9 eenvoudige tips om de perfecte parfum niet vinden?Bron: http://commons.wikimedia.org/wiki/Filesmileerfumes.jpg

Het mengsel van parfums, etherische oliën en andere aromatische verbindingen produceert parfums. Het biedt niet alleen een aangename geur voor de persoon die het draagt, maar weerspiegelt ook een beetje van de persoonlijkheid. Verschillende geuren beïnvloeden mensen op verschillende manieren. Verschillende geuren geven ook verschillende gevoelens aan de drager als roze geeft een zeer ontspannen gevoel. Andere gevoelens kunnen vrouwelijk, sterke, sexy, en licht te zijn, in elke combinatie.

Dus, moet je zeer bijzonder over de keuze van parfum als het niet alleen zou overbrengen uw persoonlijkheidskenmerken, maar geven ook een boodschap van stilte uw stemming. Een belangrijk ding om in gedachten te houden u niet elke geur past en gaat goed met uw persoonlijkheid. Dus als iemand suggereert om een ​​parfum, alleen maar omdat je het gebruikt te kopen, niet voor gaan tot je de geur is ook geschikt voor u. Nu kan je je afvragen om de perfecte parfum voor u kan een moeilijk ding om te doen. Maak je geen zorgen, de volgende eenvoudige stappen en vind je geur.


Hoe je de perfecte parfum dat geschikt is voor u vinden:

Kies het type van parfum die u wilt kopen. Parfums kunnen bloemen, hout, gemengd, kruiden, aroma's van ijsjes, etc. zijn Dus, moet dit soort geur je fysieke en je persoonlijkheid te voldoen.

Voor het kopen, probeer het parfum bij de hand om de geur te controleren en te zien of hij heeft elke vorm van schadelijke reacties op de huid. Er zijn een aantal verbindingen die roodheid op de gevoelige huid veroorzaken.

Controleer de kwaliteit van het parfum te vragen over, of het laat vlekken op kleding of niet. De meeste parfums laat een gele vlek achter hen. Als dat zo is, kies dan niet deze parfums.

Parfums hebben een psychologisch effect op mensen, omdat ze roepen emoties op. Dus, probeer een lichte geur kopen als mensen vinden het irritant en vervelend geur parfums moeilijk voor een lange tijd.

Houd een variëteit. Nee, je hoeft niet committeren aan slechts één geur voor een mensenleven. Houd ten minste drie soorten geuren in je garderobe. Een voor de dag, avond en één voor één voor een speciale gebeurtenis. Natuurlijk, zou niet willen dat de geur van jasmijn reguliere dragen voor een nacht feesten. En bovenal, ras is het kruid van het leven !!

Als je in de war en weet niet wat zou uw persoonlijkheid past, spelen een veilige spel. Kies voor een frisse, citrus of een eenvoudige bloemengeur.

Als u op zoek bent naar de geur voor de eerste keer, gelden de geur op de hand. Maak een wandeling voor een uur. Als het past, dan alleen het kopen.

Er zijn een aantal beauty producten die aromaten hard in hen hebben. Als u een van deze producten, dus beter gebruiken om een ​​parfum te kopen met een lichte geur.

Er wordt voorgesteld om een ​​deodorant of parfum te gebruiken, niet gebruiken, zowel op hetzelfde moment. Het zou een betere keuze zijn als je de deodorant en de geur van het parfum zelf, zodat ze elkaar aanvullen.

Ik hoop dat deze tips helpen u de perfecte parfum voor u te vinden. En als je nog een geur te dragen, dan moet je hem gaat gebruiken. Het dragen van een parfum is vergelijkbaar en elegant als het dragen van een mooie ring op je vingers zodat het lijkt als een echte diva.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha