9 dingen om ALTIJD onthouden als u wilt uw doelen en dromen te verwezenlijken9 dingen om ALTIJD onthouden als u wilt uw doelen en dromen te verwezenlijken

Vergeet niet 31 december van vorig jaar? Kort na middernacht, toen ze kondigde aan jezelf dat je gaat om gewicht te verliezen, lopen van een marathon, start uw eigen bedrijf of gewoon om meer tijd te investeren in je relatie? Nou, als je een van de miljoenen mensen die hebben hun New Year's resoluties aan de ene kant van dit jaar gezet, ten minste, dus je kan nodig zijn om onze 9 dingen te lezen om te onthouden dat zal u helpen uw doelen en ambities de volgende keer, dus lees verder en maak wat aantekeningen!

1. Get glashelder

De eerste stap op weg naar het bereiken van je dromen en ambities is om doelen duidelijk eerst gedefinieerd te stellen. Intenties vaag, zoals 'ik ga om gewicht te verliezen' of 'ik ga je rijk' zijn gewoon niet haalbaar, zo niet zelfs bepalen hoeveel ponden gaat verliezen of hoeveel geld je gaat doen. Stel uw doel, meetbaar maken, zodat je weet wanneer je aankomt en maakt realistische binnen de termijn die u hebt ingesteld.


2. Ontwikkel een plan

Nu weet je waar je naartoe gaat, maar hoe ga je om er te komen zonder een kaart ?! Dus de volgende tip over hoe u uw doelen te bereiken en dromen is - maken een plan hoe u uw doelen zullen bereiken en schrijven. Dan zul je een benchmark waartegen u uw voortgang in de richting van succes.

3

.

Breken

In elke reis, vindt u een aantal mijlpalen nodig langs de weg om uw vooruitgang, zodat u uw plan in het verminderen van uw totale ambitie in kleinere, mini-doelen te bereiken in te stellen. Als u op zoek bent om zo veel ponden te verliezen tegen het einde van het jaar, hoeveel pond is dat het een maand zal zijn? Als u op zoek bent naar het opzetten van een eigen bedrijf, wat zijn de stappen die moeten worden genomen langs de weg?

4. Commit

Nog een goede tip om te volgen, als je wilt om uw doelen te bereiken is de inzet. Neem positieve stappen om een ​​start van het plan te maken en niet alleen genoegen nemen met een mentale bepaling op 31 december! Als uw doel is om gewicht te verliezen, dan schoon uw kasten thuis en gooi alle chips en ander junkfood, gaat u niet meer nodig hebben.

5. Probeer niet

Onze volgende tip lijkt misschien een beetje 'tegenstrijdig, maar kan me niet herinneren Yoda uit Star Wars? Yoda zei: 'Nee. Probeer niet. Doen ... of niet. Er is geen poging. 'Dit is de beste manier van denken, als je serieus over het bereiken van je doelen en dromen zijn!

6. Vertel al je vrienden je plan

Adverteer uw plan om iedereen die je kent, dan zal het moeilijker zijn om vroeg uit. U zult ook versteld staan ​​hoe mensen ondersteunend kan zijn wanneer ze weten dat je probeert om je doelen en dromen te realiseren, zodat hulp kan komen uit de meest onverwachte bronnen.

7. Neem tenminste een stap elke dag

Doe iets! Zorg ervoor dat je op zijn minst een stap, hoe klein ook, in de richting van het bereiken van je doelen en dromen, elke dag te nemen. De som van die kleine stappen klein kind zal uiteindelijk toe te voegen aan jou om de finish te komen, dus als je eenmaal bent begonnen, gewoon doorgaan.

8. Bewaak uw voortgang en vieren elke fase

Als je elke fase voorbij, schrijven in een dagboek 'happy' en zorg ervoor om te vieren. Rome werd niet in een dag gebouwd, maar u kunt wedden dat ze hadden een feestje om hun successen te vieren langs de weg. Het is belangrijk om je vorderingen in kaart, omdat dit een grote stimulans zal geven, als dingen moeilijk, als je kijkt terug en zien hoe ver je bent gekomen.

9. Als plan A niet werkt, zijn er 25 andere letters van het alfabet!

Wees bereid om uw plan te veranderen. Dingen veranderen en het onverwachte gebeurt, dus wees niet bang om het plan aan te passen aan de huidige omstandigheden aan te passen zijn. Als je invloed hebt vandaag, dan zal je niet uitvoeren van de marathon morgen, maar niet weg te gooien uw plannen, kunt u de tijden veranderen en lopen de marathon volgend jaar, echter.

Als u wilt uw doelen en dromen te realiseren, vergeet niet om nooit op te geven! Doorzettingsvermogen en geduld zijn de twee sleutels tot succes!

Heeft u nog andere suggesties over hoe de doelen en dromen te verwezenlijken? Aarzel dan niet om te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   0
Augustus 29, 2015 | 21:17:43 | later 4 uur

Ik ben zeker de liefde voor de informatie. Ik Ьookmarking en zal deze twеeting mijn volgelingen! Geweldige blog en uitstekende design en stijl.

  5   0
Augustus 29, 2015 | 23:47:56 | later 6 uur

Goede tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha