten voorkomen. De beste optie is om te proberen verschillende formules eyeliner. Probeer vloeistof, crème, pastel, potlood vorm, kohl eyeliner of gel, en test producten om de beste formule voor uw huidtype te beoordelen.

Probeer gelaagdheid techniek:

We niet allemaal proberen gelaagdheid lippenstift doen ons trillend en duurzaam? De techniek is simpel - toepassing vlek en opnieuw toe te passen weer! Nou, dat geldt ook voor je make-up eyeliner ook. Dit eenvoudige idee houdt uw eyeliner intact gedurende de dag. Beginnen met het toepassen van uw eyeliner en dan veeg voorzichtig afborstelen met een potlood of een watje. Dan, opnieuw toe te passen opnieuw en je eyeliner duren erg lang. Het maakt niet glijden, dia of smeer je ogen!

Solliciteer Poeder:

Ik weet dat je luistert voor de eerste keer, maar het werkt wonderen! Net als de grondslag gelegd met het stof voorkomt kreuken, stof oogleden voor het aanbrengen van eyeliner om de vorming van plooien en losschroeven eyeliner te voorkomen. Deze techniek helpt de eyeliner stellen intact en plaats.

Gebruik absorberende vellen Olie:

Deze truc zal zijn van grote hulp voor mensen met een vette huid. Misschien hebben gemerkt dat meerdere malen binnen een uur na toepassing van make-up, wat glans en vettigheid verschijnen rond de ogen en T-zone gebieden van het gezicht. Gebruik goede vellen olie absorberend en vlek op het gebied elke vettigheid, die kunnen leiden tot de vorming van vouwen sneller en schuiven uw eyeliner verwijderen.

Gebruik Primer:

Eye Primer helpt bij het creëren en verbeteren van uw oogschaduw. Het helpt ook voorkomen dat uw eyeliner door plooien. Start de toepassing van een primer set ogen en met uw favoriete compact poeder, en breng je eyeliner om het langer duren, voor de hele dag.

Seal It Up:

Als de formules waterproof eyeliner nog steeds weg te lopen, probeer eyeliner afdichtingsmiddelen die gemakkelijk beschikbaar zijn vandaag de dag. De kit helpt zet de eyeliner in de plaats voor lange uren. De kit Kryolan Eyeliner en Make Up blijvend bevestigingsproducten Eyeliner kan je eyeliner een winnaar voor u gemakkelijk te maken!

Hier zijn de manieren die u zullen helpen hoe de uitvoering van eyeliner te voorkomen. Probeer deze tips en trucs om een ​​ongelooflijke schone langdurige eyeliner look te krijgen. Laat ons weten wat je zou willen om het te proberen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha