8 tips over hoe de foto er goed uitzien de hele tijd8 tips over hoe de foto er goed uitzien de hele tijd

1) Zoek uit wat uw beste kant en de beste hoek.


Het is heel belangrijk om jezelf te leren kennen, nogmaals, ook in de fotografie, zoals in het leven in het algemeen. Dus, vindt de hoeken waar je je best uit te zien in foto's. Zelfs als je gezicht eruit ziet en lijkt symmetrisch, kunnen er kleine verschillen in de manier waarop je kijkt naar rechts of links. Bijvoorbeeld, ik persoonlijk graag iets gefotografeerd te worden om mijn recht; ja, in een groep foto heb ik de neiging om te verblijven op de rechterzijde van de groep en iets draai mijn rechterkant in de richting van de camera. Dus hoe u uw beste hoek te vinden? - Praktijk! Neem een ​​camera en een vriend vragen om foto's van je nemen van verschillende kanten en verschillende hoeken. U kunt versteld staan ​​hoe anders het zou kunnen kijken vanuit verschillende posities. Wanneer u uw hoek hebt gevonden "perfect", stok met het en probeer te "spelen" hoek vergelijkbare beelden; als dit we zeker weten dat je fantastisch uitzien!

U kunt ook de praktijk poseren voor een spiegel en vind de juiste hoek op deze manier.

Als ziet er schattig in de voorkant van een spiegel - je zou ook groot in foto's kijken! Het goede hoek die niet helemaal krijgt is een hoek van 45 graden. En 'een van mijn favorieten!

Quick Tip: Bij het maken van een pose, probeer beide handen op je heupen te zetten, zal deze positie de illusie van langere benen en slankere taille, dat is altijd een bonus te maken!

2) Houding.


Grote houding verhoogt uw "beautifulness" door vele percentage onmiddellijk, niet alleen in de foto, maar ook in het dagelijks leven.

De truc om perfecte houding moment: proberen om op te staan, alsof je 10 boeken dragen op de top van je hoofd of voeten, alsof je probeert om de lucht te raken met zijn hoofd.

Niet alleen deze eenvoudige tip zal helpen om houding te verbeteren, maar ook direct worden twee centimeter langer! Hoe cool is dat ?! Grote houding zal zeker helpen je beter in foto's kijken.


3) Positieve houding en glimlach.


Heeft u foto's van mensen die lacht met hun mond gezien, maar hun ogen kijken verdrietig of hun glimlach gewoon niet goed uit? Het kan gebeuren met een van ons als we dwingen ons glimlach zeggen "cheeeeeeeese" ... Om een ​​goed beeld met echte glimlach te maken, proberen te denken aan iets grappig, aangenaam of gelukkig en dan, alleen, neem een ​​foto; Het zal echt glimlach, mooi en tijdloos dat er een groot verschil in de manier waarop je kijkt naar de foto's zal maken. Ook als u niet wilt dat al uw tanden te laten zien, terwijl lachend - probeer een lieve glimlach, mysterieus en een beetje 'voor de hand liggende.

Glimlach ziet er altijd goed in de foto's. Kleine tip: zet je tong achter je tanden en glimlach, moet dit helpen ontspannen je gezicht en maak je glimlach kijken natuurlijk en flatterend.

4) Borstel je haar vlak voordat je de foto te maken.

Deze snelle tip helpt me wanneer ik wil er goed in foto's en moeiteloos kijken zonder te proberen te hard. Borstel je haar twee keer en je zal een groot verschil in hoe je er in een foto te zien. Ik draag een kleine haarborstel in mijn tas te allen tijde, voor het geval ik een snelle oplossing gedaan om mijn haar. Meestal, in de foto het ziet er erg leuk!

Quick Tip: U kunt ook snel omslaan het haar ondersteboven en weer terug, kan dit eenvoudig gebaar helpen voeg meer volume en het haar ziet er moeiteloos prachtig en natuurlijk mooi!

5) Wanneer u wordt gefotografeerd niet in de camera kijkt, kijk er doorheen; of proberen te kijken een beetje 'over de camera in plaats van op zoek rechtstreeks op de camera.

Dit is een foto-professionele tip, het, in feite, het geeft de illusie dat u precies op zoek in de camera en voegt een beetje 'mysterieuze verfijning aan uw foto's, probeer het eens!

6) Vermijd schaduwen.


Goed licht is een van de belangrijkste ingrediënten van een succesvolle fotosessie. Zorg ervoor dat u niet erg vleiend schaduwen te voorkomen, in feite, proberen te voorkomen dat het aanraken van je gezicht schaduwen.

Hiervoor

ervoor zorgen dat het licht niet raakt vormen over, omdat het niet alleen unflattering, maar ook in staat om de illusie van kringen onder de ogen, of zelfs langere neus maken. We willen dat niet, toch?

7) Hoe om te zorgen dat je geen afbeeldingen knipperen?


Nou, knipperen op het verkeerde moment kan iedereen overkomen ... maar laat me delen met u een eenvoudige truc die ik persoonlijk gebruik ik het de hele tijd:

probeer je ogen gesloten te houden voor een moment en open ze naar rechts wanneer het tijd is om een ​​foto te maken

, Op deze manier zul je meer ontspannen in de beelden kijken en niet de behoefte voelen om knipperen rechts wanneer het beeld wordt uitgevoerd.

8) Goede truc is belangrijk, maar je innerlijke vertrouwen is de echte sleutel!


Ja, veilige mensen meestal ziet er fantastisch uit, niet alleen in foto maar ook in het leven van alledag. Innerlijke schoonheid en vertrouwen zijn de basis voor een geslaagde fotoshoot. Het is heel moeilijk om er goed uitzien op de foto's als je beschaamd zijn, gebrek aan zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Hoe je meer zelfvertrouwen? - Het is gemakkelijk om een ​​beslissing te nemen! Besluiten dat je bent mooi en je geweldig, alleen maar omdat je bent je bent; er is niemand anders dan jij op de planeet! Deze innerlijke zekerheid van hun uniciteit en schoonheid in het beeld, dat maakt je lijkt meer ontspannen, natuurlijke en aantrekkelijk.

Als u sproeten, grote oren of iets groter dan de ruimte tussen de tanden - omarmen al deze unieke eigenschappen; dit zijn dingen die zich onderscheiden van anderen en zijn trots op ze! Vergeet niet dat je mooi bent, je gelooft in jezelf en glimlach.

Nu je weet hoe te kijken geweldig in foto's en je kunt beginnen met oefenen. We meestal beter met trial and error, dus hoe meer je iets praktijk - hoe beter je wordt in.

Wat is uw favoriete tips over hoe groot in de foto's? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  2   1
Juni- 3, 2015 | 21:16:15 | later 7 uur

Echt coole plek, werken zeer informatieve en professioneel written..Good

  1   0
Juni- 3, 2015 | 23:56:29 | later 10 uur

Uw suggesties zijn altijd zo goed!

  5   2
Juni- 4, 2015 | 04:01:02 | later 14 uur

Wow, bedankt! Dit is wat ik zocht!

  0   1
Juni- 4, 2015 | 05:36:21 | later 15 uur

Nuttige info! Bedankt!

  2   0
Juni- 4, 2015 | 13:35:54 | later 23 uur

Dol op deze website

  0   2
Juni- 4, 2015 | 14:36:10 | later 1 dag

Momenteel is het lezen van deze site elke dag!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha