9 ADVIES OVER HOE MOOI Wakeup en goed uitgerust9 ADVIES OVER HOE MOOI Wakeup en goed uitgerust

1) Vermijd het drinken van teveel vloeistof voor het slapengaan

Waarom kan wallen onder de ogen veroorzaken. Vermijd ook eten van teveel zout voedsel voor het slapen, omdat zout helpt behouden vocht in het lichaam, meestal ook leidt tot zwelling rond de ogen.

2) Als u een liefhebber bent van

koffie

, Proberen te onthouden van deze energie die drank geeft na 05:00. Vermijd ook sigaretten en alcohol ten minste vier uur voor het slapen gaan, als je wilt om wakker te mooi en fris.


3) Reinig je gezicht grondig voordat het naar bed gaan en ervoor zorgen dat u zich te ontdoen van alle sporen van cosmetica.

Terwijl de toepassing van uw nachtcrème of behandeling - het aanbrengen van slechts een dun laagje van het product, waardoor je huid een kans om te ademen en te rusten.

4) slapen met het raam open.

Dit, natuurlijk, als je niet bang bent om te koud 's nachts. De frisse lucht is zeer gunstig voor de huid en voor onze totale schoonheid. Als je niet van het idee van het houden van uw raam open de hele nacht kunt u de kamer ventileren en het raam openen alleen voor de 10-20 minuten voor het slapen gaan.

5) Verwijder en borstel je haar voor het slapen gaan.

Niet alleen is het leuk om te slapen met de haren vrije kapsels nauw met elkaar verweven en verfijnde kapsels, maar ook, borstelen en zachtjes masseren van de hoofdhuid voor het slapen gaan zal het verkeer te stimuleren en bevorderen van een gezonde haargroei.

6) Neem een ​​ontspannend bad voor het slapengaan

, Zal helpen het lichaam te ontspannen en toxines opgebouwd gedurende de dag te elimineren. Hier is een snel en eenvoudig recept voor prachtige, verfrissend en ontspannend bad: giet in uw bad ½ kopje amandelolie, voeg een handvol kamille bloemen en een handvol zeezout; voeg een beetje 'van rozenblaadjes als een mooie finishing touch.
U kunt ook terecht paar fruitige aromatische kaarsen en nevel steeg het water in het gezicht tijdens de vergadering in de badkuip; vergeet niet om wat rustgevende muziek of love songs op de achtergrond op te zetten. Na zo'n bad zul je slapen als een baby!

7) Probeer te leren om te slapen op je rug.

Ik weet het, het is niet zo eenvoudig om deze gewoonte te eigenen, maar als ze blijven bestaan ​​en voortdurend proberen om het te doen - dat je tweede natuur geworden. Slaap op je rug heeft veel voordelen, vooral als je wilt je gezicht te jong en mooi blijven langer.

8) Laat ik met u delen een geweldig recept voor een gezonde en verfrissende drank 's ochtends

dat is niet alleen lekker, maar ook, het zal u genoeg energie te geven voor een goede start van een nieuwe dag: giet

een

kopje water

1 theelepel honing, 1 eetlepel citroensap en 1 eetlepel van de aloë vera.

Deze "wonder water" zal helpen te reinigen, te verjongen en verfrissen het lichaam in de ochtend, waardoor de natuurlijke boost van energie.

9) Een gelukkig meisje kan niet onaantrekkelijk zijn, dit is waarom het belangrijk is om te gaan slapen in een grote en positieve stemming

Voeden goede gedachten en verblijf op het grondgebied van geluk. Als u sijpelen naast uw speciale iemand - het is nog beter! Wanneer je gaat slapen gelukkig, ze hield en mooi - u zult zeker wakker genoeg met een grote glimlach op je gezicht!

Liefde en bemind te worden!

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Voel je vrij om commentaar en delen hun eigen suggesties over hoe om wakker te mooi en goed rustte in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  4   0
September 28, 2015 | 14:09:22 | later 3 uur

Koele tips! Bedankt!

  3   2
September 28, 2015 | 20:07:33 | later 9 uur

Uitstekend!

  4   2
September 29, 2015 | 03:54:54 | later 17 uur

I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha