9 Ademhalingsoefeningen effectief voor heldere en gezonde longenElke keer als we inademen, onze longen werken hard om ons lichaam vol met zuurstof te houden. De longen worden beschouwd als het grootste orgaan van het lichaam. Zij zijn verantwoordelijk voor de levering van zuurstof aan het bloed filter en het koolstofdioxide uit het bloed. De longen zijn sponsachtige structuur en kan schadelijke elementen uit de omgeving absorbeert. Meestal worden longproblemen veroorzaakt door overmatig roken. De beste manier om je longen gezond te houden is om te stoppen met roken! Maar er zijn andere manieren die kunnen helpen schoon te houden onze longen. In feite, ademhalingsoefeningen effectief werken om onze longen gezond en helder te houden.

Wat zijn de ademhalingsoefeningen voor de longen?

Ademhalingsoefeningen zijn eenvoudige oefeningen die zijn gemaakt om de energie te verhogen in het lichaam en de spanning te verlagen. Het is belangrijk om deze oefeningen correct oefenen om het voordeel te krijgen. Je kunt doen om de longen te wissen als het comprimeren van de muren van de longen en toestaan ​​dat een persoon om het weinig lucht te blazen. Pranayama is een effectieve ademhalingsoefening dat gedaan kan worden om het volume van de luchtstroom te verhogen en zorgen voor de nodige zuurstof naar het lichaam.


Top 9 Ademhalingsoefeningen Voor Gezonde Longen:

Laten we eens kijken naar de eerste 9 ademhalingsoefeningen voor de longen helder en gezond:

Buik Breath Oefening:

Deze oefening moet worden gedaan door liggend op de rug en diep ademhalen. Sommige kussens onder de knieën en nek worden gehouden om de maag te helpen als je inademt en vallen als je uitademt. Deze oefening kan worden gedaan voor ongeveer 5 minuten.

Hum Oefening Breath:

Voor deze oefening moet u een zoemend maken langs het uitademen de lucht en de spieren van de maag moet naar binnen worden getrokken.

Breath Oefening Chinees:

Deze ademhaling oefening voor de longen gaat korte inhalaties zonder uitademen door de neus. Deze oefening ontspant ook de geest en lichaam door het verstrekken van de nodige zuurstof voor de stofwisseling in het lichaam.

Duwen:

Duwen uit deze oefening is eenvoudig, waar je moet gewoon staan ​​op een vlakke ondergrond en bukken uit je leven. Duw de lucht uit de longen en kom dan terug in een rechtopstaande positie.

Rib Stretch:

Je nodig hebt om op te staan ​​tijdens het uitvoeren van deze oefening en de lucht uit de longen. Daarna is het noodzakelijk om langzaam inhaleren de longcapaciteit bij maximale vergroten. Voor deze, moet u ook uw adem in te houden gedurende 20 seconden.

Buikademhaling:

Deze oefening wordt ook gedaan door te gaan liggen en het plaatsen van een hand op de buik en de andere op de borst. Eenmaal in de juiste houding, langzaam inademen en uitademen diep door de mond.

Anulom-Vilom:

Deze ademhalingsoefening is gunstig voor het lichaam en kan worden gedaan als een warming-up voor het doen van diepe ademhalingsoefeningen. Ze zijn voornamelijk gemaakt om de prestaties van de longen te verbeteren en duidelijk de luchtwegen om meer zuurstof. Deze alternatieve neusgat ademhaling is nuttig en kan ook helpen bij het verminderen van stress.

Cardio-vasculaire oefeningen:

Deze oefeningen kunnen ook worden gedaan in de frisse lucht in te ademen en zijn nuttig om iemand te helpen stoppen met roken.

Aerobics:

Deze oefeningen kunnen worden gedaan om respiratoire efficiëntie. Het omvat activiteiten die plaatsvinden als joggen, fietsen en schaatsen te nemen. Intense oefening resulteert ook in een diepe ademhaling en verbetert de algehele elasticiteit van het lichaam ook.

Het voornaamste doel van deze oefening is om meer zuurstof naar het lichaam. Betere zuurstoftoevoer is gelijk aan een betere werking van het lichaam. Daarom is het noodzakelijk dat deze oefeningen kunnen worden uitgevoerd en je voelt de expansie van hun borstholte om de gewenste resultaten.

Als u twijfelt, vraag dan uw trainer of bekijk een aantal video's op YouTube. Maar zorg ervoor dat je de praktijk deze ademhalingsoefeningen voor de longen behoorlijk. Als je eenmaal onder de knie krijgen van deze oefeningen, die kunnen helpen om de longen helder en gezond, wat op zijn beurt zorgt voor een betere toevoer van zuurstof naar het lichaam. Dus, haal diep adem en begint te werken de longen!

Dit artikel heeft me geholpen? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha