8 TIPS VOOR VOETVERZORGING Mooi en Happy Feet8 TIPS VOOR VOETVERZORGING Mooi en Happy Feet

1. Draag schoenen die passen

Sommige mensen staan ​​meer dan anderen - bijvoorbeeld, dienstmeisjes en degenen die op lange reizen gaan per dag - maar we moeten dragen comfortabel, goed passende, indien mogelijk. De verkeerde schoenen slijten hun voeten vrij snel. Schoenen die te klein of gewoon wrijf je voeten op de verkeerde manier kan leiden tot blaren en eelt onaangenaam. U moet vooral voorzichtig zijn bij het brengen van thuis een nieuw paar. De meeste van de schoenen een beetje 'te breken, dan moet je niet recht dragen van de nieuwe coole hakken drie dagen.

2. Geniet van uw voeten vaak

Van tijd tot tijd ieders voeten zullen de ruwe, droge huid. Om ze zacht en schoon te houden, moet u uw voeten regelmatig genieten. Er zijn een aantal van voetbaden fantasie die er zijn, maar je echt alleen maar een emmer warm water voor een goed doorweken. U kunt een beetje 'van olijfolie en een paar druppels geurende etherische olie van uw keuze voor een extra luxe toe te voegen. Het is het beste om je voeten te laten weken voor ongeveer tien tot vijftien minuten; anders, je voeten worden gesnoeid, wat niet erg effectief als je probeert om dode huidcellen te verwijderen.


3. Scrub

Na doorweekt je voeten voor een tijdje ', zorg ervoor dat ze een goede scrub aan de ruwe plekken of droge glad te geven. U kunt een voet of gezichtsscrubs gebruiken als u wilt of u kunt uw voeten te nemen uit het water en gebruik een puimsteen om de ruwe gebieden wrijven. Vergeet niet: een puimsteen is het meest effectief als je voeten nog nat en je moet altijd gaan met de nerf van je voeten.

4. Laat uw voeten ademen

Het is een goede gewoonte om je schoenen te nemen nadat je thuis bent, zodat u laat uw voeten ademen. Anders, het zweet en vuil die zich ophopen in je schoenen gedurende de dag - ja, je voeten zweten, maar draag altijd katoenen sokken - zal blijven na uren te brengen. In de winter, kunt u zelfs op een nieuw paar katoenen sokken of pantoffels, vooral als je wassen en lotion om je voeten op voorhand, want de sokken helpen sluis in het vocht. Als u het vuil en zweet laat langer dan nodig is om op te staan, bent u het creëren van een voedingsbodem voor voetschimmel en andere ziekten.

5. Haal uw Poolse

Na verloop van tijd, kan nagellak slijten de nagels. Voordat reapplying nieuwe glans, zorg ervoor dat alle oude lagen verwijderen. Als je kunt, laat je teennagels zijn Pools-vrij voor een paar uur en dan pas een glazuur dat helpt versterken nagels.

6. snijd de nagels op een geschikte lengte

Gebroken nagels en ingegroeide zijn niet alleen vervelend - zijn ook pijnlijk. Om de ziekte te voorkomen, maken een punt om regelmatig snij je teennagels. Gewoon zeker niet om de nagel te kort te maken, want dit kan ook leiden tot ongemak.

7. Moisturizing behandeling

Als u wilt dat uw voeten baby zachte voelen, moet u investeren in een goede voetcrème, of het gebruik van natuurlijke oliën. In het algemeen zijn de voeten behoefte van een crème dikker dan de rest van het lichaam, zoals de huid staan ​​nog vaker. Kies een crème met vitamine E en kokosolie om je voeten te houden bij hun vloeiende. Kokosolie voetmassage is een gemakkelijke manier om te kalmeren en hydrateren vermoeide voeten. Als je een aantal ernstige problemen aan de voeten een droge huid hebt, probeer dan een vochtinbrengende behandeling voor een nacht: gewoon masseren uw voeten met cacaoboter en dan, op uw favoriete paar katoenen sokken. Uw voeten zullen veel zachter voelt als je wakker wordt in de ochtend.

8. Was met gezuiverd water

Sommigen van ons lijken alleen voeten die zijn meer vatbaar voor aandoeningen. Geneest mijn moeder hebben de neiging om te breken, maakt niet uit hoe ze van toepassing lotion. Hij ook gebruikt balsems en medicinale zalven, hoewel niets haar voeten zo zacht als zij zou willen heeft gedaan. Een paar jaar geleden, realiseerde ze zich dat haar huis was in een gebied met hard water, die echt kan uw huid uitdrogen. Het blijkt dat het leidingwater werd steeds erger zijn gebarsten hielen en sindsdien heeft ze een punt aan mijn voeten laten weken alleen in gezuiverd water. Als uw voeten gemakkelijk te drogen, kunt u overwegen ze te wassen met water goed behandeld of een andere vorm van gezuiverd water. Waterbehandeling systemen kunnen een groot verschil maken in het verzachten van de huid.

Wat is uw favoriete tips voor mooie voeten? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

Over de auteur:

Alicia Lawrence is een coördinator van inhoud voor een technologie bedrijf blog en in zijn vrije tijd. Zijn artikelen zijn gepubliceerd door diverse websites over het web.

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  5   2
Mei 14, 2015 | 01:51:10 | later 8 uur

Uw website is zeer goed

  5   2
Mei 14, 2015 | 06:10:52 | later 12 uur

Grote dank voor de post. Echt fantastisch.

  1   2
Mei 14, 2015 | 08:00:28 | later 14 uur

Suggesties zijn geweldig!

  3   1
Mei 14, 2015 | 12:39:24 | later 18 uur

Goede tips!

  2   1
Mei 14, 2015 | 17:21:55 | later 23 uur

Incredible site!

  3   2
Mei 14, 2015 | 18:17:22 | later 1 dag

Populaire items!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha