9 BIG redenen om niet te snijden lange, mooie HAAR9 BIG redenen om niet te snijden lange, mooie HAAR

Als alleen het haar was zoals kleding. Stel je voor, je kon een ander hoofd van haar elke dag van de week. Je zou iets nieuws te proberen, je besluit je niet na al en zet het terug, en als je een slechte haardag hebben, geen probleem, ga je gewoon naar de kast en op iets anders.

Helaas, het is niet zo eenvoudig als het klinkt, en zodra je je haar knippen en stijl hebben gehad, dat is het, voor een tijdje 'in ieder geval. Dus voordat je je haar kort te maken, hier zijn een paar dingen na te denken over voordat:


1. Gebruik een overhaaste beslissing te maken, is er geen weg meer terug!

We maken allemaal uitloper van het moment beslissingen soms maar vergeet niet, als het gaat om haar, als het is gegaan, er is meer! Als je het gevoel een beetje 'boos of verdrietig, misschien geknipt haar lijkt een goede manier om verandering te brengen, maar het is beter om te wachten totdat je gekalmeerd een beetje' voordat u uw weg naar de kapper te maken. Vergeet niet, als het ging om zijn haar knippen - er is terug!

2. leuke kapsels voor lang haar zijn eindeloos

Lang haar geeft je meer opties: draag, draag omlaag, naar links of naar rechts; Er zijn veel andere dingen die je kunt doen met lang haar, kunt u doen als het kort is.

3. Met kort haar, een slechte haar dag is een slechte haardag

Op dagen dat het haar gewoon niet worden gecontroleerd, kunt u vlecht, je kunt het in een paardenstaart of u kunt opgemaakt; zolang het is lang, zult u zelden bad hair days.

4. Was en gaan, ja, maar het zal elke dag!

Een van de voordelen van kort haar is dat je kunt wassen en snel droog, maar wat betreft de dagen dat je echt in een race? Kort haar echt nodig wassen en stylen van elke dag, anders kun je vette kijken.

5. Vlechten zijn

Vlechten zijn altijd in stijl en kan een veelheid van zonden van haar, van vet om weerbarstig haar te verbergen, maar ik ben er zeker uit als je kort haar. Het is aan u om een ​​keuze te maken! 😉

6. Do mannen als lang haar?

Nou, volgens veel peilingen, ja, er zijn veel mannen die vrouwen liever in hun leven om langer haar hebben, in plaats van kort. Je zou kunnen zeggen: "Het is dogmatisch en moeten we onze persoonlijkheid koesteren" ... maar goed, de mensen zijn visueel en ze houden alles wat onze vrouwelijkheid onderstreept. Dames met lange haren zien er erg vrouwelijk voor mannen.

7. 'koud!

Uiteraard is dit afhankelijk van waar je woont, maar als je in een regio waar het koud kan krijgen wonen, kan je echt het gevoel dat de bittere kou rond de oren en de achterkant van de nek wanneer het haar is kort.

8. groeien zonder pijn

Als u uw haar kort geknipt en dan je van gedachten verandert, moet u deze moeilijke periode, wanneer het niet lang of kort, en je bent nooit helemaal zeker wat om te dragen, terwijl wachten om terug te groeien.

9. Wat gebeurt er in een minuut, duurt jaren te groeien terug

En tot slot, voor het verlaten van de losse stylist met die schaar, neem een ​​moment om na te denken over hoe lang het duurde het haar om te groeien in de eerste plaats. Het zal niet veel aan te snijden, maar het zal een lange, lange tijd om weer terug te groeien te nemen.

Conclusie? Nou, het is helemaal aan jou hoe je graag hun haar te dragen en, in weerwil van wat sommige mensen zeggen, een aantal van de mooiste vrouwen in de wereld hebben gehad kort haar. Zorg er wel voor je echt weet wat je wilt voordat u begint te zagen. 😉

Wilt u liever lang of kort haar? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   0
Juli- 9, 2015 | 00:16:26 | later 1 uur

grote post

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha