8 tips over hoe te LUISTEREN beginnen om uw HART8 tips over hoe te LUISTEREN beginnen om uw HART

Volg je hart en niet fout gaan. Je geest vertelt je wat je moet doen, maar je hart je vertelt wat je echt wilt doen, en de twee zijn constant in conflict. Je geest is echter vol van tegenstrijdige gedachten, feiten en cijfers, en erachter te komen een logische oplossing voor een probleem. Terwijl uw hart is de pure essentie van je ziel, zodat het volgen van je hart lijkt onlogisch zijn, maar naar wat hij te zeggen heeft kan leiden tot het ware geluk te luisteren:

1. Zet uw vertrouwen in je hart

Je geest heeft vele tegenstrijdige belangen. Je wilt om je te beschermen, wil anderen te behagen en soms speelt trucs op mij, dus bij twijfel, vertrouw op je instincten of, met andere woorden, je hart.


2. Zet uw plannen voor een kant

Laat je logische verstand en plotten in de weg van je ware gevoelens te krijgen. Dus, je hart zegt dat je iets dat niet past bij uw plannen van de zorg te doen, dus wat ?! Leg uw plannen aan de ene kant, van tijd tot tijd en volg die ader impuls voor verandering. Een afwijking van het pad zal niet stoppen je naar je eindbestemming.

3. Niet meer dan rationaliseren

Heb al je tijd niet te denken over al de 'mitsen en maren, en maybes. Volg je hart. Als je echt gestudeerd alle gevaren en de mogelijke negatieve gevolgen die je dagelijks leven omringen, zou je waarschijnlijk nooit uit bed! Je geest zal altijd wel een reden om iets te doen.

4. Geef uw hart een kans om u te praten

De stem van je hart is een rustig, terwijl de stem van je geest wordt vaak als een menigte van mensen schreeuwen naar je meteen. Geef de zoete stem van je hart kan komen door duidelijk ontspannen en zetten iedereen schreeuwde gedachten van je geest voor een moment of laat de beslissing tot morgen en een nachtje over slapen.

5. Sta open voor nieuwe ideeën

Sta open voor nieuwe mogelijkheden, zal je hart vaak verrassen. Terwijl je geest probeert gevoel van al die gegevens maken en proberen om de logische conclusie te komen, is je hart te kijken naar het grotere plaatje en kon komen met iets wat hij niet had zelfs voordat beschouwd.

6. Laat uw geest van de counselor en uw hart zal de beslissing maker

De president heeft veel raadgevers, maar toch maakt de definitieve beslissing zelf. Laat uw geest zal u opties te geven en laat je hart kiezen welke volgen.

7. Luister naar je hart

Wanneer uw hart vertelt u iets, luister. Laat je gedachten op het verzorgen van uw hart, volg je instincten en doen wat je voelt, niet altijd wat je denkt dat anderen zou willen doen.

8. Heb de moed om je hart te volgen

Het volgen van je hart kan veel moed. Wanneer overal om je heen zeggen één ding, maar je hart je vertelt een ander, kan het moeilijk zijn om trouw te blijven aan jezelf. Maar zelfs als de dingen niet werken, zal je veel gelukkiger te weten dat je je hart gevolgd zijn, en niet alleen deed wat iemand anders voor je te doen.

Hopelijk heb je deze tips over hoe om te beginnen met luisteren naar je hart nuttig gevonden.

En tot slot, hier zijn enkele 'volg je hart' offertes om u te inspireren:

Uw tijd is beperkt, dus verspil het niet leven van iemand anders leven. Niet worden gevangen door dogma - dat leeft de resultaten van de gedachte van andere mensen. Laat niet het lawaai van de mening van anderen verdrinken je eigen innerlijke stem. En het belangrijkste, de moed hebben om je hart en intuïtie te volgen.

- Steve Jobs

Alles wat ik kan je echt zeggen is dat als je naar het punt waar iemand je vertelt dat er grote of niet goed genoeg, volg je hart en laat niemand verpletteren uw droom.

- Patti LaBelle

Iedereen heeft die innerlijke stem, de een is dat een negatieve Nancy. Ik zou zeggen dat de stem te negeren en vol vertrouwen te zijn en volg je hart.

- Katharine McPhee

Zorg ervoor dat u altijd volg je hart en je darmen, en laat dat je wilt zijn, en je weet dat je bent. En laat niemand je vreugde te stelen

. - Jonathan Groff

Ik beveel het aan voor mensen - periode - die in ongezonde relaties: Volg je hart. En je krijgt waar je moet zijn. Soms is het moeilijk, soms gemakkelijk, de plaatsen die je hart neemt u mee. Maar blijven volgen. Waar de trein brengt je - om er te komen.

- Erykah Badu

Vertrouw op je intuïtie, ga in, volg je hart. Vanaf het begin. ga je gang en vechten voor wat je gelooft. Zoals ik heb geleerd, is dit de weg naar het geluk.

- Lesley Ann Warren

Voel je vrij om je eigen tips over hoe om te beginnen met luisteren naar je hart in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha