8 tips over hoe u uw PARFUM PARFUM langer meegaan8 tips over hoe u uw PARFUM PARFUM langer meegaan

1) Breng je parfum voordat dressing.

Nou, er zijn een paar redenen waarom deze methode is de beste. Allereerst kunnen sommige parfums bepaalde vlekken in kleding. De tweede reden is dat, als je je parfum direct toe te passen op je lichaam, het zal worden "geactiveerd" voor uw natuurlijke warmte en daarom zal je geur op beduidend langer blijven voor een lange periode van tijd.

2) Spray je parfum, in plaats van te wrijven.

Het is niet aan te raden om je parfum wrijven in je lichaam, omdat wrijven kunnen kunnen "smash down" de moleculen van je parfum, het maken van uw geur geworden totaal verschillend van wat was de eerste te zijn. In plaats daarvan spuit je parfum, waarbij de fles ongeveer 15-25 cm van de huid. Een lichte nevel gelijkmatig te verdelen de geur en help uw geur trouw blijven aan zijn oorspronkelijke parfum.


3) Waar moet ik mijn parfum spuiten?

De beste plaatsen om je parfum toe te passen zijn de pols punten van je lichaam. Laat het me uitleggen: pulse punten zijn gebieden van het lichaam waar je de hartslag kunt voelen door de bloedvaten die dicht op de huid liggen. Breng daarna uw geur: achter de oren, aan de basis van de keel, de binnenkant van de pols, de binnenkant van de elleboog en achter de knie. Op deze manier uw geur langer duren.

4) Hydrateer je huid voordat je parfum

Wist u dat de geur aanzienlijk langer op een vette huid, die van het droge? Nou, dit is een wetenschappelijk bewezen feit. Velen zien de vette huid als een probleem, maar als het gaat om langduriger slijtage parfum - is een absolute zegen! Dus als je een droge huid hebt, hydrateren voordat je parfum; helpen uw geur duren veel langer.

5) Strooi een beetje 'parfum op je haarborstel.

Als u wilt uw parfum langer duren, spuit een beetje 'van het op je haar borstel en voer het uit door je haren; Op deze manier, elke keer dat je verplaatsen of lopen langs iemand - een heerlijke geur zal worden uitgebracht ...

6) Speel en laag uw geuren.

Wist u dat u de geuren kunnen overlappen om ze langer meegaan? Het is mogelijk om de concentratie van parfum variëren afhankelijk van de situatie. Experiment, spel, maak uw eigen custom made parfum ... maar vergeet niet - niet meer dan twee geuren niet plaatsen tegelijk, omdat je niet wilt dat mensen je te ruiken in een ander deel van de stad, toen bijna vers uit de deur ... Zorg er ook voor om de toepassing van het product is van de concentratie, de intensiteit en zwaarte passen. Bijvoorbeeld, parfum, eau de toilette, body mist en Keulen hebben allemaal verschillende concentratie van essentiële oliën. Parfum is de hoogste, dan gaat het toilet water, etc ... Houd in gedachten!

7) Houd geuren op de juiste plaatsen.

Bescherm uw geur ervan vijanden: vocht, warmte en licht. Houd geuren in een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht. Ook kopen de parfums in spray flessen, die zal helpen om geur verdamping en chemische reacties met lucht te voorkomen.

8) Hij koos de basisnoten in uw intense geur.

Als je wilt dat je parfum langer mee, zorg ervoor dat u uw parfum kiezen op de juiste manier. Basisnoten parfum of met andere woorden, parfums base meestal de meest dramatische en langere duur. Net als de muziek, is de geur bestaat uit nota's of verschillende geuren. Enkele van de meest gebruikte basisnoten dat laatste voor langere tijd: hout, patchoeli, vanille, wierook, grenen, ceder, enz.

Ik hoop dat u vond deze tips nuttig schoonheid parfums. Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  1   1
Oktober 8, 2015 | 17:05:35 | later 5 uur

Vooruitblikkend naar het lezen meer. Grote post.Really dank u! Fantastisch.

  0   1
Oktober 8, 2015 | 17:51:03 | later 6 uur

Ik hoop dat meer en meer blogs als deze ontstaan.

  5   1
Oktober 8, 2015 | 22:11:57 | later 10 uur

Groot artikel!

  5   2
Oktober 9, 2015 | 00:22:24 | later 12 uur

Hou de site!

  2   2
Oktober 9, 2015 | 03:47:10 | later 16 uur

En andere grote informatie! Bedankt!

  1   1
Oktober 9, 2015 | 04:47:47 | later 17 uur

Ik hou van deze post!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha