9 Conversation onderwerpen om weg te blijven van de eerste date9 Conversation onderwerpen om weg te blijven van de eerste date

Eerste data kan vaak een frustrerende ervaring, dat is waarom je jezelf niet moet beschuldigen als je toevallig het gesprek ergens iets gênant te brengen. Immers, die u kan helpen giet een drankje voordat snel roepen de eerste vraag die komt in zijn hoofd om het onderwerp te veranderen en dan af te leiden van de jongen uit het feit dat de wijn is letterlijk overal ?!

* Morsen drinken *


"ZO! Wat was je ex dat ding? Heeft u nog steeds van haar houdt? Uh, ik bedoel, ik heb niet gevraagd voor dit. Er is geen noodzaak om te beantwoorden, het spijt me!"

En begrijp me niet gestart op chatter. Wanneer duidelijk is dat het gesprek verwaterden, vertrouwen we op kleine praten om dingen weer aan het werk te krijgen. Maar praten kan zo saai, cliché - en gênant.

Dus in het geval u een afspraak in een rij en je je afvraagt ​​wat om over te praten op een eerste date, nemen we een kijkje op de 9 thema's van gesprek dat je echt nodig hebt om weg te blijven uit.

1. Exes

Ja, hoewel uw wijn niet giet in de wereld en iets nodig om de aandacht te richten elders, waardoor het onderwerp van exen is geen goed idee.

Niet alleen niet om te praten over hun ex, maar niet schelen te weten van jou is!

Breng je ex geliefde tijdens het gesprek zal u alleen suggereren dat de jongen die je nog steeds geïnteresseerd. Zelfs als je stilstaan ​​bij het feit dat hij was gewoon verschrikkelijk en gek, zal je eerste date het gevoel dat, he, misschien bent u nog steeds heimwee terug naar hem en zijn wegen krankzinnig.

2. Wat doe je zowel op zoek naar?

Alle vrouwen willen weten of ze een glimp van een kans met een man. We willen weten of we zijn type, en dus het kan zijn dat je uiteindelijk vragen wat je zoekt.

Je nodig hebt om te weerstaan, dat wel. Een eerste date is alles over het krijgen om iemand te leren kennen, met een lach, en ontspannen rond elkaar. Als je hem vraagt ​​om het zout te passeren voordat vragen wat hij zoekt, gaat het zich ongemakkelijk te voelen. De waarheid is dat hij misschien niet eens weten wat u zoekt. De waarheid is dat hij is waarschijnlijk gewoon blij om je te leren kennen.

3. Things I Hate

Niemand houdt van een moaner op de eerste date. Niemand vindt het leuk om te horen iemand praten over wat ze haten.

Erger nog, niemand houdt van een zwerver die letterlijk kan niet stoppen met kreunen, als ze eenmaal zijn begonnen.

"En weet je wat ik haat?"

Je moet positief over je eerste date te zijn en commentaar op de dingen die echt uw geit te voorkomen. Je bent op een datum - veel plezier! Voel de liefde! .

4. Werk

Praten over je werk dag met je vrienden is prima, omdat alle delen dezelfde gevoelens. Je vriend weet dat je baas is, en ze houdt om al je verhalen over wie deze keer geschoten horen.

Maar tenzij de datum toont interesse in je werk, het is waarschijnlijk het beste als je vermijden praten met uw kantoor als het kan krijgen saai zeer snel. Tenzij je een super-cool baan, zoals het werken voor de NASA. Je moet zeker over praten. Of een Alien Hunter. Dit is leuk!

5. Beleid

Dit is ook een grote no-no, omdat het kan leiden tot controverse aan de tafel. Een van je kan gemakkelijk uiteindelijk snuiven!

Tenzij u beiden dezelfde politieke standpunt te delen, is het raadzaam niet te praten over politiek. Het kan draaien lelijk als je merkt dat een van u is een kapitalistische ervan overtuigd dat ondersteunt de middenklasse, terwijl de andere is een door de wol geverfd socialist die wil om het kapitalisme omver te werpen. U kunt dit spul te krijgen in toekomstige data, maar voor nu houd het voor uw huisdieren, toch?

6. aanvallende grappen

Je weet wat het betekent. Na één of twee drankjes, kan het gemakkelijk zijn om zo ontspannen voelen en op hun gemak om te proberen je hand op een beetje 'comedy. De grappen zijn out - inclusief offensief.

Deze zijn prima om je vrienden weten dat je gewoon proberen om plezier te hebben. Maar een fascinerende professional je nog nooit hebt ontmoet? Big no-no! Je hebt geen idee hoe te reageren, of hoe je je voelt over een bepaald onderwerp. Het zekere voor het onzekere en spoel af die klop klop grappen je moeder je verteld toen je een kind was.

7. De Tijd

Hoe krijg je die stiltes die onvermijdelijk optreden op een bepaald punt op de eerste date te vullen?

U kunt creatief zijn en denken aan een interessante vraag.

Maar ze zijn niet afhankelijk van de opvoeding van de tijd!

"Het is onlangs zo ellendig, is het niet? '

Tijd is een zeer trendy onderwerp van gesprek, dat een gesprek houden. In feite, zal alles nog vlakker te maken. Vermijden.

8. Technische Waffle

Je was 4K geïnstalleerd in uw huis? Hij kreeg van de nieuwste Nikon camera met 22 megapixels en de mogelijkheid om 8 beelden per seconde te schieten? Figo.

Maar wat als de datum heeft geen idee wat dit allemaal betekent? Je gaat naar hem te vervelen. Het is het beste om gezond verstand te gebruiken en te beseffen dat je kennis over gadgets eigenlijk misschien saai, in plaats van onder de indruk.

9. Money

"Hoeveel verdien je?"

Um ... Awkward !!

Niemand vindt het leuk om te worden gevraagd over hoeveel ze verdienen. Sommige mensen zijn op hun hoede van het openbaren van hun inkomsten van hun beste vrienden, dus ze zal zeker zorgen over het delen van deze informatie met een eerste date. Ook kan het nog steeds spelen als een goudzoeker.

Wat om over te praten op een eerste date?

Wat zijn uw suggesties?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha