9 eenvoudige schoonheid tips om glanzend haar te krijgenIk denk niet jaloers op je vriend met lang haar en glanzend? Ik denk dat, we willen allemaal glanzend haar, maar veel externe factoren (milieu en vervuiling) en (erfelijke, slechte eetgewoonten en haarverzorging regime) interne invloed van de soort haar je uiteindelijk met. Dus om te helpen met dit probleem, heb ik een lijst van de 10 beauty tips voor glanzend haar dat echt werkte voor mij.

Gebruik de kam Rechts:

Dit is iets dat we allemaal doen, maar hoe vaak is de vraag. Kammen stimuleert de haarzakjes en ook ontwarren het haar waardoor het lijkt glad en glanzend. Gebruik de juiste kam met zachte haren.


Gebruik geen heet water:

Het warme water te warm of de neiging om je haar te drogen waardoor het lijkt saai en dof. Gebruik in plaats daarvan koud of meng de juiste hoeveelheid warm water. Was je haar met warm water is ook een oorzaak voor haarverlies.

Veel haar deskundigen wijzen erop dat spoelen met koud water vlak nadat je je haar met shampoo gewassen met lauw water. Koud water helpt om de haarzakjes die onzuiverheden houden van het invoeren en ook niet haven roos dichten.

Koop Shine Versterking Shampoo en Conditioner:

Met de cosmetische wereld lancering van nieuwe producten elke dag, het kiezen van de juiste producten is erg moeilijk. Voor glanzend haar, gebruik shampoos en conditioners die glans boost en maak uw haar er glanzend.

Vergeet nooit om uw haar te conditioneren:

Conditioning je haar na het wassen is de belangrijkste stap in haarverzorging regime. Conditioners de hoofdhuid te bereiken, waardoor de haarzakjes sterker en ook eventuele kloof met een mooie glans te vullen. Gebruik een milde conditioner volgens uw haartype.

Afspoelen met warm water:

Het is zeer belangrijk dat spoel de shampoo en conditioner uit je haar. Resterende bedragen maakt het haar kroeshaar en erg plakkerig, dat is niet goed als je wilt haar glanzend en bouncy hebben.

Handdoek droog je haar:

Dep altijd de spons in plaats van te wrijven het moeilijk om droog haar. Gebruik handdoeken zacht materiaal dat niet hard op de hoofdhuid zijn. Het neemt afstand van de glans van het haar.

Gebruik de föhn met zorg:

Het is niet veilig om styling tools haren te vaak gebruikt, maar als je wilt om je haar te drogen, gebruik het op een veilige afstand. Te heet haar maakt de hoofdhuid die leidt tot dof haar op zoek droog.

Gebruik De Dry klap koude lucht:

Na het drogen van je haar met hete lucht, zet de koude lucht op en verzegelen haarschubben. Zoals eerder vermeld, zorgt ervoor dat vuil en eventuele schikking ook zeer geschikt voor het stylen van je haar voor een langdurige glans.

Verzorg uw haar:

E 'noodzaak om een ​​haarverzorging regime religieus volgen. Er zijn vele zelfgemaakte recepten om de glans terug te brengen, bijvoorbeeld door elkaar wrongel, citroen en toe te passen op het hoofd. Het helpt om de roos waardoor het er glanzend en gezond te wissen. Ook zijn er vele oliën en crèmes te vergroten glans aan het haar. Vraag je kapper dat je hoofdhuid past.

Bron van het beeld: 1

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha