8 tips over hoe om te beginnen te voelen blij als je naar beneden voelt8 tips over hoe om te beginnen te voelen blij als je naar beneden voelt

De blues zijn goed voor je! Het lijkt misschien niet op die manier als je een dag 'down', maar recent onderzoek ondersteunt dat verdrietig is één van onze natuurlijke afweermechanismen. Stel je voor, als je kunt, dat je een Stone Age man / vrouw die net is door uw naaste concurrent clan klopte; je voelt je neerslachtig en vernederd, dus ga ergens verbergen om te mokken, want als je lichaam maakt je niet op deze manier voelt, zou je waarschijnlijk eindigen krijgen een nog slechtere verslaan van de rivaal.

Dus, gevoel naar beneden heeft een doel, maar het is nog steeds veel plezier in de tijd, hier zijn enkele ideeën om je op te vrolijken jezelf en krijg je weer op gang:


1. Er is niets mis met het zijn verdrietig

Dan heb je een slechte dag, dus wat ?! Er is niets mis met het sluiten van de deur, het tekenen van de blinds en houden u voor een dag. Vergeet niet, het verdriet is natuurlijk. Naast het feit dat een afweermechanisme, het is het gevoel van je lichaam om u te vertellen: "Neem een ​​pauze en geef jezelf een kans om te herstellen van iets dat je van streek."

2. Stop catastroferen

Proberen om de dingen in perspectief te zetten. Als we naar beneden, alles ziet er erger dan het werkelijk is. Gedachten als 'Ik zal nooit iemand ontmoet weer zoals hij,' ze gaan me ontslaan 'en' het is het einde van de wereld! 'Start om onze geest te vullen ... maar denk opnieuw, de laatste keer dat je het gevoel dat dit is al het ergste nachtmerries uitkomen?

3. U kunt niet gelukkig zijn als je nooit verdrietig geweest

Zoals u weet dat de snoep smaakt goed, als alles smaakte snoep? E 'met dezelfde emoties, de oneven dag maakt neer gelukkigen nog beter.

4. Maak een lijst van de positieve

Nu heb je de dingen in perspectief, maak een lijst van vijf goede dingen in je leven, de dingen die je dankbaar voor te voelen; en om eerlijk te zijn, kan zelfs de meest trieste persoon te vinden vijf. Als je echt hard te proberen, kun je zelfs een positief in wat je doet je verdrietig voelt.

5. Het gras is niet altijd groener

Vaak wordt het verdriet toegevoegd aan onze overtuiging dat anderen hebben een betere tijd van het leven, van wat we zijn. Dus als je niet kan veroorloven een vakantie dit jaar en uw beste vriend om te vliegen op een zonnige badplaats, kijk aan de andere kant, terwijl u thuis bent opgerold met een bar van uw favoriete chocolade, het bekijken van je favoriete tv-show, hij / zij kan worden geplakt in een lange rij mijl naar de terminal van de luchthaven! Proberen om goede en positieve dingen in je leven en de meest belangrijk vindt, stop jezelf en je leven te vergelijken met andere mensen!

6. Neem een ​​kijkje van buitenaf

Vergeet niet dat de gemiddelde Londenaar niet eens merken Buckingham Palace op haar manier om te werken, maar let op de ochtend regen. Probeer te kijken naar je leven van een vreemde; je zou zelfs iets te lachen.

7. Lachen is het beste medicijn

OK, nu die bergen, hopelijk, ze lijken een beetje 'meer als heuvels schaalbaar, dus ga iets doen voor de lol, zelfs als je niet echt willen. Ga naar buiten met een paar vrienden of gewoon een comedy show op televisie. Als mensen om je lachen, zo zal je; Het is besmettelijk.

8. Het stof zelf naar beneden en weer terug op het paard

Het gevoel een beetje 'beter? Vervolgens neemt u zelf, het huis netjes, hebben een douche en op een aantal van uw favoriete kleding. Je gaat uit voor wat plezier!

Sommige mensen lijken bijna arrogante in hun houding ten opzichte van het leven te zijn. Ze lijken om door de problemen, zonder zorg in de wereld. Niet alle van ons kan doen dat toch en, soms, je problemen hebt, maar zet dingen in perspectief en kijken naar de positieve kant kunnen we u door te helpen.

Ik hoop dat u deze zelf-hulp, motiverende tips nuttig vinden.

Voel je vrij om hun kennis en zelfhulp positieve suggesties over hoe om gelukkig te zijn als je het gevoel in het commentaar hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   2
Mei 3, 2015 | 05:26:02 | later 5 uur

Innovatieve manier om te bloggen!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha