9 eenvoudige tips om je lippen mooi te houdenShutterstock

Net zoals de ogen, de lippen te verbeteren ook de aantrekkelijkheid van ons gezicht. Vanwege de vervuiling en de ongebreidelde gebruik van agressieve cosmetica, lippen neiging donker te zetten en verliezen hun natuurlijke schoonheid in de tijd. En we worden gedwongen om afhankelijk nog meer cosmetisch. En 'wat kun je een kip en ei verhaal te noemen! Het is eindeloos en het einde is nooit dicht. Maar wat als je kon een paar manieren om die cyclus te doorbreken? Niet dat geluid goed?

Om hun natuurlijke kleur en schoonheid te herwinnen, hier zijn enkele tips voor mooie lippen die u zullen helpen vinden van de look zacht, sensueel en lippen om te zoenen.


Natuurlijke schoonheid tips voor de lippen

Tip 1: Gebruik Rossetti Oil

Shutterstock

Lipsticks zijn in feite een mengsel van was, pigmenten, parfums, oliën en alcohol. En verschillende soorten was, oliën en pigmenten worden gebruikt in combinatie om het gewenste product te verkrijgen. De chemicaliën zijn niet zo individueel de beste optie als het gaat om een ​​langdurig contact met het lichaam, maar wanneer dat we nodig hebben om extra zorg te dragen voor het resultaat kan ons niet aan! Gebruik lipsticks alleen wanneer u het meest nodig hebben. Zij bevatten chemische stoffen die niet goed zijn voor de lippen. Zorg ervoor dat u lippenstift te gebruiken met shea butter, vitamine E, enz jojoba olie die de lippen hydrateren. Ga voor een lippenbalsem gekleurd in plaats van een lippenstift voor regelmatig gebruik, en merken als Nivea en Maybelline hebben sommige van die echte goede.

Tip 2: houd de lippen gehydrateerd

Getty

Water maakt ongeveer 50% tot ongeveer 60% van ons lichaam. En 'natuurlijk, maar dan is dat het handhaven van de benodigde percentage, maar is van essentieel belang of de effecten zullen te zien op uw huid. Je lippen wordt het minst natuurlijk uitgerust voor zelfhandhaving, die als eerste de effecten te tonen. Om de natuurlijke kleur van de lippen behouden, is het essentieel om het niveau van hydratatie van het drinken van veel water gedurende de dag om het natuurlijke vocht van de lippen handhaven, vooral tijdens de winter wanneer we vaak de neiging om minder water te drinken, en dehydratie wordt opgemerkt. Ook, voeg hoog watergehalte aan uw dieet, zoals fruit, zoals komkommer, watermeloen, sinaasappel, grapefruit en citroen.

Tip 3: Vermijd likken of bijten je lippen + Moisturize

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door lucyburrluck

Speeksel heeft de neiging om te drogen verder vocht op in plaats van toe te voegen aan them.Dermatologists dan raden wij u niet aan uw lippen likken om ze nat te houden in het proces, omdat je verder uitdroogt en dit kan leiden tot donker worden van de lippen. Zelfs de gewoonte van bijten haar lippen moet worden vermeden als er een risico op beschadiging van hen, in plaats daarvan het behoud van een hydraterende lippenbalsem bij de hand voor de toepassing als het beschermt en de voorwaarden van uw lippen.

Likken Lippen en lippenbalsem is een eigenaardigheid dat veel mensen lijden. Het is een reactie van nervositeit of stress. Dit kan de zenuwen kalmeren, op dat moment, maar de lange termijn schade doet aan de lippen vrij hard. Laat ze drogen, gekraakt en zelfs bloeden op het moment. De beste manier om dit te voorkomen is om voor te stoppen met op smaak lippenbalsems en ten tweede om een ​​bewuste poging om een ​​andere manier van het verlichten van stress te nemen te maken.

Tip 4: Gebruik lip producten met SPF

Shutterstock

Blootstelling aan zonlicht kan donker worden van de lippen harde veroorzaken. De UV-stralen hebben dezelfde nadelige invloed op de lippen als hij op de huid. Gebruik altijd lip producten die SPF bevatten om je lippen te beschermen wanneer u het nodig om tijd buiten door te brengen in de loop van de dag. Veel van de bekende merken zijn de verkoop van lippenstift, lipgloss en lippenbalsems (zowel verduisterd en niet gekleurd) met zonnescherm.

Tip 5: Exfoliëren minstens een keer per week

getty

De huidcellen ondergaat een continu proces om de laag van dode cellen te vervangen op de buitenkant met een nieuwe laag van cellen. Dit is het proces dat houdt je huid zacht en soepel. Maar wanneer deze laag is niet volledig betaald, dan is uw huid ziet er dood en saai. Hetzelfde gebeurt met de lippen.

Gebruik een scrub natuurlijke lip, minstens een keer per week om dode cellen en droge huid van je lippen te verwijderen. U kunt de olijfolie en suiker door elkaar en gebruik dit voor afschilfering. Zodra u spoelen, gelden helende boter lip of lip moisturizer favoriet. Verrassend dit een van de meest favoriete van de mooie bergtoppen lippen.

Tip 6: Hou de luchtvochtigheid in uw lippen

Shutterstock

Het gebrek aan vocht leidt tot veel van onze problemen lip. Dus het zijn preventieve is een betere route te nemen. Spray een beetje 'stof op uw zakdoek en houd het aan zijn lippen. Druk licht. Dit helpt om vocht vast te houden.

Tip 7: Vermijd rimpels rond de lippen

Shutterstock

Tuitte zijn lippen rond gebeurt als gevolg van blootstelling aan de zon, de leeftijd en roken. Als u rookt, dan stoppen. Dit is uw enige oplossing. Maar als de oorzaken zijn beide één van de resterende twee, dus je moet ervoor zorgen dat dit gebied van uw gezicht wordt bevochtigd met een crème met anti-aging ingrediënten zoals retinol.

Tip 8: ontdoen van koortsblaasjes

Shutterstock

Koortslip wordt veroorzaakt door het herpes simplex virus type wachten niet te schamen! Ongeveer 90% van de mensen in de wereld hebben dit virus in een latente vorm. En als de zon te veel of bij stress en ziek, dat zijn lelijke kop opsteekt.

De beste manier is om it.Use te allen tijde voorkomen dat er een scherm breed spectrum. Maar nog steeds lukt om de kop op, gebruik dan een zalf of crème gemaakt met citroen.

Tip 9: beauty tips zelfgemaakte lip

Zachte roze lippen zijn iets dat we allemaal willen. Hier zijn enkele tips die u kunt implementeren dat geen chemicaliën heeft en kan gemakkelijk thuis worden gedaan.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Naomi

  • Meng een beetje 'amandelolie en honing; toepassing, massage en laat op de lippen 's nachts
  • Om zich te ontdoen van de droge, schrale lippen, vaseline gemengd met olijfolie 3-4 keer per dag.
  • Limoensap + mengsel van glycerine bij gebruik 's nachts regelmatig helpt de lippen lichter

De hoop u vindt beauty tips voor lipverzorging nuttig. Laat het ons weten in de reacties hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha