9 advies over hoe u uw vertrouwen met JONGENS BOUWEN9 advies over hoe u uw vertrouwen met JONGENS BOUWEN

Historisch gezien, de jongens altijd het voortouw genomen als het gaat om het zoeken naar een potentiële partner en een vrouw benaderde een man werd ook beschouwd om vooruit en onjuist zijn. Maar dingen veranderen, en we zijn op voet van gelijkheid nu, maar dat wil je niet helpen als je moeilijk spreken tot mannen. Als je gebrek aan vertrouwen als het gaat om de kinderen, dan hebben een read van onze negen tips over hoe om vertrouwen op te bouwen en maak je de jongens te benaderen een beetje 'eenvoudiger:

1. Weet dat, aan het eind van de dag, mannen en vrouwen komen uit dezelfde planeet

Onze eerste tip over hoe om vertrouwen op te bouwen met de jongens - heroverwegen Onderweg zien we mannen. Begint het blokkeren van uw gedachten die kinderen zijn een soort van mysterieus ras van Mars, dat zijn totaal verschillend van de meisjes die van Venus. Ja, er zijn een aantal verschillen nogal voor de hand en wat een beetje 'subtieler, maar in alles, we zijn allemaal mensen en hebben dezelfde soort gevoelens. Probeer niet om de man stereotype zien wanneer je kijkt naar een man, hij is gewoon een ander mens. Immers, kunt u gemakkelijk praten met de meisjes en ze zijn mensen, dus waarom niet jongens?


2. De vriendschap is altijd een goede start

Onze volgende tip over hoe om vertrouwen op te bouwen met de jongens - weten dat de vriendschap is een goed begin. Als er geen mogelijkheid is allesbehalve een vriendschappelijke relatie met een andere persoon, heb je niet het gevoel dat geen druk op alle, maar brengen de mogelijkheid van relaties en intimiteit, en waarschijnlijk beginnen om de druk op te stapelen voelen. De eerste keer ontmoette ik een man, zelfs als je niet wilt wat meer serieus, te beginnen door simpelweg te wijzen en vriendschap zal alles veel gemakkelijker. Ga zitten, vrienden te maken, als je verder te ontwikkelen - goed, zo niet - er is niet veel, maar het verbeteren van zijn vriendschap toen.

3. Als u niet een Oscar-winnende actrice, altijd jezelf zijn!

Doen alsof iemand je niet zijn, is niet gemakkelijk, tenzij je een Oscar winnaar. Zelfs de beste acteurs plankenkoorts, dus wees niet verbaasd als je zenuwachtig zetten op een daad te krijgen. Wees gewoon jezelf, net zoals u zou, als je praat met een vriend je vriendin en hun ware persoonlijkheid en uw natuurlijke charme zal doorzien.

4. Probeer niet zo moeilijk om hem te imponeren!

Nog een tip over hoe om vertrouwen op te bouwen met de jongens - om de druk van het proberen om een ​​goede indruk te maken te voorkomen. Als hij het niet leuk vindt, dan is dat zijn verlies! Proberen te hard om indruk zal alleen je meer nerveus of die ervoor zorgt dat je wanhopig lijken, die meestal niet aantrekkelijk ... Dat is de reden waarom de meesten van ons haten sollicitatiegesprekken, omdat we proberen om een ​​goede indruk te maken, dus gewoon ontspannen , glimlach en een praatje met hem, zoals je zou doen met iemand anders; maken dingen makkelijk en als er een echte verbinding tussen de twee van u, dan dingen vanzelf stromen.

5. Zet in sommige praktijk

Oefening baart kunst, dus onze volgende tip over hoe om vertrouwen op te bouwen met de jongens - wennen aan het praten met de mensen in een niet-bedreigende eerste. U kunt beginnen met het proberen om kleine praten met een aantal van de jongens op het werk te maken. Leer een beetje 'over wat mannen aankruisen en u zult zien dat ze niet allemaal zo verschillend van de meisjes.

6. Alleen het veranderen van de manier waarop je staat kan je het gevoel veiliger

Een van de eenvoudigste tips over hoe om vertrouwen op te bouwen met de jongens - verbeteren van de houding. Als je je hoofd naar beneden, de grot en proberen te 'verstoppen', zal hij eigenlijk het gevoel minder vertrouwen dan ze werkelijk zijn. Denk na over je houding. Ga met je rug recht en je hoofd omhoog, en je zal beginnen om de sterke stijging van het vertrouwen door je heen voelen.

7. Kom uit je comfort zone en aan het gesprek deelnemen

Vergeet niet, de meest zenuwslopende zenuw van een gesprek is uw eerste zin, na wordt het een stuk makkelijker. Als je in een groep en het voelt alsof je niet betrokken, dus probeer gewoon een woord of twee krijgen en u zult versteld staan ​​hoe snel mensen zullen beginnen met je opgenomen in het gesprek, zelfs de kinderen!

8. Er is slechts u op deze planeet, dus d

on't je het vergelijkt met anderen, hou van jezelf in plaats

Geen zin in het maken van vergelijkingen tussen u en anderen, want er is maar één van jullie. Je bent uniek, mooi en dat is alles dat telt, dus in plaats van zorgen te maken over wat sommige andere meisje draagt ​​of hoe je haar, denk aan je eigen kwaliteiten en hebben vertrouwen in hen, dat is een andere belangrijke tip over hoe om vertrouwen op te bouwen met de kinderen. Je bent geweldig, fantastisch, uniek, prachtig en er is slechts één op deze planeet! Herinner me altijd!

9. ... Vergeet niet, jongens houden van meisjes te praten!

En ons advies voor u als u niet zeker praten met de jongens, alleen niet vergeten dat de jongens, als een zaak van de feiten, de liefde is als een meisje begint te praten met hen, geef ze zelfvertrouwen een enorme boost! Dus wees niet ongerust te zijn, willen ze met je praten!

Hoe om vertrouwen op te bouwen met de kinderen? Elke andere tips? Aarzel dan niet om te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi, gelukkig en er zeker van!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   2
Maart 16, 2015 | 23:51:02 | later 3 uur

Bedankt voor de herinnering dat vrouwen en mannen dezelfde soort. In een wereld diep gepolariseerd op "genderproblematiek" Het is prettig om te onthouden dat we zijn allemaal mensen.

  4   1
Maart 17, 2015 | 02:00:03 | later 5 uur

Tips vertrouwen geweldig! Bedankt voor het hebben aangemoedigd om ons liefde meer ... Met vriendelijke groet!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha