8 TIPS ongelooflijk hoe zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen8 TIPS ongelooflijk hoe zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen

Niets is meer frustrerend dan wakker worden in de ochtend, in de spiegel kijken en vind de donkere kringen onder de ogen. U kunt een concealer en voeg een beetje 'van markeerstift om het effect, maar de donkere kringen zijn er nog steeds! Concealer verbergt enige probleem, eigenlijk is het noodzakelijk eerst naar de oorzaken van deze donkere ringen te begrijpen.

De huid onder je ogen is dunner en dus meer kwetsbaar, en de meest voorkomende oorzaken van donkere kringen zijn de ophoping van vocht onder je ogen, een slecht dieet, gebrek aan slaap, gebrek aan ijzer en andere essentiële eiwitten. We ontdekken een aantal grote en eenvoudige oplossingen die kunnen helpen verminderen of te ontdoen van die ongewenste donker voor je ogen:


1. Slaap goed

Voor veel mensen is de meest effectieve manier om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen is om uw slaap gewoonten te verbeteren. Voor een fris gezicht en cirkel gratis, artsen raden dat alles wat we nodig hebben ongeveer zes tot acht uur van goede slaap elke dag. Probeer ook slapen op je rug liggen met je hoofd op een kussen op de top, omdat dit zal helpen om de bloedsomloop te verbeteren en te corrigeren het overtollige vocht onder de ogen.

2 Hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen? Let op je voeding!

Wallen onder de ogen een schaduw kan werpen, en kan de oorzaak van donkere kringen onder de ogen zijn. De zwelling kan worden veroorzaakt door uw dieet, dus probeer je zoutinname te verminderen en afgesneden van alcohol voor een tijdje ', die beide kunnen de oorzaak zijn van een opgeblazen gevoel en zwelling zijn.

3. Niet in de ogen wrijven

De huid onder de ogen zeer gevoelig en bij wrijf ogen veroorzaakt wrijving, dat kan op zijn beurt zorgt voor de pigmentatie van de huid donkerder. Bovendien altijd make-up zachtjes op dit gebied om dezelfde reden.

4. Gebruik zonnebrandcrème onder je ogen

Wanneer u uit te gaan in de zon, vergeet niet om zonnebrandcrème passen onder je ogen ook. Als u al donker onder ogen, zal de zon niet langer donker. Wees je bewust van.

5. Neem uw allergie medicatie

Als u last heeft van allergieën, zoals hooikoorts, vergeet dan niet uw medicatie. Het effect van ogen streaming alleen het probleem verergeren en meer vocht onder de ogen.

6. Breng ijs packs

Het toepassen van ijs om uw huid, vooral de semi-transparante huid onder je ogen, koel je het bloed haarvaten en helpen overtollig vocht en bloed te verspreiden uit het gebied. Wikkel een ijsblokje in een weefsel / handdoek en plaats het op elk van uw ogen. .

7. Gebruik koude theezakjes

De volgende keer dat u een kopje thee te maken, op te slaan het theezakje en plaats in de koelkast om af te koelen. Plaatsing van koude thee zakken over je ogen voor tien minuten of zo zal u ontspannen en te verminderen zwelling of verkleuring rond de ogen.

8. Groenten en fruit

Het eten van een goede hoeveelheid verse groenten en fruit is altijd een goed idee en zal een gunstig effect op het uiterlijk van uw huid en ogen te hebben. U kunt ook gebruik maken van komkommer of aardappelschijfjes om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen te krijgen, maar zet ze over je ogen in de ochtend, die wordt vernieuwd en het koelen van de huid.

Dermatologen wordt gevraagd naar donkere kringen onder de ogen de hele tijd. Boven heb je verschillende oplossingen voor dit probleem, en nu weet je dat eenvoudige verandering van positie of andere slaapgewoonten elke dag kan u helpen zich te ontdoen van dit probleem. Zorg er ook voor om nooit te gaan slapen met make-up op en vermijd vaak wrijven.

Voel je vrij om uw suggesties over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  2   1
Maart 28, 2015 | 17:10:54 | later 7 uur

De tips zijn geweldig, maar helaas, sommige mensen zijn geboren met deze aandoening. Ik noem het een voorwaarde, want er is geen manier om zich te ontdoen van donkere kringen, althans geen natuurlijke methode. Ik ben geboren met donkere kringen en geen enkele hoeveelheid van de slaap, gezond eten of iets anders dat zal veranderen.

  5   1
Maart 28, 2015 | 18:35:21 | later 8 uur

uitstekend!

  2   1
Maart 29, 2015 | 00:24:09 | later 14 uur

Dit soort informatie is van onschatbare waarde.

  4   0
Maart 29, 2015 | 04:57:12 | later 17 uur

Wow, thіs іs goed geplaatst, mijn ѕisteг аnalyzing dit iss dingen, dus ik ga om haar te laten weten.

  5   0
Maart 29, 2015 | 06:29:40 | later 19 uur

Het is bijna onmogelijk om goed geïnformeerde mensen over dit onderwerp, maar lijken te weten wat je het over hebt! Dank

  1   1
Maart 29, 2015 | 07:18:25 | later 20 uur

Hartelijk dank!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha