9 eenvoudige manieren om appelazijn te gebruiken om de behandeling van diabetesVan schappen van de supermarkt, is appelazijn (ACV) zijn weg naar huis als een effectieve remedie voor verschillende ziekten. Niet alleen ACV wordt gebruikt voor het koken, maar wordt ook gebruikt als een remedie voor diabetes, die wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en bewijzen.

Wetenschap ondersteunt de voordelen van appelazijn, en dit is voldoende in uw dieet voor diabetici op te nemen!


Voordelen van appelazijn ter behandeling van diabetes:

Deze vorm van azijn is verrijkt met bacteriën-gevechten eigenschappen. Het heeft ook een hoog mineraalgehalte, zoals magnesium, kalium, fosfor, zwavel, calcium, ijzer, fluoride, en koper. Met deze voedingsstoffen, kan helpen bij het controleren ernstige diabetische voorwaarden. Zelfs in gevallen van pre-diabetes en type 2 diabetes, kunt u op vertrouwen.

Verhoogt de gevoeligheid van insuline:

Volgens recente studies, appelazijn vermindert het vermogen van het lichaam om insuline resistentie. Het verlaagt ook de niveaus van de bloedsuiker indien genomen voor het slapen gaan. Het verbetert insulinegevoeligheid met 19% tot 34% voor mensen met respectievelijk diabetes en prediabetes voorwaarden. Dit kan gebeuren, zelfs na een high-carb diner.

Verlaagt de bloedsuikerspiegel Level:

Appelciderazijn verlaagt het niveau van glucose in het bloed in het lichaam door het reguleren van de glykemische index (GI). Hoge GI verhoogt het niveau van suiker in het bloed en vice versa. Appelazijn stabiliseert het lichaam de stofwisseling door het verlagen van de GI. Het is een zeldzame prestatie bereikt door azijnzuur die de appelazijn vormt. Appelazijn vertraagt ​​het proces van omzetting van koolhydraten in glucose dompelen bicarbonaten in het spijsverteringsstelsel. Voortaan, de langzame opname van suikers verlaagt de bloedsuikerspiegel in het lichaam.

Hoe te appelazijn gebruiken om diabetes te behandelen?

Als u verwacht dat de azijn van de appelcider smaken heerlijk, dan ga je slecht worden teleurgesteld. Het smaakt slecht! In feite is de wetenschap zegt dat je altijd moet voorkomen dat het gebruik van de verdunde azijn. Het wordt aanbevolen om het te verdunnen met water en drinken om de voordelen ervan tegen diabetes plukken. Je kan verschillende vormen aannemen:

  1. U kunt de scherpe smaak van de appelazijn te verwijderen met de no-calorie zoetstof zoals honing puur.
  1. Zout en water toe te voegen aan de appelazijn om de smaak te verbeteren.
  1. Meng water en cranberry sap met appelazijn. Giet een paar druppels limoensap te sparren zijn smaak.
  1. Je kunt het gebruiken als een saus met extra vergine olijfolie. Gebruik de karakteristieke smaak van de appelazijn om uw salades gezond en lekker te maken. Voor een betere smaak, kunt u andere ingrediënten zoals basilicum en gedroogde oregano toe te voegen aan uw salade.
  1. Gebruik het in ijsthee met citroensap.
  1. Voeg een eetlepel appelazijn tot 1 kopje water en een paar druppels stevia om een ​​gezonde drank te maken.
  1. Gebruik het als per de zacht vlees. U kunt ook kip marineren met deze azijn.
  1. Slok gewoon 2 eetlepels appelazijn met een groot glas water.
  1. Supplementen zijn verkrijgbaar in tabletvorm; Echter, hun geloofwaardigheid is zeer de vraag. In de meeste gevallen zijn deze tabletten zonder enige vorm van azijn. Lees daarom eerst de etiketten en verpakkingen voor het kopen van de tabletten.

Aanbevolen dosis appelazijn voor diabetes:

Apple azijn biedt talrijke gezondheidsvoordelen, maar tegelijkertijd, overmatig gebruik leidt tot enige bijwerkingen. Voorkeur dosis appelazijn kan overal tussen 1-2 en 1-2 theelepels eetlepels in één dag. U ontvangt geen bijwerkingen krijgen als je in een minimumhoeveelheid. Gebruik altijd biologische azijn, ongefilterde en ongepasteuriseerde. Je moet ook in gedachten houden dat de inhoud van deze azijn zuur het slijmvlies van het spijsverteringskanaal kan branden. Dus vermijd consumeren azijn verdund in elk geval.

In een notendop, de appelazijn is gunstig voor de gezondheid. Het is geen wondermiddel. Maar op de lange termijn, heeft aangetoond positieve signalen, vooral voor diabetische voorwaarden te bestrijden. Ja, kunt u in uw dieet en zie het verschil in het niveau van glucose in het bloed te geloven in zijn herstellende eigenschappen.

Wist u dat over de bloedsuikerverlagende eigenschappen van ACV? Kent u een andere voordeel van het gebruik ACV? Met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha