8 tips over hoe om levende starten in het huidige moment en hoe het leven te genieten8 tips over hoe om levende starten in het huidige moment en hoe het leven te genieten

Wij, mensen, we besteden veel tijd stilstaan ​​bij het verleden en dromen over de toekomst. Het 'een beetje' van een vreemde gewoonte echt, des te meer dat we niet kunnen veranderen het verleden of de toekomst te voorspellen. Alles wat je kunt echt doen, is ons afvragen over wat had kunnen zijn en zich zorgen te maken over wat er zou kunnen zijn, en dit is de reden waarom mensen die vandaag zijn vaak de gelukkigste. Dus, geniet vandaag nog voor wat vandaag de dag brengt, en het meeste van het leven door het lezen van onze acht tips over hoe om te gaan leven in het heden en hoe u uw leven te genieten:

1. worden bepaald om te leven voor vandaag

Voor starters, leven in het heden kan veel inspanning. Word je bewust van je gedachten en hen uit de buurt van het verleden of de toekomst, en zich richten op vandaag. Vergeet niet dat als je niet richten op deze, mist u op de dingen. Opleiding zelf te blijven in de huidige zal de moeite waard.


2. Stop oordelen jezelf

Onze volgende tip over hoe om te gaan leven in het huidige moment en hoe het leven meer te genieten is - stoppen met het beoordelen van jezelf. De aanvaarding van zichzelf is een groot deel van de mogelijkheid in het heden te leven. Omarmen wie en wat je bent, en probeer jezelf niet te oordelen te hard voor het verleden. Accepteer het verleden geleerde lessen en kijken naar de toekomst met een positieve mentale houding en maken de meeste van vandaag.

3. Analyseer je gedachten

Angst is vaak ongegrond is, dus wanneer je negatieve gedachten kruipen in je geest, daag je gedachten en denk dat een beetje '. Meer dan zorgen te maken over dingen kunnen invloed hebben op uw algehele gezondheid en neem je gedachten af ​​te genieten van vandaag, dus vraagtekens bij de redenen voor uw negatieve gedachten en, als je erover nadenkt, is het niet echt waarschijnlijk de moeite waard zorgen te maken over.

4. Focus op wat goed is voor je

Nog een tip over hoe om te gaan leven in het huidige moment en hoe het leven meer te genieten is - moeilijk te concentreren op wat er nu gebeurt en genieten van alles wat er om je heen. Gebruik alle zintuigen: zien, horen, ruiken en de tastzin, en proberen om de wereld volledig te ervaren om je heen. U kunt verbinden met deze door simpelweg te kijken uit het raam en het nemen van alles wat er, zolang u zich richten op het.

5. Knijp jezelf!

Als je gedachten afdwalen, geef jezelf dan een snufje op de arm en zal binnenkort brengt u terug naar vandaag en het huidige moment. Focus op dat gevoel voor een minuut en de gedachten van het verleden of de toekomst zal wijken voor het hier en nu. Niet te hard, hoewel, we hebben geen kneuzingen wilt!

6. Werk hard en play hard

Zet alles wat je hebt in wat je doet op dit moment, en niet alleen zult u genieten van het meer, maar je zal ook het nog beter. Wonen in de huidige middelen om de meeste van te maken, zo gericht, doe je best en alles wat je doet zal worden gemakkelijker en leuker.

7. stoppen met het maken van excuses

Er is geen betere tijd dan de huidige om dingen gedaan te krijgen, dus aan de slag gaan en doe het vandaag. Zelfs een kleine vooruitgang is beter, doet iedereen, dus stop met de excuses en beginnen met het doen van dingen koepel vandaag of je alleen een lange lijst van dingen te maken over het te bouwen.

8. Leer hoe u de pagina om te slaan

En onze laatste tip over hoe levende starten in het huidige moment en hoe het leven meer te genieten is - leren om de pagina om te slaan? Het leven is echt als een boek. Wanneer u een pagina te zetten, die pagina is afgewerkt en de nieuwe pagina staat vol met nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Het is belangrijk om het einde van een pagina of zelfs geheel een hoofdstuk accepteren, en laat het verleden waar het behoort. Dit is wat maakt vandaag zo spannend, ik weet gewoon niet wat je kunt houden in Servië voor u!

Elke andere tips over hoe om te gaan leven in het huidige moment en geniet van het leven? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   0
Mei 9, 2015 | 02:07:42 | later 6 uur

Dank voor prachtige motiverende tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha