8 Voordelen van Wolfskers drugs voor huid, haar en GezondheidDe Wolfskers is bekend onder vele namen zoals Wolfskers, kersen duivel, Atropa scherpe, kruiden etc. duivel Deze plant is ontstaan ​​in Europa, West-Azië en Noord-Afrika. Echter, het groeit ook in Noord-Amerika, en tuinliefhebbers deze plant dodelijk in hun achtertuin groeien ook.

De bloemen zijn paars of groen en hebben de vorm van een klok. De bladeren zijn groot en ovaal met spitse tips. De vruchten zien er erg aantrekkelijk en lijken bessen. Ze zijn groen als klein, maar veranderen van kleur naar wit ze volwassen worden. Deze zijn kersen van de duivel genoemd vanwege hun giftige aard.


De plant wordt genoemd belladonna omdat de bloemen bloeien alleen 's nachts en is vooral groeien in de schaduw. De plant bevat gevaarlijke chemicaliën, zoals atropine, hyoscyamine en scopolamine, die zeer gevaarlijk zijn voor de mens. Ondanks dat zo giftig, wordt het gebruikt in kleine doses en mild en biedt verschillende voordelen voor ons.

Voordelen Skin Dodelijke Nightshade:

De dodelijke nachtschade is niet zo als het gaat om huidverzorging! In feite is het een aantal voordelen die kunnen helpen de huid er stralend uit.

Hydraterende eigenschappen:

Belladonna is een goede remedie voor eczeem. Het helpt om contact en atopisch eczeem te behandelen. Het helpt om effectief te hydrateren de huid, waardoor het zacht en soepel.

Geneest de huid:

Een zeer milde dosis belladonna kunnen huidproblemen van de bodem van het reinigingssysteem door veelvuldig urineren. Voor het spoelen van schadelijke gifstoffen uit het lichaam, deze plant helpt de huid haar jeugdige uitstraling terug te krijgen.

Voordelen voor Haar Dodelijke Nightshade:

Niet veel voordelen voor haarverzorging belladonna zijn vandaag bekend. Maar het helpt om gezond haar te behouden, een of andere manier.

Voorwaarden De Hair:

Belladonna extracten worden gebruikt in sommige haarconditioners te verzachten en hydrateren het haar. Dit helpt om het probleem van droog kroeshaar lossen!

Natuurlijke Haarkleur:

Vanwege de donkere kleur, wordt ook gebruikt in sommige natuurlijke haarkleurmiddelen. Dus, Chuck al deze haarkleurmiddelen chemische belastingen, en gebruik deze plant om haar te kleuren.

Deze haarproblemen:

Hoewel niet getoond helemaal niet, maar het onderzoek is aan de gang om producten die extracten van belladonna gebruiken om haar problemen zoals roos en andere hoofdhuid ziekten te behandelen maken.

Gezondheidsvoordelen van Deadly Nightshade:

De Wolfskers fabriek biedt tal van voordelen voor de gezondheid. Maar het is belangrijk om te onthouden dat de dosering van dit kruid is zeer essentieel. Overdosis van dit kruid kan fataal zijn!

Helpt gemak van de ademhalingswegen:

Velen beschouwen hem als gevaarlijk, maar extracten van bronchospasmen onderdrukken planten tijdens kinkhoest en astma. Belladonna is een grote natuurlijke remedie om hoesten, verkoudheid en koorts op afstand te houden.

Kalmeren Neurologische Stoornissen:

De plant wordt ook gebruikt voor reisziekte, de ziekte van Parkinson en andere neurologische aandoeningen.

Anti-inflammatoire eigenschappen:

Veel feiten Zalven voor voegen, benen en rug bevatten extracten van de plant als het een goede pijnstiller. Mensen die lijden aan artritis en fibromyalgie kan deze plant gebruiken om hulp te krijgen van de constante pijn.

Waarschuwing: Deadly toxiciteit Nightshade

  • Dodelijke nachtschade zijn niet eetbaar, in welke vorm. Ze zijn niet voorgeschreven medicijnen, zelfs in kleine doses, want het bevat grote hoeveelheden oxaalzuur dat de absorptie van calcium voorkomt uit het voedsel dat we eten elke dag. Dit leidt tot osteoporose.
  • Het nemen van enkele bessen van de plant, met name door kinderen 3-5 en 6-10 van volwassenen kunnen onmiddellijke dood tot gevolg hebben. De giftige natuur gaat niet verder, zelfs als de vrucht of blad van de plant wordt gekookt.
  • Aangezien het een giftige plant, kan droogheid, irritatie, roodheid en ontsteking veroorzaken als u in contact komen met de blote huid. Direct contact met het bloed kunnen ontstaan ​​terminale ziekte, indien niet dood. Heeft voordelen op het gebied van het verminderen van pijn, maar moet met voorzichtigheid worden gebruikt en de applicatie op blauwe plekken en krassen moet niet worden gedaan.

Uiteindelijk is de plant heeft meer negatieve effecten van goede effecten op de mens en je moet heel voorzichtig zijn alvorens het te gebruiken in welke vorm, voor welk doel zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha