9 effectieve manieren om uw uithoudingsvermogen te vergroten voor het draaienJa, heb je gehoord van alle geweldige dingen een goede run voor u kan doen. Maar pas na een paar minuten laat je hijgend en kreunen alsof je gaat sterven op elk moment. Dus, u beslist om te draaien is niet beschikbaar jouw ding en steek van de lijst van dingen te doen. Het is het landschap? Hij beschreef zijn relatie met de race?

Hardlopen is een van de meest basale instincten en oer dat wij mensen hebben? Het komt zo natuurlijk als ademhalen voor ons! Dus als je worstelt met je uithoudingsvermogen en endurance race, niet omdat hardlopen is niet uw ding, maar omdat je gewoon nodig hebt om een ​​opleiding gedaan.


9 tips om ras Resistance te verbeteren:

Het is echt niet uit als je traint voor een marathon of wil je gewoon die extra kilo's te verliezen of je wilt een beetje te geven 'TLC in meer voor het cardiovasculaire systeem. Als u wilt uw uithoudingsvermogen draaiende te verbeteren, dan moet je nemen de volgende suggesties in je training:

HIIT:

High Intensity Interval Training (HIIT) is belangrijk voor het verbeteren van de aërobe capaciteit. Uw trainingsprogramma moet bestaan ​​uit minimaal 3 HIIT sessies per week. HIIT helpt train je hart en longen beter. De training bestaat uit de bovenlichaam en onderlichaam beweegt. U kunt toevoegen van kracht beweegt in de tijd tussen de hoge intensiteit beweegt.

Plyometrics:

Een ander ding dat een deel van je opleiding moet worden is plyometrics. Alle sporters trainen hun cardiovasculaire systeem te verbeteren van hun VO2 waarin explosieve oefeningen in hun training. Plyometrics of explosieve oefeningen zoals burpees, squat jumps, springen lunges, kikker springt, enz. Niet alleen het verbeteren van VO2, maar ook verbrandt veel calorieën.

Krachttraining:

De poten en de kern moet sterk genoeg zijn om te leiden tot een afstand van 5k zijn. De meeste mensen denken dat de race is door en door een cardio. Zij negeren het feit dat de krachttraining een belangrijke rol spelen als onderdeel van elke training speelt. Dit is het helemaal mis. De spieren van de benen en de kracht van uw core helpen u loopt beter en langer. Sterke spieren gelijk aan de grootste netvoeding en leidt tot de snelheid en uithoudingsvermogen.

Keep running:

Oke, je voelt als over te flauw na slechts running voor 5-10 minuten. So what? Dit betekent niet dat je gaat om uit te gaan zo vroeg! Nee, je moet draaiende te houden en blijf in beweging. Zie, u weet dat uw lichaam zich aanpast aan bijna alles, zolang we geven ze genoeg tijd. Om uw uithoudingsvermogen running te verbeteren, moet je draaiende te houden en blijven proberen. Maar vergeet niet, het is een geleidelijk proces. Ga van de 10% -regel. Ren zo veel en zo lang mogelijk om uw favoriete ritme in de eerste week en dan als je comfortabel met dit tarief te krijgen, maar het tempo of de afstand van 10%. Oke, als het duurt meer dan een week. Neem uw tijd, maar waag het niet te stoppen!

Interval Training:

Interval training is een andere techniek die gebruikt wordt door professionals om hun uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen en snelheid te verbeteren. Interval training omvat het afwisselend hier de race ritme en stijl. Bijvoorbeeld, om zo snel mogelijk te laten verlopen in een sprint gedurende 30 seconden en vervolgens vertragen tot het niveau van 75% van de capaciteit en draaien op die snelheid gedurende 2 minuten. Dan kunt u weer barstte in een sprint. U kunt proberen om te draaien op het pad te gekanteld. Experimenteren met uw plan of u kunt zoeken op het web om routines te stellen. Ik houd vooral van de Tone It Up meisjes Karena en Katrina set.

Muziek:

Geef me niet dat duh-uh kijken. Dit is eigenlijk meer effectief. De frequentie stap ook belangrijk wanneer je probeert om je uithoudingsvermogen te lopen verbeteren. De muziek helpt je in de flow en blijven bewegen. We hebben de neiging om onze stappen af ​​te stemmen op de beats. Dus, maak je workout playlist en laadt elk soort muziek die helpt beweeg je kont. Die is gevuld met energie en je krijgt de groef. Geloof me, u zult merken dat u liep een extra mijl of twee.

Stretching:

Ga niet draaien zonder een goede warming-up en nooit overslaan kalmeren. Stretchen is een bijna onlosmakelijk onderdeel van de opleiding van professionele atleten. Strek de spieren met aangename dynamische rekoefeningen te warmen. Doe wat statische rekoefeningen en een aantal 'yoga om je spieren te strekken na het voltooien van de race. Stretchen voor lopende lost de spieren en helpt om de prestaties te verbeteren.

Dieet:

Het verzorgen van uw dieet is essentieel als je wilt om uw uithoudingsvermogen te lopen verbeteren. Je nodig hebt om de machine te voeden als je wilt om het beter te werken. Zorg ervoor dat je goede mager eiwit en goede koolhydraten in je lichaam. Je moet goed eten om je energie te krijgen.

Rest:

Ja, het is belangrijk om de rest van het lichaam te laten, dus je bent moe, pijnlijke spieren krijgen tijd om te genezen en te repareren. Je kan niet worden uitgevoerd als een tijger gratis met een vermoeide lichaam. Je zult uiteindelijk te slepen als een verloren puppy! Vervolgens krijgen de minste 7 uren slaap per dag. En ook niet gaan lopen elke dag. Mengen met andere soorten trainingen.

Er zijn andere dingen die je in gedachten moet houden als uw lopende vorm, het krijgen van een goed paar sneakers en hydraterende zelf behoren. Deze dingen kunnen niet direct je uithoudingsvermogen te verbeteren, maar ze wel invloed op de race. Als de schoenen niet goed zijn, kan niet alleen leiden tot letsel, maar ook bemoeien met wat, hoe lang en hoe goed zij in staat is om uit te voeren. Zo ook een uitgedroogd lichaam zal niet voor mijl in een rustig tempo voor u.

Dus volg deze tips en stel de workout routine op basis van deze. Ze zal zeker helpen u om rond te rennen als een vrije geest en wilde waarmee je geboren bent. Vergeet niet om uw mening met ons als iemand.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha