8 tips om goed in de foto's zien8 tips om goed in de foto's zien

1) Vermijd shimmer en SPF.

Boven alles, niet reflecties van toepassing op het hele gezicht, of een stichting met een hoge SPF-factor, als je weet dat je zal worden gefotografeerd. Glinsterende licht reflecterende deeltjes, het kan maken je dik of te wit in plaats van mooie foto's te kijken, vooral als de flitser wordt gebruikt op de camera.

2)

Als je aan het doen zijn een aantal ernstige en belangrijke beelden,

investeren in een goede basis high definition

. Deze soorten funderingen zijn ontwikkeld voor actrices en TV presentatoren. TV in HD u elk klein detail van hun gezichten te zien. Er goed uitzien in foto's je gezicht onberispelijk moeten verschijnen en uw stichting moet alle onvolkomenheden te verbergen en kijk onzichtbaar.


3) Breng shimmer alleen op strategische locaties.

Breng een beetje highlighter op je jukbeenderen, de cupido boog in de binnenste hoeken van de ogen en onder de wenkbrauwen. Op deze manier zal shimmer uw schoonheid te benadrukken en maken u glamoureuze en gepolijste look.

4) Het toepassen van make-up in de spiegel versterking

, Hoe beter het raam, op een goede dag! E 'al gebeurd voor mij toen, na het aanbrengen van mijn make-up, verliet ik denk dat ik zag er erg mooi, en na het zien van foto's van mezelf op die dag, was ik geschokt, omdat het niet dezelfde zag er toen ik thuis . Al deze onverwachte verrassingen gebeuren omdat de binnenverlichting slechte hoe de make-up ziet er in de realiteit kan veranderen. Ja, aandacht besteden aan dit detail.

5) uw ogen puilen uit met zwarte mascara en eyeliner.

Solliciteer zwarte eyeliner, mascara en dan - valse wimpers. Al deze tools helpen u om uw ogen pop. Afbeelding-contrast zwart ziet er altijd mooi.

6) Ik voel me comfortabel.

Zet je tong achter je tanden en glimlach, zal helpen je kijkt moeiteloos, natuurlijk mooi en ontspannen. Of proberen om hun ogen te sluiten, dan is het openen van hen langzaam vlak voordat de foto wordt genomen, zal dit ook helpen je je prettig voelt.

7) Vertrouwen is een belangrijk ingrediënt voor een geslaagde fotoshoot.

Je moet naar binnen te voelen mooi en veilig. Wees trots op je sproeten, grote oren of andere functies die je kan hebben, dit is wat je uniek maakt!

8) De praktijk poseren voor de spiegel thuis

, Veel bewegen, voelen zich niet schamen, gewoon spelen. Op deze manier kunt u zien welke plaatsen ziet er geweldig uit op de camera. De hoek van 45 graden, bijvoorbeeld, ziet er meestal geweldig in de foto's, en eenvoudige lach;).

Ik hoop dat u de bovenstaande tips nuttig gevonden. Voel je vrij om commentaar en delen tips over hoe je goed in foto's kijken vertrekken. Ik wil graag van u horen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  2   2
September 23, 2015 | 12:32:57 | later 40 notulen

Prachtige site!

  4   0
September 23, 2015 | 13:48:07 | later 1 uur

Mooie site!

  4   2
September 23, 2015 | 22:33:34 | later 10 uur

zeer goede post, ik zeker hou van deze website, uit te voeren op

  5   0
September 24, 2015 | 01:16:08 | later 13 uur

Heel erg bedankt voor het geven van iedereen zo'n grote kans om de geheimen van dit belangrijke terrein te ontdekken. En 'altijd zo fantastisch en jam-packed met plezier voor mij en mijn kantoor collega's om te zoeken naar blogs, zeker drie keer in zeven dagen om de laatste problemen die je hebt te zien. Natuurlijk, ik ben gewoon verbaasd te allen tijde rekening houdend met de speciale raad die geserveerd. Sommige 3 punten in deze interventie zijn uiteindelijk de meest geschikte die we hadden allemaal.

  3   2
September 24, 2015 | 05:37:26 | later 17 uur

Ik wil u vertellen dat ik ben beginner tot bloggen en ik genoot van uw webpagina. Hoogstwaarschijnlijk Ik ga bookmark uw blog post. U zeker perfecte artikelen en recensies. Zegene u voor het openbaren van uw webpagina.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha