8 tips over wat te dragen op een eerste date8 tips over wat te dragen op een eerste date

U wilt een goede eerste indruk op een eerste date, en de keuze van wat te dragen kan echt moeilijk te maken. Het is een mix tussen hard flirterig, maar niet over de top; uw apparatuur moet benadrukken alle de beste functies, maar je moet behoorlijk comfortabel met wat je draagt, zodat u kunt ontspannen en hebben een goede tijd.

Het allerbelangrijkste is echter om kleding die je het gevoel zelfverzekerd en ontspannen, zodat het beste wat je door te gaan kiezen - uw persoonlijkheid. Vandaag laten we eens kijken naar de mode 8 tips die u kunnen helpen beslissen wat te dragen op een eerste date:


1. Wees niet te flirterig zijn

Als u niet wilt worden gedegradeerd tot de status van een nacht gegeven rechte pad; eerste indruk duurt een hele lange tijd, om niet te overdrijven het uiterlijk flirtende. Vermijd laag uitgesneden topjes en korte rokjes, nu hoe dan ook, als alles goed gaat, zal er genoeg tijd voor later.

2. Vermijd overdressing en underdressing

Wat te dragen op een eerste date?

Zorg ervoor dat u van tevoren weten waar je naartoe gaat voor de avond om de verlegenheid van ten onrechte gekleed voorkomen. Een verrassing is leuk, maar niet willen gaan in een chique restaurant in spijkerbroek en t-shirt, net zomin als je zelf niet zou vinden in een themapark in hakken en een cocktailjurk.

3. je geen zorgen over het label

De meeste mannen niet eens merken dat je designer kleding labels, zodat u zich geen zorgen te maken over hen. Dragen wat goed van binnen uitziet en het maakt je een goed gevoel is veel belangrijker, dat de naam van de persoon die de kleding ontworpen of hoe die mooie jurk die kosten.

4. Gebruik de kleur

Mannen zijn op zoek naar een partner in een datum, niet een medewerker. Zwarten en bruin kunnen worden onderschat en sliming look, maar niet echt benadrukken je vrouwelijke kant, dus kiezen kleuren, maar niet te fel! Pastels zijn altijd een veilige gok; vergeet niet om kleuren die goed op jou en niet alleen uw favoriete kleur te kiezen kijken.

5. Ik vraag me af wat te dragen op een eerste date? Krijg wat advies!

Er is niets mis met een andere persoon beeld van wat je goed kijkt, dus wees niet bang om je moeder, zus of vriend wat ze denken te vragen. Aan het eind van de dag, het is aan jou, maar een beetje 'eerlijke mening van iemand anders kan iets wat je gemist markeren.

6. Heeft een slaaf van de mode niet

Draag het voor u werkt en niet alleen omdat het is het laatste wat van genade op de catwalk. Hoge hakken, bijvoorbeeld, zou kunnen maken je groter en je benen langer lijken, maar als je niet meteen kunt lopen het dragen van hen, of dat je je ongemakkelijk voelt, dan zeker niet dragen ze op de eerste date.

7. Houd je eerste date eenvoudig haar en make-up

Hetzelfde als met kleding, zorg niet te overdrijven kapsel of make-up als je voor te bereiden om te gaan op een eerste date. Een kapsel uitgewerkt dat niet goed voelt, maakt je niet op hun gemak voelen en te veel make-up in de categorie flirterige kon zetten. Ziet er goed uit en kijkt natuurlijk is de weg naar het hart van een man.

8. Laat je vrouwelijkheid glanzen

Mannen als hun dames vrouwelijk zijn, dus altijd vasthouden aan een jurk of een rok voor een eerste date. Een verouderde weergave, kan het lijken, maar de mens we praten hier over! Een rok of jurk zal accentueren de vrouwelijke kwaliteiten en maak je look en feel aantrekkelijker. Een man wil een meisje, niet een vriend!

Ik hoop dat u deze tips eerste date fashion.

Voel je vrij om uw suggesties te delen over wat te dragen op een eerste date in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   1
Oktober 14, 2015 | 05:40:58 | later 6 uur

Hou tips! Geweldige site! Dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha