8 verschillende methoden om haaruitval kerenHaaruitval is een universeel probleem dat mannen en vrouwen treft. De meest voorkomende vorm van haaruitval is een aandoening genaamd alopecia androgenetica. Deze vorm van haaruitval kan invloed hebben op zowel mannen als vrouwen dramatisch. In het algemeen, mensen waarnemen als kalende mannen specifiek onderwerp, maar het is zeer vaak voor bij mannen en bij vrouwen. Ernstige haaruitval veroorzaakt een laag zelfbeeld en zelfvertrouwen als ze beginnen te onaantrekkelijk voelen. Het verliezen van haar is een frustrerende ervaring voor iedereen, maar voor vrouwen, het is niets minder dan een nachtmerrie. De reden hiervoor is, wordt het haar beschouwd als een van de leuke activiteiten die vrouwen bezitten.

Zoals voor het omkeren van het verlies van haar?


Op dit moment zijn er slechts twee FDA goedgekeurde producten en sommige chirurgische methoden die reverse haaruitval te helpen. Ook zijn er een aantal huismiddeltjes kruidengeneesmiddelen die helpen bij het bestrijden van haaruitval.

Home Remedies: Haarverlies bij vrouwen

Mosterdolie:

Kook een kopje mosterdolie. Voeg vier eetlepels van henna bladeren aan. Eenmaal afgekoeld, massage elke dag op gebieden kaalheid. Dit doet wonderen in het terugdraaien van haarverlies.

Wonderolie:

Castor olie is een natuurlijke immuunsysteem booster. Het voorkomt dat de haarfollikels om kracht te verliezen en helpt de haargroei te verjongen. Het werkt perfect op krullend haar. De olie moet voorzichtig worden gewreven op het gebied van het haar en de tempel. Oefen dit twee keer per week voor 4 maanden. U vindt er een significante verandering in het volume van haar te zien.

Chirurgische methoden:

3 . De methode Gardson:

De methode M.Gardson haargroei is populair en is effectief in het verleden bewezen. Wanneer haarzakjes gaan in winterslaap, haarwortels verzwakken en beginnen hun haar te verliezen. De slapende haarzakjes stoppen met groeien, zodat het haar begint te beginnen wordt dunner en kaalheid. Deze methode helpt om de slapende haarfollikels te wekken om de haargroei te stimuleren.

De behandeling met insuline:

Insuline remt de haargroei. Hyperinsulemia is een symptoom van insulineresistentie veroorzaakt door een dieet met veel koolhydraten. Een evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging kan helpen dit probleem op te lossen. Dagelijkse training, vooral cardio, stimuleert de haargroei.

Anagrow Behandeling:

Anagrow behandeling van Richfeel is nogal stap voorwaarts in het haar industrie. Een product met de naam extract PCT Rejuva Max wordt in de haarfollikels met een auto. Dit extract helpt om dunner wordend haar lijf en stimuleert de haargroei.

Klinische Re-groei:

In één studie werd een groep onderzoekers verzamelde dermale papillen van verschillende donoren en gekloneerd in weefselkweek. Dermal papilla cellen in de basis van menselijke haarfollikels. Na een bepaalde periode, worden de cellen getransplanteerd op de menselijke huid. Dit resulteert in nieuwe haargroei binnen zes weken. "Als het werkt bij de mens, het eigenlijk opent de mogelijkheid van een haartransplantatie voor veel meer patiënten die momenteel beschikbaar zijn," studie co-leider Angela Christiano, hoogleraar dermatologie aan de Columbia University Medical Center, vertelde NBC News.

Drugs en medicijnen:

Geneesmiddelen zoals Minoxidil worden gebruikt voor de kruin dan aan de zijkanten en achterkant. Haaruitval drugs zoals Minoxidil en Finasteride helpen om effectief te onderhouden je haar met vrijwel geen bijwerkingen.

DHT blokkers:

DHT blokkers zijn ook een effectieve behandeling voor haargroei. DHT is een stof die bindt aan haarzakjes, waardoor de haargroei voorkomen. DHT blokkers verminderen de hoeveelheid DHT in de hoofdhuid en helpt bij het stimuleren van de haarzakjes. U moet uw dermatoloog te raadplegen voordat u begint met de behandeling.

Waarom zou je? Met behulp van deze technieken briljante, kunt u gemakkelijk ombuiging van het verlies van haar. Kies gewoon de juiste behandeling die het beste past bij uw behoeften en gooi het eruit.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha