9 beelden Ankita Lokhande zonder make-upAnkita Lokhande is een populaire tv-acteur, die is verschenen in vele reality shows en dagelijks werken. Ze is vooral bekend voor zijn bekendste rol, 'Archana' in de dagelijkse soap, 'Pavitra Rishta' op Zee TV. De partner van een jonge, aankomende grote scherm ster, Sushant Singh Rajput, Ankita Lokhande had zijn tv-debuut in een reality show goed vond 'Zee Cine Sterren Ki Khoj' Seizoen 1 jaar 200 werd gelanceerd als de voornaamste gemaakt vrouwelijke hoofdrol in de populaire dagelijkse soap van Ekta Kapoor, 'Pavitra Rishta' op Zee TV in 200 Ankita verscheen ook in het vierde seizoen van de dansshow beroemdheid, 'Jhalak Dikhla Jaa' samen met choreograaf Nishant Bhatt. Zijn verschijning in 'Comedy Circus Ka Naya Daur' werd ook geprezen door iedereen.

De jonge acteur, Ankita Lokhande, die zijn entree gemaakt in de wereld van de Indiase televisie een paar jaar geleden, heeft zakken meerdere onderscheidingen, bewijs van zijn talent. Enkele van de populaire Ankita Lokhande prijzen gewonnen onder Zee Rishtey Awards, nieuwe talenten Awards, 3 Boroplus Gold Awards, Indiase TV Awards voor Beste Persoonlijkheid en 5e Boroplus Gold Awards. Bubbly en moedig, Ankita lijkt uiterst glamoureuze in elke outfit je. Zij gelooft dat schoonheid komt van vertrouwen en als u tevreden bent, het laat zien op je gezicht.


Ankita Lokhande foto's zonder make-up:

Sushant en Ankita:

Via pinterest

Ankita Lokhande kreeg zijn leven partner tijdens de actiedagen in Pavitra Rishta op Zee TV. Ze zijn waarschijnlijk de meest populaire on-screen en off-screen paar van de laatste tijd. De afbeelding toont hier hoe ze compatibel zijn met elkaar.

Belle wangen:

Via pinterest

Ankita Lokhande is gelukkig om zo'n wangen hebben kuiltje-achtige. Ze ziet er lief en schattig met een kleine hint van accenten op de wangen en lippen. Deze look zonder make-up maakt het kijken nog aantrekkelijker en mooi.

Manie voor sari:

Via pinterest

Als een populaire 'Bahoo' van de Indiase televisie, is Ankita Lokhande wennen aan het dragen van sari's geworden. Ze geeft toe dat sari haar favoriete outfits zijn geworden. Vind nog meer comfortabel in haar sari. Ankita vindt het heerlijk om te winkelen bij online winkels als het gaat om sari te ontwerpen.

Warm, maar eenvoudig:

Via pinterest

Check deze foto van Sushant en Ankita! Zonder een spoor van make-up, is Ankita zoekt fabelachtige in dit prachtige, off-shoulder rode jurk. Hoewel, het is een zeer modebewuste in het echte leven, je ziet er gewoon schattig, zonder retoucheren.

De casual stijl:

Via pinterest

Omdat het een persoon met down to earth, Ankita Lokhande steekt casual kleding meeste van de tijd. Het vermijdt de truc sterk en geeft de voorkeur aan om open te lang haar het grootste deel van de tijd bij te houden.

Pretty in pink:

Via pinterest

Deze roze pak is op zoek fabelachtige Ankita. Ze probeert tijd te beheren van zijn drukke schema voor maatschappelijk werk. De foto is gemaakt tijdens het evenement van de Internationale Dag van thalassemie.

De zwarte en rode combo:

Via pinterest

Zwart en rood altijd kijkt samen groot. Dit is een keer gerestaureerd met deze Avatar Ankita Lokhande. Ze ziet er sexy en prachtig uit in deze korte zwarte jurk.

Bindi en mooi:

Via pinterest

De foto toont een compleet andere look te Ankita Lokhande. Dit kijkt niet-truc past haar best. Er wordt gekeken naar het meisje naast de deur in deze jurk heldere mosterd. Bindi heeft zijn gezicht kijken nog mooier gemaakt.

Ontwerper sari's:

Via pinterest

Wist u dat Ankita ontworpen meeste van haar sari dragen op 'Pavitra Rishta'? Ontdek, hoe mooi ze eruit ziet het dragen van haar sari ontwerpers.

Welke van haar looks heb je het meest? Laat ons een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha