9 dingen om te weten OVER CELLULITE9 dingen om te weten OVER CELLULITE

Er zijn een aantal dingen die we allemaal moeten weten nu van cellulitis, zoals dat het een soort vet en niet alleen van invloed op de mensen met overgewicht. Echter, deze bekende feiten, zijn niet het enige dat je wilt weten over deze lelijke aandoening. Wist u bijvoorbeeld dat cellulitis is niet meer te genezen? Het werd beschouwd, maar dat met name geen vrouwen voorkomen crèmes "magic" en lotions, maar nu de technologie heeft het mogelijk gemaakt om de huid met een blijvend effect te vergemakkelijken, en dit kopen voor veel geld, natuurlijk. Hier zijn enkele andere minder bekende feiten over cellulitis.

1. E "veroorzaakt door collageen banden verzwakt

Voor een ding, dus laten we het ontstaan ​​van cellulitis op een dwaalspoor. Ongeacht uw gewicht, is er een vetlaag onder de huid waardoor het er glad. Deze vetlaag is verbonden zowel met de huid en de spieren onder en er zijn banden van collageen doorheen loopt. Om diverse redenen, zoals leeftijd, stress en hormonale schommelingen, deze banden verzwakt en vetlaag onregelmatig, zoals collageen kan niet goed omhoog houden, te zien op de huid en is bekend als cellulitis.


2. De meeste van ons hebben

Volgens diverse bronnen in de wereld van de dermatologie, ergens tussen 90% en 95% van de vrouwen of andere vorm van cellulitis. Ja, het is niet alleen vaak, maar er zijn verschillende soorten cellulitis, hoe oneerlijk dat? Een dermatoloog legt uit dat er drie soorten cellulitis en bijna iedereen heeft één of andere daarvan ergens op het lichaam. Gelukkig zijn er ook graden van cellulitis, en alleen de meest ernstige reality show. We weten, dit klinkt misschien een beetje 'deprimerend. Laten we een beetje 'van goed nieuws dan.

3. Oefening helpt

Want het is een mythe dat cellulitis wordt veroorzaakt door giftige stoffen die zich ophopen in je lichaam, en zo, drink grote hoeveelheden water kan nauwelijks dingen te repareren, een ding dat is effectief gevonden is uit te oefenen. Hoe werkt het? Eenvoudig: verbrandt calorieën derhalve vermindert de hoeveelheid vet die in de vetlaag, waardoor cellulitis minder merkbaar. Interval training, bijvoorbeeld, is een goede optie, en dus is yoga.

4. De zon helpt niet

We hebben nooit moe van te waarschuwen tegen de negatieve effecten van zonlicht op de huid, en hier is nog een: UV-straling in het bijzonder kan het uiterlijk van cellulitis verergeren, omdat UV-straling invloed op de banden van collageen, verder verzwakken, en bij te dragen aan peau d'orange. Niet sparen de zonnebrandcrème.

5. Deep tissue massage doet helpen

Een van de belangrijkste factoren die een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van cellulitis is slechte bloedsomloop. Elke massage die dit verbetert - en de meeste van hen doen - kan bijdragen tot het verminderen van de onaangename verschijning van sinaasappelschil. In feite, kunt u een massage met een deegroller thuis te krijgen. Bedenk echter, dat 'verminderen' de tekenen van cellulitis betekent niet genezen, als je een wondermiddel verwachten. Het is nog steeds een goede nieuws dat de massage bedrijf, en u bent niet beperkt tot het besparen van geld voor liposuctie, die niet meegaan, echter.

6. De mannen krijgen te

Waarom cellulitis is duidelijk vaker voor bij vrouwen dan bij mannen is dat we meer vetweefsel, om genetische redenen en evolutionaire. Daarnaast hebben we meer collageen bindt aan de vetlaag te houden, terwijl bij mensen die zijn erg klein. Toch zou je blij zijn om te weten dat de jongens zijn niet immuun voor het ofwel, nog wat huid sinaasappelschil ook.

7. 'genetische, maar kan je verslaan

Sommige vrouwen zijn meer vatbaar voor cellulitis dan anderen, omdat hun moeders en grootmoeders waren. Het goede nieuws is dat de genetische factor is slechts een van de vele, en als je eet goed, regelmatig te bewegen en niet roken, is de kans groot, zelfs als je cellulitis, zal het niet zo slecht als het kon 've geweest zijn anderszins. Er is een test om te zien als je het gen cellulitis, onder andere dingen te dragen, maar het is duur en niet echt de moeite waard.

8. Let op je slipje

Dit houdt verband met de rol van een slechte bloedcirculatie in de ontwikkeling van cellulitis. Als je strak ondergoed, met zuigerveren, die bijten in de huid te dragen, bent u verhoging van het risico van cellulitis verschijnt in deze gebieden, omdat de rubberen band bloedstroom zal verminderen voor hen. Dus, draag goed passend ondergoed. En "comfortabeler dan een strakke toch, nietwaar?

9. Neem preventieve maatregelen

Vaker dan niet, cellulitis verslechtert met de leeftijd, omdat oestrogeen niveaus beginnen te dalen, en dit verergert de circulatie. Zo is de slimme manier om te gaan over het is om zo veel mogelijk te vertragen om preventieve actie, die vrijwel omvat alle van de dingen die we hierboven vermeld nemen: gezond eten, regelmatig bewegen en vergeet strakke kleding en ondergoed. Het is leuk om te weten dat je het lot van je huid in je handen, is het niet?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha