8 Voordelen van Centella drugs voor huid, haar en GezondheidCentella asiatica is een klein gras, speciaal voor India. Deze plant groeit in moerassige gebieden en ook in de nabijheid van natuurlijk water. Dit kruid kan elke dag gegeten worden als groente en kan ook worden gebruikt als kruidengeneeskunde. Er zijn veel voordelen voor de gezondheid van het eten van Centella asiatica. Sommige van deze voordelen zijn geverifieerd door wetenschappers en anderen zijn nog steeds open voor discussie! Hieronder zijn enkele van de voordelen van de huid en het haar bevestigd met dit kruid.

Gezondheidsvoordelen van Gotu Kola:

Genezen bacteriële en virale infecties:

Dit kruid wordt verkoudheid, urineweginfecties, influenza, herpes zoster, tuberculose, lepra, H1N1 (varkens griep), dysenterie, cholera, enz behandelen Centella kan worden gebruikt om alle soorten infecties bacteriële, virale en parasitaire infecties van de mens.


Krijgt ontdoen van vermoeidheid:

Dit kruid wordt ook gebruikt voor de behandeling van vermoeidheid. Op het eten van dit wonder kruid, geeft u verfrissende energie die uw zwakheid zal genezen.

Verbetert het geheugen:

Centella helpt ook bij het verbeteren van het geheugen en intelligentie, de behandeling van de ziekte van Alzheimer, depressie en angst, etc.

Huid Voordelen van Gotu Kola:

Geneest de wond en Burns:

Wetenschappelijk dit kruid staat bekend als Centella Asiatica. Hij tendensen virale en anti-inflammatoire anti-bacterieel, anti. Daarom kan deze gras eenvoudig worden gebruikt voor de behandeling van brandwonden, psoriasis, dermatitis, etc. Dit kruid kan genezen gemakkelijk te snijden, wonden en brandwonden op de huid omdat het eigenschappen die de bloedtoevoer naar het getroffen gebied te vergroten en derhalve verhoogt het antioxidanten daar. Een verhoging antioxidantengehalte bevordert de productie van fibroblasten. Fibroblasten helpen om collageen te synthetiseren en zo helpen om striae en littekens die op de huid lijken te verminderen.

Perfect voor de verouderde huid:

Centella fungeert ook als een toner voor de huid. Het tonen en verstevigt de huid als je het kruid uitwendig toe te passen. Dit is de reden waarom Centella asiatica ligt in de meerderheid van de anti-aging en verstevigende crèmes tegenwoordig. Omdat dit kruid kan bevorderen de productie van collageen in het menselijk lichaam, kan zeker helpen om de conditie van huidveroudering, rimpels en fijne lijnen verbeteren. De daling van de productie van collageen leidt tot lijnen, rimpels en veroudering fijn. Capaciteit van Centella asiatica volledige levering van collageen in het menselijk lichaam maakt een hoofdbestanddeel in de meeste formules anti-aging.

Gevechten Cellulite:

Centella kruid is een klassiek ingrediënt voor cellulitis op de huid. Cellulitis veroorzaakt vaak kijken klonterig, gebonden en lelijk - net als een sinaasappelschil! Probleemgebieden van cellulitis zijn de bovenarmen, dijen en billen. Centella fungeert als een diureticum verhogen van de bloedtoevoer naar het gebied en mogelijke ontstekingen verminderen.

Voordelen voor Haar Centella asiatica:

Heilzaam voor haaruitval:

Centella asiatica is ook zeer bekend voor de behandeling van haaruitval. Dit kruid werkt ook als een platform voor haargroei. Haaruitval treedt op wanneer de haarzakjes zwak als gevolg van ondervoeding. Dit kruid heeft een zeer belangrijke rol in het versterken van de haarzakjes en voeden de hoofdhuid. Versterkt de bloedvaten in het gebied en kunnen kleine haarzakjes uit te breiden.

Verbetert de bloedcirculatie in de hoofdhuid:

De circulatie van het bloed wordt beter als de bloedvaten, omdat dit kruid. Dit maakt ruimte voor de opname van zuurstof en andere belangrijke voedingsstoffen in de hoofdhuid. Op het einde, alles wat gezegd kan worden is dat Centella speelt een belangrijke rol in het voeden van de hoofdhuid, het voorkomen van haaruitval en het bevorderen van haargroei. Het zal ons voorzien van sterk haar, glanzend en mooi.

Het enige kleine probleem is dat de effectiviteit van Centella als behandeling voor haar en hoofdhuid nog niet is gevalideerd door wetenschappers.

De voedingswaarde van Gotu Kola:

Voedzaam Waarde in procenten Waar voor 100 gram Asiaticoside40% Asiatic Acid29- 30% madecassic Acid29-30% Madecassoside1-2% zuur Calcium170 mgPotassium414 mgPhosphorous30 mgBeta Carotene58 mgAscorbic 14 mgThiamine0.15 mgNiacin2 mgRiboflavin0.14 mg

Je kunt gemakkelijk zeggen dat Centella als gras erg voedzaam hoewel er een aantal elementen die twijfelachtig blijven. Het is een plant die kan worden opgenomen in het dieet. U kunt ook proberen als een geneeskrachtig kruid voor huidproblemen en haar vastgebonden te behandelen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha