9 eenvoudige tips om de hoogte van nature te verhogenIn staat zijn om de bovenste verdieping te bereiken, zou er geen voet op het krukje zo goed zijn!

De hoogte is van groot belang voor de totale persoonlijkheid van een individu bepaalt. Ondanks dat kort geen enkele wijze afbreuk aan de mogelijkheid van een individu, is het een feit dat lange mensen, worden vaak het middelpunt. Korte statured mensen niet alleen last van een gebrek aan vertrouwen, maar ook te maken met een aantal problemen in sommige aspecten van hun leven.

Verschillende beroepen (zoals modellering, acteren, etc.) vraag je goede hoogte. Typisch, een kind dat is kort, vaak wordt een slachtoffer van pesten op zijn/haar school, verloor een plaats in het basketbal team of zelfs niet aan te wijzen als de monitor van de klas. E 'nogal ongelukkig dat zelfs een fatsoenlijk uitziende of getalenteerd individu is waarschijnlijk genegeerd als hij of zij niet over de normale hoogte.

Wat we kunnen doen om beter en op voorhand krijgen als het hoogte niet in ons voordeel? Laten we eens kijken naar de factoren die de hoogte beïnvloeden en kijk dan naar de tips om hoogte natuurlijk te verhogen.

Klik hier om een ​​grotere versie van deze infographic zien.

Factoren die van invloed Hoogte:

Omdat lang niet onder onze controle, is het waar? Slechts ten dele waar!

Genetische niet-genetisch spelen een belangrijke rol bij het bepalen onze lengte. Onze gestalte wordt gereguleerd door het hormoon genaamd "menselijk groeihormoon

Tips om hoogte natuurlijk te verhogen

Ongeveer 20% of meer van onze gestalte is afhankelijk van onze omgeving, activiteiten en dieet. Dus, kunnen we onze hoogte natuurlijk te verhogen, door het volgen van een paar eenvoudige regels in ons dagelijks leven.

Voldoende slaap:

Het is een bekend feit dat ons lichaam groeit en regenereert weefsels, terwijl we rusten. Voldoende slaap en rust zijn absoluut noodzakelijk voor een groeiend lichaam. Men gelooft dat het menselijke groeihormoon (HGH) van nature in onze organismen tijdens de klank, diepe en langzame golf slaap. Groei bij kinderen en adolescenten moeten ten minste 8-11 uur slaap hebben elke nacht om de juiste de maximale hoogte te bereiken. Het is zeer belangrijk om te controleren of u een omgeving voldoende slaap. Het moet duidelijk zijn, minder harde geluiden of fel licht. Hier zijn enkele tips om gezonde slaap te garanderen:

 • Het nemen van een bad van warm water voor het naar bed gaan kan sterk verbeteren van de kwaliteit van de slaap.
 • U kunt een kopje kamille thee te drinken alvorens naar het bed. Dit is erg nuttig voor het induceren van slaap.

Een juiste slapen gewoonte is zeker een superieure respons als het gaat om de hoogte van nature groeien.

Regelmatige lichaamsbeweging en sport:

Foto: Shutterstock

 • Een van de beste tips om groter groeien van nature wordt fysiek fit en actief als een kind. Regelmatige lichaamsbeweging en sport verbetert uw hoogte. Als je lichamelijk actief zijn, je lichaam nodig heeft voedingsstoffen meer gezonde en bijgevolg een toename van voedingsstoffen in de groei van de resultaten.
 • Beoefening van sporten zoals zwemmen, aerobics, tennis, cricket, voetbal, basketbal, of een reeks van stretching oefeningen zijn een goede manier om ons lichaam in de groei te houden. Onze spieren verbeteren van onze groeivooruitzichten over het reinigen en ontgiften van het lichaam via transpiratie. Regelmatige lichaamsbeweging of sport moet zeker een deel van onze dagelijkse activiteiten.
 • Zwemmen is één van de beste manieren om uw lengte te verhogen. Als je dit begint op jonge leeftijd, zeker zijn/haar lengte genoeg zal zijn. 2 uur zwemmen per dag voor 4-5 dagen per week kan zeer effectief zijn voor uw lengte te verhogen. De schoolslag wordt speciaal aanbevolen voor degenen die wensen om hun hoogte te verhogen. Zwemmen is een full body, intense oefening die zal helpen om de spieren te strekken en te bouwen spierkracht.
 • Enkele van de functies die u kunt proberen om te beginnen zijn de stretch auto, super stretch, cobra stretch, de brug, boog, wendingen, rekt zich uit en de tafelpoot basis. Misschien wilt u eenvoudige stretchoefeningen doen op een regelmatige basis, voor een minimum van 15 minuten voor die effectief voor u zijn. Of u nu een geweldige warming-up voor een training nodig.
 • Opknoping oefeningen kunnen helpen om uw lengte te laten groeien door middel van oefening. Hoewel deze lijkt misschien een beetje 'moeilijk te bewijzen in het begin, zal je onder de knie van hen langzaam te krijgen. Alles wat je nodig hebt is een bar voor. Hang het met uitgestrekte armen en de wervelkolom gedurende 10 seconden. Herhaal 12 september na elkaar of blijven deze gedurende 2 minuten per dag.

Yoga:

Yoga is een geweldige manier en relatief minder werken om uw lengte natuurlijk te verhogen. Yoga zorgt ervoor dat de algehele conditie, wat handig is om een ​​impuls te geven aan uw lengte te geven. Sommige yogahoudingen vergemakkelijken de afgifte van groeihormonen in het lichaam die veroorzaken. Rekoefeningen en balans betrokken bij yoga spieren te versterken en verbeteren van de houding. Probeer yoga houdingen zoals driehoek vormen (Trikonasana), cobra (bhujangaasana), berg vormen (Tadasana), mooie pose (Sukhasana), de boom stelt (Vrikshasana). U kunt ook addSuryanamaskar aan fitness-regime.

Handhaaf de juiste houding:

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de juiste houding te handhaven sinds de kindertijd. Simpele dingen zoals rechtop zitten in een stoel, het houden van uw rug recht, kin omhoog, en zelfs voorbij de voet tijdens het lopen of staan ​​eigenlijk kan een gunstig effect hebben op uw lengte. Niet zomaar eentje tijdens het lopen.

Een rechte rug en een sterke rug zijn zeer belangrijk voor uw lengte te verhogen. Lijn de nek en het hoofd zonder te buigen of slungelig. Een goede kussen en een geschikte matraslichaam even belangrijk zijn om het wervelkolom comfortabel.

Opgemerkt zij dat de schouders niet bukken tijdens het lopen of staan. Hunching moet worden vermeden ten koste van alles. Een goede houding maakt je lang, intelligent en zelfverzekerde blik.

Gebalanceerd dieet:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door blair_25

Een evenwichtige voeding het absoluut essentieel om de juiste voeding krijgen. Blijf weg van junk food ten koste van alles. Vermijd verzadigde vetten, koolzuurhoudende dranken en voedingsmiddelen overmatig suiker geladen als deze kunnen een negatieve invloed op uw lengte veroorzaken. Het moet ervoor zorgen dat u alle vitaminen en mineralen die uw lichaam nodig heeft om te groeien naar uw volledige hoogte.

 • Vitamine D en eiwitten helpen om groeihormonen te ontketenen, en zijn noodzakelijk voor de goede groei van botten en tanden. Daarom voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze voedingsstoffen, zoals kaas, peulvruchten, tofu, mager vlees, eiwitten moeten worden opgenomen in uw dieet.
 • De inname van zink is ook belangrijk als deficiëntie kan leiden tot een verstopping van groei bij kinderen. Voedingsmiddelen, zoals asperges, chocolade, eieren, oesters en pinda's zijn rijk aan zink.
 • Vereist calcium in zuivelproducten en groene groenten voor groei en botontwikkeling.
 • Daarnaast andere voedingsstoffen zoals mineralen zoals magnesium en fosfor, koolhydraten en vitaminen moeten niet worden genegeerd, omdat zij bijdragen tot een goede groei van het lichaam. Nutritionele behoeften kan worden voldaan door het nemen van supplementen in beperkte hoeveelheden.
 • Het is belangrijk om een ​​goede stofwisseling. Dus, kun je zes evenwichtige maaltijden gedurende de dag hebben. Kleinere porties, maar goed spanning kan nuttig zijn om de stofwisseling te verhogen. Dit leidt tot minder afzetting van vet in het lichaam, zodat het groter.

Vermijd groeifactoren dwerggroei:

U kunt ervoor zorgen dat de hoogte niet wordt beïnvloed door externe of interne factoren. Dus, hou in het achterhoofd een paar dingen:

Het nemen van drugs en alcohol op jonge leeftijd kan zeer schadelijk zijn. Het verbruik van deze kan leiden tot groeiachterstand en ondervoeding, daardoor verhinderd dat de volledige hoogte te bereiken. Inname van cafeïne moet worden beperkt, met name onder kinderen zo houdt u van het slapen degelijk en regelmatig. Als kinderen en adolescenten vereisen een goede 8-11 uur slaap, kan cafeïne verminderen die in ruime mate aldus indirect bijdragen aan de korte gestalte.

Daarnaast, zijn steroïden ook gevonden om de botgroei remmen jonge kinderen, beschadigen van hun lengte. Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen en adolescenten getroffen astmalijders die inhalers gebruiken trendmatig ongeveer ½an cm korter dan anderen. Dit is omdat deze inhalers afzien betrekkelijk kleine hoeveelheden steroïden genoemd budesonide.

Sterk immuunsysteem:

Bepaalde ziekten jeugd kan ook leiden tot een groeiachterstand. Deze kunnen worden voorkomen door regelmatige immunisatie en nemen veel vitamine C in citrusvruchten zoals sinaasappel, grapefruit en citroen. Het immuunsysteem kan door samen eten en vers voedsel, en het vermijden verwerkte voedingsmiddelen en gehydrogeneerde margarine als zeer populair solide te blijven.

Een gezond dieet leidt tot een gezond immuunsysteem. Nemen veel fruit, groenten, peulvruchten, volle granen en voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten en omega-3 vetzuren in uw dieet om een ​​gezond immuunsysteem te behouden.

Vraag uw arts:

Indien u uw halverwege tieners en hagel hebt bereikt uit een familie waarvan alle leden hoog zijn, maar vinden dat de hoogte niet ontwikkelt, is het verstandig om een ​​arts te bezoeken. Kunnen sommige medische aandoeningen worden gedetecteerd in een vroeg stadium. Dus als je al het bovenstaande aan het doen zijn, maar nog steeds niet groeien, een dokter raadplegen.

Bouw je vertrouwen:

Als een persoon is hoog, maar ontbreekt het vertrouwen, is van geen enkel nut. Dus, is het zeer belangrijk om vertrouwen op te bouwen sinds de kindertijd en te groeien als je ouder wordt. U kunt deelnemen aan activiteiten op school, lid worden van een club en tijd doorbrengen nastreven van je interesses en hobby's. Deze werken allemaal aan uw stemming en gevoel verhogen van welzijn, zodat de invloed op uw vertrouwen niveaus. Als je een positieve ingesteldheid en zijn vol vertrouwen, zelfs een kleine gestalte lijkt niet om een ​​obstakel te zijn voor jou. Dus, cultiveren uw vertrouwen!

Wacht niet langer wachten; beginnen nu om je lichaam groeien! Volg deze tips om de hoogte van nature te krijgen!

Vertrekken een suggestie hieronder als je die hebt om je te helpen om een ​​paar centimeter toevoegen aan mijn lengte?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha