9 effectieve home remedies voor de behandeling van longkankerBent u het nemen van de behandeling van longkanker? Of bent u een gezond individu en wilt longkanker geheel te voorkomen? Voorkomen is beter dan genezen, zeggen ze. Hetzelfde geldt voor longkanker ook.

Net als elke ziekte, longkanker heeft zijn eigen set van symptomen. Maar je kunt ze verlichten? En wat is nu precies longkanker? Wilt u de antwoorden op deze vragen? Dan ga je gang en geef het een te lezen!


Wat is longkanker?

Longkanker wordt verstaan ​​de voortdurende groei en vermenigvuldiging van abnormale cellen in een of beide longen. De cellen echter niet veranderen in longweefsel gezond. Ze zijn zo snel delen en tumoren vormen. Wanneer tumoren in omvang toenemen, waardoor storingen die het vermogen van de longen beter presteren vermindert.

Symptomen van longkanker:

Longkanker komt niet met symptomen in de vroege stadia. Ze komen wanneer de fase wordt voortbewogen.

  • Hoest en pijn op de borst
  • Veranderingen in uw reguliere of chronische hoest
  • Braken van bloed en het gevoel van misselijkheid
  • Kortademig
  • Afvallen zonder dieet en lichaamsbeweging
  • Hoofdpijn en duizeligheid veroorzaken
  • Pijn in de gewrichten en botten
  • Heesheid
  • Piepende ademhaling

Ondanks het nemen van medicatie voorgeschreven door een arts, kon je door een paar huismiddeltjes die zeker zal helpen om beter te voelen. Zorg ervoor dat u voordat u een van hen de suggesties en medisch advies te hebben genomen. Er zijn aparte middelen voor de symptomen. Ga verder met uw bed om ze te leren kennen!

Probeer te ontspannen:

Kortademig kan zeer gevaarlijk zijn op keer. Het maakt je ongemakkelijk en angstig voelen. Maar als je gaat al te ongerust te zijn, je bent niet van plan om verlichting te vinden van uw conditie. Als je het gevoel alsof je bijna geen adem, proberen de angst bewijzen te beheren dat de activiteit, dat maakt je een goed gevoel, en (1) ontspannen. Je zou kunnen zeggen een gebed, bekijk een aantal tv-show leuk, een goede film of gewoon denken aan een mooie vakantie plek. Het zou zeker helpen.

Focus op de ademhaling:

Een andere natuurlijke manier om korte adem te behandelen is om zich te concentreren op je ademhaling. Vul je longen met lucht en proberen om de spieren die het membraan (2) draaien controle. Je moet ook ademen door getuite lippen en tempo je ademhaling met behulp van je technieken.

Redden wat energie:

Als je voelt dat je niet kunt ademen, wordt het heel natuurlijk om moe te voelen. Behandel dit probleem eenvoudig te ontdoen van al die taken die niet nodig zijn of voelt u zich erg moe of uitgeput (3). Je nodig hebt om je energie te besparen zo veel mogelijk.

Een heleboel kleine maaltijden:

Kan eten is een van de meest voorkomende symptomen die bij longkanker, vooral in gevorderde stadia. Dit is de reden waarom je uiteindelijk verliezen van gewicht en soms kan je ondervoed kijken. Echter, kon je dit symptoom controleren door alleen het eten van veel kleine maaltijden gedurende de dag. Probeer het toevoegen van wat zachte of saaie maaltijden aan uw dieet als je merkt dat sommige gerechten moeilijk om te consumeren (4).

Stoppen met roken:

Als u een persoon die rookt, dan is het hoog tijd dat je onmiddellijk gestopt. Dit zal helpen uw behandeling actief wordt en stelt u in staat om langer te leven. Als u rookt, kan het genezingsproces te uitgesteld. Dus het is best om al je sigaretten weg te houden terwijl u probeert te herstellen. Volgens studies, mensen die tijdens radiotherapie roken tijdens de eerste fase, hebben minder kans op herstel dan degenen die dat niet doen (5). Ook de nicotine in tabak uitvinding tot de vermenigvuldiging van kankercellen. Dit zal uiteindelijk leiden tot de vernietiging van de gezondheid.

Meditatie:

Meditatie is wanneer je tijd doorbrengen in rust en stilte. Hier, moet u zich richten op iets als een foto, geluid of idee. Meditatie helpt bij spanningsvermindering en verbetert de kwaliteit van leven significant (6) .Meditation kon alleen gedaan. U kunt een paar YouTube-video's naar keuze te volgen om meer over meditatie te leren of gewoon leren van de technieken en praktijken als je vrij bent. Op slechts 10 minuten van meditatie belooft een levensveranderende ervaring voor alle patiënten met longkanker.

Yoga:

Yoga bestaat uit stretching, ademhaling en meditatie. Als je nog nooit yoga geprobeerd voordat, is het raadzaam om te gaan voor de poses minder complex. Yoga helpt meer mensen met kanker beter te voelen (7). Probeer het doen van eenvoudige yoga asana's thuis of deelnemen aan een gezondheidscentrum in de buurt van uw plaats. Je kan ook vragen uw vrienden en familie over de voordelen van yoga en wij garanderen u zal enorm worden geprofiteerd.

Warm of Cold Packs:

Als u pijn in elk deel van je lichaam, probeer een aantal warmte of koude kompressen. Warmte pakket is voor pijn op de borst, en koude kompressen zijn voor uw gewrichtspijn of bot. Als uw huid gevoelig is door radiotherapie, wees voorzichtig de pakjes niet te gebruiken direct op de huid (8). Neem een ​​fles warm water en druk op je borst voor een paar minuten. Zorg ervoor dat u een eenvoudige jas of een dun stuk doek te dragen.

Body Massage:

Een goede massage ook de symptomen te verlichten van pijn in het lichaam, iets dat heel vaak voor bij patiënten met longkanker. Vraag het maar aan iemand die je kent om in de buurt om je hand vast te houden. Ze kon gewoon wrijven of masseren van de schouders ook. Verwarmde Lotion worden gebruikt in de voet masseren. Nu massage gedurende 3 minuten aan beide zijden van de wervelkolom. Niet voorkomen dat het krijgen van een massage op de gebieden waar je zichtbare tumoren of diepe veneuze trombose (9).

Na zijn enkele home remedies voor specifieke symptomen. Laat een reading niet geven.

Home remedies voor braken:

Braken of misselijk is een veel voorkomend symptoom van longkanker. Het is het best om uw arts te raadplegen, maar alleen als het niet mogelijk is, zou je kunnen proberen een aantal natuurlijke remedies thuis om jezelf gemakkelijk te bevrijden van dit symptoom.

Probeer gember, zoals gember openhartig. Het is beter om gemberthee twee keer per dag te drinken als het vermindert gevoelens van misselijkheid. Ook veel drinken tijdens de dag om gehydrateerd te blijven. Gezonde sappen, gearomatiseerd water en zelfgemaakte smoothies (zonder melk) zijn ook een goed idee. Pepermuntsuikergoed kan ook worden gekauwd twee keer per dag, omdat dit zal helpen om strakke spieren van de maag te ontspannen en vermindert contracties (10).

Home remedies voor diarree:

Diarree toevallig ook een van de belangrijkste symptomen van longkanker. Dit kan ook thuis worden behandeld met een paar tips en trucs! Eerst verhoging van de inname van vloeistoffen. Drink twee glazen water om de twee uur. Gewoon zorgen voor de keel is nooit droog. Drink geen alcohol of koffie tijdens deze periode. Vasthouden aan het licht voedsel en gezond. Ook, weg te houden van zuivelproducten zoals melk, kaas, boter en ijs zoals zuivelproducten moeilijker verteren (11).

Home remedies voor constipatie:

Als je vaak het gevoel van verstopping, kon je het verschijnsel bij voldoende medicatie te verlichten. U kunt echter ook proberen een aantal home remedies om de situatie onder controle.

Groenten en fruit toe te voegen aan uw dieet en zorg ervoor dat je genoeg water drinkt. Lijkt rijst zemelengraangewas een slimme keuze voor het ontbijt. Kiezen voor fruit tijdens de snacks. Programma stoelgang. Dit zou zeker helpen. Je kon een laxeermiddel proberen, maar raadpleeg uw arts alvorens dit te doen. Als u laxeermiddelen overmatig gebruikt, zult u de gevoelens van uw dikke darm (12) te verminderen.

Home remedies voor vermoeidheid:

Vermoeidheid is een gevoel van vermoeidheid die niet makkelijk weg verder gaat, ongeacht genoeg slaap en rust. Niet erger worden als niet onmiddellijk wordt behandeld. Je kunt de situatie te verbeteren door het toevoegen van een beetje 'van lichamelijke activiteit in uw dagelijkse routine. Wandelen, zwemmen en yoga opties lijken erg intelligent. Maar oefening kan niet altijd goed voor alle kankerpatiënten, met name degenen die lijden aan bloedarmoede (13) zijn. Dus, is het best om uw arts te raadplegen over het. Ook, zich te ontdoen van koffie, nicotine en alcohol om vermoeidheid te beheersen. Het hebben van voldoende eiwitten per dag. Drink wat voedzame soepen elke dag. Het is altijd makkelijker te verteren als je vloeistoffen drinken. Heeft lange dutjes niet tijdens de middag.

Home Remedies voor zweertjes in de mond:

Mondzweren vaak voorkomen tijdens longkanker. Maakt het erg moeilijk om te eten en drinken. U kunt de zorg van deze aandoening te nemen door het drinken van veel water gedurende de dag, zuigen op ijs of bevroren yoghurt, soepen en thee drinken. Probeer ook het aanbrengen van een mengsel van water en soda in de mond, dat is pijnlijk. Gebruik een wattenstaafje, doopt het in vloeibare antacidum en schar op de wond (14). Dit zal zeker helpen.

Home remedies voor slaapproblemen:

Slaapproblemen kunnen worden behandeld door het vermijden van cafeïne en alcohol. Zorg ervoor dat u elke dag te oefenen. Ook houd je slaapkamer rustig. Het moet een ontspannen en rustige plek voor jou. U zich geen zorgen over hoeveel je geslapen en de problemen in verband met. Zich te ontdoen van de televisie, radio en andere afleidingen van de slaapkamer. Niet een tijd en bed tijd om op te staan, als die zal helpen uw lichaam wennen aan een bepaalde slaaptijd (15).

Voedsel dat bestrijding van kanker van de long:

Een gezond dieet kan altijd vechten kanker! De volgende lijst van voedsel zal de controle te helpen en voorkomen van longkanker. Zorg ervoor dat u al uw maaltijden toe te voegen.

Groenten en fruit: Kleurrijk

Voeg meer vitamine C en A volle borden aan uw dieet. De voedingsmiddelen die antioxidanten bevatten, zijn zeer nuttig, vooral als het gaat om het beschermen van het lichaam tegen longkanker. Enkele voorbeelden zijn squash, bessen, paprika, enz. Zorg ervoor dat u van geraffineerde koolhydraten, zoals pasta en desserts weg te blijven.

Eiwit:

Eiwitbronnen grotendeels uit eieren, vlees, proteïne shakes, groente, vlees van kippen en vis etc zijn ook gezonde opties. Maar zorg ervoor dat niet aan deze elementen te bakken. Omega-3 vetzuren en zalm zijn ook iets dat je moet eten om longkanker te genezen.

Volkoren:

Volle granen zijn gemaakt van haver, volkoren en quinoa. Als je eet meer volle granen, om longkanker te behandelen op een natuurlijke manier!

Ken je iemand die heeft longkanker weten? Vertel hen over dit bericht. Op deze manier kun je een groot verschil in het leven van iemand te maken. Laat ook uw ideeën en opmerkingen in het vak hieronder. Uw adviezen zijn altijd waardevol voor ons!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha