8 tips voor degenen flirten MOEILIJK8 tips voor degenen flirten MOEILIJK

Omdat er zo veel adviezen die er zijn om te flirten, heb je ooit afgevraagd? Het is omdat heel weinig mensen worden geboren met de volledige set van vaardigheden in dit verband. Flirten is een soort taal en geleerd moet worden, net als Duits of Spaans. Het mooie is dat als je een snelle leerling, zal je niet veel tijd nodig voordat het veroveren van alle mensen om je heen. Het vervelende is dat het allemaal begint met vertrouwen, en dit is het belangrijkste probleem van de mensen die moeite hebben flirten.

1. Wees zelfverzekerd

Dit is een unaniem advies onder de mensen: ze willen zelfbewuste vrouwen. Het aantonen van vertrouwen, kon echter een concert lastig zijn als je moet doen alsof, dus in plaats proberen om het te ontwikkelen. Denk na over wat is het ergste dat kan gebeuren als je het object van je aandacht te benaderen. Kleden in kleren die je onweerstaanbaar gevoel. Dan gewoon voor gaan: immers, flirten is niet helemaal duidelijk zijn, kan het zijn een deal vrij dun. Hier is waarom ...


Oogcontact 2.

Naar hem te kijken en te voldoen aan zijn blik is een vorm van flirt. Zelfs niet te dicht bij de man te krijgen, kijk maar naar elkaar en lachen als je in het oog te vangen. Hoe moeilijk kan het zijn? Nou, het enige harde deel is ervoor te zorgen dat je niet te kijken, omdat het pijnlijk zou zijn. Glimlach met je ogen als je haar op te vangen, houd ze voor een paar seconden, en dan pas weg te kijken. Dus herhalen na een paar minuten. Onnodig te zeggen, dit is een tactiek voor als er enige afstand tussen u en het is een zekere manier om te vertellen, met de ogen, die geïnteresseerd is in hem.

3. Niet dubbelzinnig

Jongens graag duidelijk zijn over wat je wilt zijn. Ze niet, herhaal, niet graag ambiguïteit, zelfs als we denken dat ze vinden schattig. Ze dat niet doen, dit draagt ​​herhalen. Dus, als je geïnteresseerd bent in een man bent, zorg ervoor dat je hem al de juiste signalen. Die tactiek is op zoek naar een manier om je intenties te maken, maar je moet geduldig te zijn, omdat het werkt meteen. Een andere is om het even welke verlegenheid u lijdt aan zuigen en gaan introduceren jezelf. Mannen als aandacht, net als wij.

4. De symfonie verbale / non-verbale

U hebt waarschijnlijk gehoord dat de communicatie is lichaamstaal, die spreekt, en dat is waar. Als het gaat om flirten, moet je beheersen lichaamstaal gericht en in staat zijn om te chatten met een man. Als je verlegen bent, zal dit een beetje 'werk nodig, maar je zult blij zijn te weten dat het komt allemaal neer om eerlijk te zijn, op het einde. Bijvoorbeeld, lachen om een ​​grap die zei oke, zolang je echt grappig vinden. Het aanraken van de arm of been, terwijl je het over hebt is goed, als je goed met hem, als je jezelf niet dwingen. Gewoon natuurlijk. Natuurlijk, maar zelfverzekerd. Het vergt oefening, dat is zeker.

5. Wees spontane

U kunt praten over tactiek en dergelijke, maar als je een succesvolle flirt zijn, niet te veel plannen en niet te veel na te denken voordat je naar het object van je aandacht te praten. Het probleem is, volgens psychologen, mensen kunnen voelen wanneer de persoon met ze te praten heeft nagedacht over hoe het gesprek zou moeten gaan en je begint te spelen kunstmatig. Kunstmatige maakt mensen nerveus en drijft ze weg. Dus, in plaats van het opslaan van uw kant van een denkbeeldig gesprek, gewoon zeggen 'hallo' en ga met de stroom.

6. Luister en niet duw het

Omdat het een goede luisteraar is essentieel om een ​​goede flirt zijn. Het is allemaal wel weten dat je geïnteresseerd bent in dat bepaald iemand zijn, toch? Nou, een geweldige manier om uw interesse bekend is luisteren naar wat ze het over te maken. Als je al gek, zal dit niet moeilijk zijn, maar hoeft niet hals over kop te flirten, te onthouden. Dus, niet te onderbreken met vragen, laat hem spreken, en dan vragen stellen. Nogmaals, het luisteren naar dit ding kan overdreven zijn, dus let op jezelf - kijk te angstig is een no-no, want het zal je opdringerig lijken en dat is niet aantrekkelijk. Hetzelfde geldt voor het verplaatsen van te "casual", wanneer u stopt met casual look.

7. Heeft u een plan B

Hebben altijd een plan B als je flirten met iemand die je niet goed kent. De reden? Het kan zijn dat het niet zo aantrekkelijk als men dacht aan het begin en nu ben je sterven van verveling. Een goede exit-strategie overweegt een andere plaats moet je zijn, een plek waar niet uitgenodigd. Of hebben een vriend belde met een noodsituatie denkbeeldig. Heb je gekeken romcoms, toch? Dan, wanneer je te ontdoen van het nu niet zo aantrekkelijk bedrijf, feliciteer jezelf op uw uitstekende vaardigheden flirten. Zie, het was niet zo moeilijk, toch?

Elke andere tips voor mensen die het moeilijk vinden om te flirten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha