9 Eenvoudige Schoonheid tips voor zwangere vrouwenZwangerschap met zich mee brengt niet alleen de hormonale veranderingen, maar volledig verandert de manier waarop je kijkt. Heb je ooit iemand horen zeggen: "Je begon gloeien als nooit tevoren" of "Je ziet er zo saai en bleek." Dit zijn de gebruikelijke reacties die je zou voelen als je wacht. Elke zwangerschap is anders, wat kan schitteren als een gloeilamp, terwijl anderen kan kijken dus uitgelekt en versleten. Zelfs zo, kunt u deze beauty tips speciaal voor zwangere vrouwen en trek deze prachtige podium met gemak.

Voor David Roseborough uit Los Angeles, Verenigde Staten, via Wikimedia Commons


Beauty tips voor zwangere vrouwen:

Drink veel water:

U moet de arts u vraagt ​​om veel water te drinken hebben gehoord. Het helpt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en te behouden voldoende vruchtwater in de zak voor de baby om comfortabel.

Het eten van de juiste voeding:

Uit persoonlijke ervaring, is het uiterst belangrijk om goed en gezond te eten. De groeiende foetus moet de voedingsstoffen die nodig zijn voor zijn algemene ontwikkeling en dat doen jullie. Schoonheid is niet alleen uitwendig, moeten de inwendige organen werken prima om uw huid gloeien maken.

Onderhouden van een goede regeling huid:

En 'heel begrijpelijk dat de zwangerschap je lusteloos zou kunnen maken en je zou willen dat iemand anders een heleboel dingen te doen voor u. Dat gezegd hebbende, die negen maanden zijn echt bedoeld voor u te verwennen en breng wat 'alleen tijd, want zodra je kind, je zou niet eens weten hoe de tijd is voorbij gevlogen en je bent ineens 60.

Kiezen voor een gezonde levensstijl:

Er zijn vele klassen van de zwangerschap uitgevoerd door ziekenhuizen en particuliere instellingen waar ze leren veel zwangerschap gerelateerde oefeningen en yoga die helpt om de zenuwen te houden en je voor te bereiden op het werk uitgevoerd. Het is een geweldige ervaring om andere aanstaande moeders te ontmoeten en uw kennis te delen. Zorg dat je voldoende rust en slaap te krijgen om de stress van de gewichtstoename en hormonale veranderingen te overwinnen.

Kleed je rondingen te verbeteren:

Zwangere vrouwen, heel vaak keek gedesoriënteerd en onhandig. Nou, ze hebben een gemakkelijk excuus van zwanger en mensen volkomen begrijpen dat. Maar tijden veranderen en met beroemdheden zwanger favorieten, kunt u gemakkelijk plaats het niet veel moeite om eenvoudige maar mooie kijk nemen. Draag kleding die comfortabel en dat accentueren bochten zijn. Laten inspireren door vele afbeeldingen overspoeld met beroemdheden zwanger.

Het juiste gewicht blijven:

Sommigen van ons misschien gewoon om te profiteren van binging op iets omdat we zwanger zijn. Maar dit betekent niet dat accumulate kilo vet. Dit vet zwangerschap nog helpt het kind groeit. Dus, is het het beste om te veel junk food en stress op voedzaam dieet te vermijden.

Gebruik de juiste make-up trucs:

Make-up kan elke vlek op het gezicht, zelfs de donkere kringen en bleke huid onderzoek dat sommigen van ons te ontwikkelen tijdens de zwangerschap te verbergen. Gebruik de juiste make-up producten voor de huid en er fris, zelfs als je naar beneden en uit voelt. Inderdaad schoonheid voor vrouwen tijdens de zwangerschap is ook van essentieel belang!

Home remedies zijn de beste:

In aanvulling op cosmetica, kunt u veel huismiddeltjes proberen zo bondgenootschap aloë vera op de huid terwijl u televisie kijken of gewoon vragen uw echtgenoot om u een zachte hoofdmassage geven.

Hydrateren uw huid:

Stretch merk is een van de meest gevreesde bewijs dat de zwangerschap achterlaat. Veel striae crèmes beweren dat een teken van de maag vrij te geven, dus waarom niet proberen en gelukkig voelen in plaats van jezelf te vervloeken voor het niet genoeg doet.

PS Heer: Het maakt niet uit hoe ziek en moe je voelt, is in onze handen om deze prachtige reis van het leven te geven aan een leven, een heerlijke, prachtige ervaring te maken.
Gelukkige zwangerschap en volg deze natuurlijke schoonheid tips voor zwangere vrouwen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha