9 De verbazingwekkende voordelen van Capoeira training om je lichaam te versterkenEen gezond lichaam is van essentieel belang om te genieten en leef je leven ten volle. Velen van ons volgen een regelmatige workout routine. Echter, kan regelmatige oefeningen lijken eentonig en saai na een tijdje. Maak je geen zorgen! Er zijn een hoop routine 'fun' dat de resultaten van de zware trainingen aanbieden. Capoeira is zo'n fysieke activiteit die gezond is en tegelijkertijd is interessant. Double whammy!

Wat is Capoeira?

Capoeira is een vechtsport? Ja, Capoeira is een vorm van martial arts en heeft zijn oorsprong in Afrika en Brazilië. E 'is gemaakt door Afrikaanse slaven in Brazilië rond 1500 AD. Het is een hybride krijgskunst en dans die enorme voordelen biedt voor het lichaam. Het helpt om toon en versterken de quadriceps, billen en hamstrings terwijl het uitvoeren van een dans routine. Capoeira bevat veel salto's, spinnen en schoppen, alles wordt uitgevoerd als een dans volgorde.


Hoe te Capoeira uit te voeren?

Capoeira wordt uitgevoerd door het opnemen van acrobatiek, muziek en dans uit zelfverdediging beweegt. Er zijn veel plaatsen die groepslessen spelen voor het leren en oefenen van Capoeira. Beginners moeten niet afschrikken door de expertise die nodig is voor de uitvoering van Capoeira fitness routine. De versnelling in werking is, over het algemeen, baggy broeken en goed uitgerust T-shirt. Capoeira wordt uitgevoerd door middel van het jaar met een soort van achtergrond muziek.

Voordelen van oefeningen Capoeira:

Er zijn immense voordelen van Capoeira regelmatig. Deze oefening routine is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook je persoonlijkheid en sociale verzorging. Een regelmatige beoefening van Capoeira heeft de volgende voordelen:

Sterkte:

De oefeningen Capoeira vereisen veel bewegingen van het bovenlichaam, hoe op handen te bewegen tijdens Sirsasana, het leggen, sandwiches, enz. Deze bewegingen te betrekken kern en abs van een meeslepende, wat zich vertaalt in grote bovenlichaam kracht.

Flexibiliteit:

Routines vermoeiend flexibiliteit te bevorderen in het lichaam, bijna op gelijke voet met Yoga. Zelfs als je niet een expert in Capoeira, zal je nog steeds het gevoel de toegenomen flexibiliteit van het lichaam.

Resistance:

In tegenstelling tot veel andere sporten, Capoeira bezig spiergroepen op een unieke manier. Alle routines vereisen veel energie te coördineren met de groep. Al deze factoren, alsook repetitieve bewegingen, maken Capoeira intense cardio-oefening. Dit verhoogt de weerstand en cardio vasculaire spier van het lichaam en geeft meer weerstand.

Coördinatie:

Capoeira is uniek, zodat alle bewegingen worden gevolgd als een dans routine. Alle bewegingen zijn goed gecoördineerd en maak je sierlijk en soepel tussen de verschillende stijlen van Capoeira bewegen. Dit maakt het lichaam meer gecoördineerde en introduceert een gevoel voor ritme ook.

Snelheid:

De belangrijkste essentie van het uitvoeren Capoeira maakt alle bewegingen vloeiend in een zeer korte tijd. Als een martial arts techniek, zal dit uw beste responstijd en het lichaam flexibeler om terug te reageren op de bewegingen van anderen.

Balans:

Capoeira leert het lichaam om de momentane bewegingen en complexe controle en evenwichtiger, terwijl daarbij.

Stressreductie:

Het uitvoeren van de vloeiende bewegingen om een ​​audiotrack ontspant het lichaam en geest volledig. U kunt volledig voelen de stormloop van endorfines posting sessie.

Vertrouwen:

Capoeira is een zeer zeldzame vorm van lichaamsbeweging. Ja, doet de procedures Capoeira zul je meer zelfvertrouwen als persoon te maken.

Zelfexpressie:

Want er is een aspect dans Capoeira, wordt een uitstekende vorm van zelfexpressie.

Een woord van waarschuwing:

Capoeira vereist veel vloeiende bewegingen en intens. Beginners hoeven niet om zichzelf te benadrukken en te dwingen hun lichaam om direct aan te passen. Regelmatige beoefening zal kracht en flexibiliteit te geven. Vermijd ook het dragen van zeer losse kleding tijdens de praktijk Capoeira. Je moet de normale voorzorgsmaatregelen te nemen als bij elke andere vorm van lichaamsbeweging.

Capoeira is een leuke, maar effectieve manier om een ​​gezonder lichaam te krijgen. Zoek een Capoeira-instructeur en dans je weg naar een fitter lichaam vandaag!

Bent u zich bewust van Capoeira oefeningen? Bent u Capoeira beoefenen? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha