9 BIG BEAUTY TIPS VOOR KLAAR VOOR EEN DAG IN 15 MINUTEN9 BIG BEAUTY TIPS VOOR KLAAR VOOR EEN DAG IN 15 MINUTEN

Oeps! Wat vliegt de tijd! Je hebt zojuist gerealiseerd dat u slechts vijftien minuten om jezelf klaar voor je date zo belangrijk te krijgen ... Wat doe je? Men zou kunnen veronderstellen dat de klok verkeerd; je zou zeggen tegen jezelf dat je dat fashionably late; je zou zelfs kunnen lopen in een milde paniek en zelfs later. Als alternatief kunt u de volgende negen stappen over hoe voor te bereiden op een datum in slechts vijftien minuten:

1. kalmeren en prioriteiten

De eerste stap is te prioriteren. OK. Zo kunt u uw haar op zoek prachtig in vijftien minuten, maar hoe zit het met de rest te krijgen? Als puntje bij paaltje komt, kan je je haar in een paardenstaart en nog steeds ziet er fantastisch uit, dus uitzoeken wat je liever doen dan wat je graag doet.


2. Een scheutje water en zet wat muziek

Een snelle splash van koud water op zijn gezicht en wekt je huid, als je zijn geweest om te slapen, en een volley van je favoriete muziek zal u helpen om rustig te blijven en geven een beetje 'van een beat goed te werken.

3. snelle douche

Geen tijd te verliezen, zodat de douche voor een snelle bewaren. Draag een badmuts; zullen wij uw haar te lossen in een minuut. Als de douche heeft tijd nodig om op te warmen, niet de tijd verspillen, ga wat kleren op te lossen terwijl u wacht.

4. De basisvoorwaarden

Douche werkte, maak dan snel een handdoek droog en niet te vergeten de basics. Schone tanden en op een beetje 'van deodorant, dan ben je klaar voor de volgende stap.

5. Haar

Nu is het haar. Borstel je haar stijl en in de kortste en eenvoudige stijl die je kunt bedenken. U heeft waarschijnlijk geen tijd voor iets bijzonders hebben, bind het dan terug of zet haar clips of banden voor een snelle oplossing. Als je op zoek bent naar een beetje 'vet, met een droge shampoo of als u niet bij de hand, zal een licht afstoffen van talkpoeder hetzelfde werk doen.

6. Make

We hebben geen tijd om te experimenteren hier, dus grijp de vijf producten die je voelt dat je meer nodig hebt. Vergeet niet, kunt u altijd een beetje 'make-up met u en maak een noodsituatie bezoek aan de badkamer later, verbeteringen aan te brengen. Dit zijn de vijf belangrijkste elementen van de essentiële truc die in slechts vijf minuten kan worden toegepast. Probeer het en je zult zien dat het echt kan worden gedaan in vijf minuten of minder:

- Stichting om zelfs uit de huid toon

- Concealer voor donkere kringen

- Schaduw en mascara ogen om je ogen opvallen mooi

- Blush dat gezonde gloed en frisheid toe te voegen aan het gezicht

- Lip gloss aan uw meerval gewoon onweerstaanbaar maken

7. Kleding

Kies een jurk die je weet dat je gaat om gelukkig voelt en zal er goed uitzien. Geen tijd om te kijken in de spiegel en van gedachten verandert, dus ga met wat je weet dat het werkt. Je hebt ook de tijd aan boord, dus pak die klaar is om te gaan van je garderobe.

8. Controle en afwerking eind-

Nu, vertragen het tempo een beetje 'naar beneden en neem een ​​beetje' tijd om dingen uit te checken. Je hebt een paar minuten over, dus gebruik het op een constructieve manier om de laatste hand aan make-up te zetten, kies een aantal accessoires en spuiten op een beetje 'van parfum. Je deed het, je bent mooi, ruiken heerlijk en je bent klaar om te gaan!

9. Het laatste wat, voordat je gaat ...

De laatste stap, en misschien wel het allerbelangrijkste, een notitie maken om jezelf, laat de volgende keer zo laat!

Elke andere tips over hoe voor te bereiden op een datum in een haast?

Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha