8 tips over hoe om TREKKEN MR RIGHT8 tips over hoe om TREKKEN MR RIGHT

Nog steeds op zoek naar de enige echte Mr Right? Je hebt door zo veel Mr. misstanden geweest heb je begon te denken dat er een Mr Right voor u? We weten wat het is om te hebben tevergeefs geprobeerd de liefde, hier zijn acht dingen die je zou willen denken over om je te helpen in je zoektocht van hoe je een vriendje of hoe Mr Right te trekken krijgen:

1. Laat uw persoonlijkheid glanzen

U kunt het mooiste meisje van het land, maar als je niet weet hoe om te lachen, is Mr Right gaat vervelen! Het lijkt te helpen, natuurlijk, maar geen hoeveelheid fysieke schoonheid kan compenseren voor het gebrek aan eenvoudige plezier. Heb vertrouwen in jezelf, kinderen houden van het vertrouwen, en u zich onderscheiden van de massa.


2. Zet het verleden achter

OK, dus je hebt uw deel van liefdesverdriet en teleurstelling gehad, maar niet van uit dat elke relatie gaat op dezelfde manier te beëindigen. Voorwaarts en opwaarts, zoals ze zeggen, de volgende zou de juiste zijn.

3. Zorg voor jezelf

Jouw persoonlijkheid is belangrijk, maar het kan geen kwaad om te zorgen voor je uiterlijk te nemen. Als het ziet er goed vanaf de buitenkant, heb je meer vertrouwen en goed aan de binnenkant voelen. Laat niet de negatieve ervaringen uit het verleden je opgeven, en vergeet niet dat de heer wet ook de man die achter je in de winkel morgen zou kunnen zijn; Dus altijd proberen om je best uitzien, want je nieuwe mensen overal kunnen ontmoeten.

4. Weet wat je zoekt

Als je je afvraagt ​​hoe je een vriendje te krijgen, moet je weten wat je wilt. We kunnen Mr Right niet kiezen uit de daling van het leven van de perfecte man, maar we echt als wat u zoekt? Als ik weet niet echt wat het is u op zoek bent, zoals je altijd kunt verwachten om het te vinden? Neem dan een vel papier, vindt op 20 minuten van de vrije tijd en schrijf de belangrijkste kwaliteiten die je wilt Mr. recht op te hebben, maar je blik niet te hoog, niemand is perfect. Weten wat je wilt is een van de belangrijkste stappen om een ​​perfecte partner aan te trekken.

5. Probeer een beetje 'mystery

Jongens hou van een uitdaging, dus je hele levensverhaal niet lozen op de eerste date. Laat hem denk dat een beetje 'en maak me terug willen komen om meer te leren.

6. stop denken dat je een partner hebt om gelukkig te zijn

Er is niets mis met het zijn enkele en als je te veel zorgen over te maken u zult beginnen om over te komen als wanhopig. Geniet van je leven, en dan zal iemand willen genieten met je mee.

7. Bouw je gevoel van eigenwaarde

Je weet wie je bent en zijn er trots op. De ergste vorm van mannen, roofdieren, prooi op kwetsbare vrouwen, maar ze zijn bang door die vertrouwen en zelfverzekerd.

8. Toon een beetje 'vertrouwen

Het is moeilijk te vertrouwen als je zijn gewond of eerder verraden, maar als je mensen niet kunt vertrouwen, kon Mr Right niet hangen rond voor lang. Vertrouwen is een teken van respect en genegenheid, dus geef de man een kans; Hij is waarschijnlijk niet de laatste deelneemt.

Sommigen zeggen dat er een Mr Right daar ergens voor iedereen, een echte boezemvriend, ware liefde. Als u denkt dat er één, maar we zouden niet kwalijk nemen voor het opgeven! Er zijn honderdduizenden goede jongens die er die op zoek zijn naar iemand zoals jij, dus gewoon geduldig te zijn, zal het komen.

Voel je vrij om hun kennis over hoe je een vriendje dating of hoe Mr Right te trekken in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   2
September 14, 2015 | 19:46:09 | later 7 uur

Hou van al uw suggesties!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha