9 Beste Voordelen van Omega-3 vetzuren voor huid, haar en gezondheidTot ongeveer tien jaar terug, was geen vet of vetvrije dieet beschouwd als de beste manier om obesitas problemen en ongewenste gewichtstoename wereldwijd te bestrijden. Er is echter weinig weten we dat niet alle vetten zijn slecht voor het lichaam, en dat de goede vetten daadwerkelijk helpen bij het bestrijden en voorkomen van ziekte om te zorgen voor een goede gezondheid en welzijn?

Wat is Omega 3 vetzuren?


Behorend tot de familie van meervoudig onverzadigde vetten, Omega 3 vetzuren koppen wereldwijd voeding gemaakt tonen opmerkelijke vermogen om te vechten en ziekten voorkomen en essentiële gezondheidsvoordelen aan het menselijk lichaam. Samengesteld uit drie vetzuren ie ALA - α-linoleenzuur, EPA - eicosapentaeenzuur en DHA - docosahexaeenzuur, Omega 3 is een essentieel vetzuur dat niet voldoende kan worden geproduceerd door het lichaam en daarom moet door voedingsbronnen. ALA is vooral te vinden in plantaardige oliën zoals lijnzaadolie, hennepolie, zaden en oliën Duindoorn bessen etc terwijl EPA en DHA kan worden verkregen uit mariene oliën zoals visolie, inktvis olie, algen olie krill olie een paar te noemen.

Omega-3 vetzuren Voordelen

Hier vermelden we de voordelen van omega-3 vetzuren in de drie categorieën van gezondheid, huid en haar.

Omega-3 vetzuren: Voordelen van de gezondheid

Gokkers cardiale gezondheid en behandeling van hoge bloeddruk:

Aangezien Omega 3 een onverzadigde vetten, waarvan bekend is dat vele eigenschappen te helpen bij de behandeling van hart- en vaatziekten. Door het verminderen van de inname van verzadigde vetten en verhoging van de consumptie van onverzadigde vetten helpen strijd hartziekten, beroerte, hoge cholesterol en bloeddruk, atherosclerose, etc.

Controls Diabetes:

Hoge triglyceriden en lage HDL in het lichaam zijn twee van de belangrijkste zorgen voor mensen met diabetes. Omega 3 helpt om het niveau van triglyceriden verlagen en HDL verhogen in deze gevallen dus om doeltreffend te bestrijden diabetes.

Voorkomt kanker:

Omega 3 toonde de kankerbestrijdende eigenschappen en is nuttig bij de behandeling en preventie van borst-, colon en prostaat.

Bescherming tegen spierpijn en ontsteking:

De anti-inflammatoire eigenschappen van dit vetzuur om het lichaam te beschermen tegen ontstekingen, zwelling in het lichaam en verlicht spierpijn. Verbetering van gezonde botten door toenemende niveaus van calcium in het lichaam en helpen zo effectief behandelen van reumatoïde artritis, lupus en osteoporose. EPA en DHA aanwezig in deze essentiële vetten ook helpen bij de behandeling van astma en inflammatoire darmziekten.

Verbetert Brain Voorwaarde:

De huidige DHA in deze poly verzadigde vetten helpt te isoleren en hersencellen en bevorderen een betere neurotransmissie derhalve de behandeling van depressie, bipolaire stoornis, ziekte van Alzheimer, dementie, schizofrenie, enz. Te vergemakkelijken en aldus zorgen voor een goede geestelijke gezondheid.

Verhoogt de immuniteit en voorkomt hormonale onevenwichtigheden en ontwikkelingsstoornissen:

Deze vetten geven EPA en DHA in het lichaam die essentieel bestrijding attention deficit/hyperactivity disorder (ADHD) bij kinderen en derhalve zorgt voor een adequate aandacht en gedragsmatige groei. Het helpt om de pijn tijdens de menstruatie te verminderen en menstruele verbetering van de gezondheid in het algemeen. Deze vitale voedingsstoffen te helpen in de strijd tegen de ziekte, terwijl het versterken van het immuunsysteem van het lichaam.

Verbetert Vision:

Dit vet voorkomt het probleem van macula degeneratie, hetgeen een ernstig leeftijdgerelateerde oogaandoening die ook kan leiden tot blindheid, en zo de juiste weergave ook op oudere leeftijd.

Omega 3 vetzuren: Skin Voordelen

Zorgt voor het behoud van een gezonde huid en perfect:

Omega 3 met ERP vitale en DHA is bruikbaar bij de behandeling en preventie van huidziekten zoals psoriasis, allergieën en acne. Het heeft eigenschappen van natuurlijke zonnebrandcrème te helpen de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen van de zon en daardoor bijdragen tot de preventie en behandeling dermatis foto's of gevoeligheid voor de zon. Deze vetzuren helpen te revitaliseren en te verjongen van de huid en vermindert de aanmaak van melanine te verbeteren en onderhouden van uw huid toon en verder te helpen om de huid een gladde, licht, zacht en foutloos te maken.

Omega-3 vetzuren: Voordelen voor Haar

Maak Haarlokken sterk en mooi:

Omega-3 is bekend om zijn vermogen om de problemen van droog en bros haar, jeukende en schilferige hoofdhuid, roos, haaruitval en ongepaste bloedcirculatie in de hoofdhuid te bestrijden. DHA en EPA bieden voeding aan de haarfollikels om haar sterk en gezond te maken.

En dit is alles wat je moet weten over omega-3 vetzuren! Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha