8 tips voor het omgaan met een negatieve, moeilijke mensen8 tips voor het omgaan met een negatieve, moeilijke mensen

Als er één ding is dat je motivatie kan blazen recht uit het water, vind je jezelf in het gezelschap van een negatief persoon. Negativiteit lijkt besmettelijk te zijn, en als je niet oppast, je wrijven op je. Maar, hoe kun je iemand die voortdurend negatief zonder te worden meegezogen in de stemming zelf te helpen? Als je iemand die gevoel naar beneden en moraal kennen, dan zijn hier acht praktische tips over hoe om te gaan met moeilijke mensen in je leven:

1. Bescherm uw gelukkige ruimte

Onze eerste stuk van advies over hoe om te gaan met mensen is het moeilijk - niet meegezogen in hun negativiteit. Wees op uw hoede en bescherm uw gelukkig de ruimte, als het gaat om een ​​negatief persoon. Het blijft positief in je geest en vermijd gewoon met ze eens, omdat dit zal niet helpen en kan zelfs omlaag brengen.


2. Zorg voor hen en probeer te horen wat ze te zeggen hebben

U zou kunnen worden verleid om een ​​mijl lopen om uit de buurt van een negatief persoon te krijgen, maar dat iemand naar hen te luisteren gewoon zou kunnen zijn wat ze nodig hebben. Niet alleen als het uitkomt heks ofwel, zal dit alleen maar verergeren hun gedachten dat niemand om hen geeft.

3. Ik ben het niet eens en niet zwijgen

Gewoon eens dat de wereld is een rotte plek om te zijn zal niet helpen, maar zal niet van veel nut zijn als je gewoon rustig zitten en opmerkingen te maken op alle. Om hen te helpen, moet je voorzichtig uitdagen hun negatieve aannames; de stilte alleen aftrekken van uw toestemming.

4. Haal ze te concentreren op één, simpel ding positief

Een andere goede tip over hoe om te gaan met moeilijke mensen is - niet proberen om hun problemen op te lossen voor hen. Probeer niet te zijn een psychiater en amateur denkt dat je hun problemen op te lossen in een dag. In plaats daarvan, probeer om hen te richten op een simpel ding om hun geest te nemen van negatieve dingen. Het kan zo simpel zijn als het praten over wat er op tv is, hoe helder en zonnig is het vandaag de dag, of hoeveel plezier je de laatste keer dat je ontmoet elkaar gehad. Zelfs als je de persoon die slechts een korte adempauze te geven van de negativiteit, het is een begin.

5. Geef ze een kans om hun emoties te ventileren

Onze volgende tip over hoe om te gaan met moeilijke mensen is - geef ze de tijd om dingen uit je borst, voordat je probeert om van onderwerp te veranderen. Afleiden het onderwerp van gesprek weg van hun problemen onmiddellijk zal alleen toe te voegen aan hun gevoel van isolement. Laat ze tien minuten voor de opening, dan weten ze dat je genoeg om te luisteren schelen.

6. Probeer om hun problemen in perspectief te brengen

Negatief of depressieve mensen de neiging om te doen wat psychiaters noemen catastroferen. Dat wil zeggen dat de dingen zien ze als veel erger dan ze werkelijk zijn. Tegen zulke gedachten, samen met een beetje 'van empathie, kan hen helpen de waarheid zien, door middel van zinnen als:' Ik begrijp waarom je zou kunnen denken dat, maar ... '

7. Wees bereid om hen te accepteren zoals ze zijn

U kunt alleen proberen zo moeilijk om een ​​persoon op te vrolijken, zodat je weet wanneer te stoppen, of je zal niet worden bedankt voor uw inspanningen. Sommige mensen zijn meer negatieve dan anderen, is de manier waarop zij worden gedaan en, hoe vreemd het ook mag lijken, ik ben heel blij om een ​​moaner en groaner zijn.

8. Moedig hen om hulp te vragen, als je echt bezorgd over hun

Je een moeilijk onderwerp om iemand op te halen, maar als je echt naar beneden en je denkt dat ze zou kunnen lijden aan een depressie, dan moet je hen aanmoedigen om een ​​arts te raadplegen. Er wordt geschat dat een op de tien Amerikanen ervaren depressie in hun leven, dus het is niet ongebruikelijk en is niets voor te schamen. Om het gemakkelijker maken, zou het suggereren dat de persoon ziet een arts om ze een beetje iets te perk ', in plaats van daadwerkelijk gebruik van de term' anti-depressief '.

Elke andere tips over hoe om te gaan met moeilijke mensen? Deel uw gedachten in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha