8 tips Gezonde Voeding die zorg van moet nemen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 1, 2015 Admin Schoonheid 0 4


E 'van essentieel belang voor een gezonde en evenwichtige voeding voor een goede gezondheid te behouden. Om te genieten van een goede gezondheid, is het belangrijk voor u om te leren over gezonde eetgewoonten en consumeren van de juiste hoeveelheid calorieën. Dit geeft je energie en essentiële voedingsstoffen.

Gezonde Voeding Tips

Hier zijn de top 8 voedsel tips voor gezond eten:


Zetmeelrijke voedingsmiddelen moet je basis te zijn:

Zetmeelrijke voedingsmiddelen moeten maken ongeveer een derde van uw dieet. Zetmeelrijke voedingsmiddelen, zoals granen, pasta, rijst, aardappelen en brood bevatten een goede hoeveelheid vezels en helpen u een voller gevoel. Er wordt voorgesteld om een ​​element in zetmeelrijke hoofdmaaltijd omvatten elke dag.

Eet veel fruit en groenten:

U moet ten minste vijf porties fruit en groenten te consumeren in een dag. Om dit te bereiken, dan kunt u ook ongezoet vruchtensap en wat gekookte groenten.

Eet meer vis:

Vis bevat een goede hoeveelheid eiwitten, vitaminen en mineralen. U moet ten minste twee porties vis te consumeren per week, met inbegrip van vette vis. Vette vis is de rijkste bron van omega-3 vetten kan voorkomen hart-en vaatziekten. Vette vis zoals forel, haring, verse tonijn, sardines, zalm, makreel, sardines, en zijn een goede bron van goede vetten.

Verminder verzadigd vet en suiker:

Het is belangrijk om de hoeveelheid vet die je verbruikt in uw dagelijkse voeding te leren kennen. Vetten zijn twee soorten: verzadigde en onverzadigde. Verzadigd vet in grote hoeveelheden verhoogt de niveaus van cholesterol in het bloed dat hartziekten veroorzaken.

Verzadigde vetten zijn verkrijgbaar bij vele gerechten, inclusief kaas, gebak, koekjes, room, boter, en gebak. Het is belangrijk om hun verbruik te verminderen en omvatten onverzadigde vetten zoals olie, visolie, en avocado.

Je hebt de neiging om te eten en te drinken veel suiker. Ze worden opgenomen in voedingsmiddelen en dranken die leiden tot gewichtstoename, tandbederf. Het wordt aanbevolen om de consumptie van alcoholische dranken, gebak, koekjes, frisdrank en snoep die grote hoeveelheden suiker heeft te verminderen. In plaats daarvan kunt u kiezen voor natuurlijke zoetstoffen in fruit en melk.

Eet minder zout:

Zout is niet alleen wat wordt toegevoegd aan levensmiddelen, zijn ook opgenomen in granen, soepen, chips, brood en sauzen. Overconsumptie van zout kan de bloeddruk verhogen en leiden tot hart-en vaatziekten of een beroerte.

Word actief en handhaven van een constant gewicht:

Het eten van gezonde en evenwichtige voeding om een ​​gezond gewicht te behouden. Overgewicht of obesitas kan leiden tot veel gezondheidsproblemen, met inbegrip van type 2 diabetes, kanker, hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en beroertes. Ondergewicht heeft ook invloed op je gezondheid. Dus om gewicht te verliezen en een gezonde levensstijl is van cruciaal belang voor een lifestyle actiever te hebben.

Verminder de slechte calorieën uit vet en suiker, en omvatten veel fruit en groenten. Alcohol is ook zeer hoog in calorieën; dan kunt u dit controleren op uw gewicht. Geniet van fysieke activiteit per dag, zoals de sportschool, hardlopen, zwemmen om gewicht stabiel te houden.

Do not Get Thirsty:

Het is belangrijk om elke dag drinken meer dan 2 liter water om uitdroging te voorkomen. Dit kan ook worden opgelost door consumptiemelk en vruchtensappen, maar niet koolzuurhoudende dranken. Vermijd het gebruik van koolzuurhoudende dranken om uw dorst te verlagen. Ze bevatten grote hoeveelheden suiker en calorieën die slecht zijn voor je tanden.

Niet overslaan ontbijt:

Velen van ons ontbijt overslaan om gewicht te verliezen in een korte tijd. Maar, werd aangetoond dat ontbijten helpt controle gewicht. Dus, het eten van een gezond ontbijt is een cruciaal onderdeel van een uitgebalanceerd dieet dat je de vitaminen en mineralen die nodig zijn kan geven.

Ik hoop dat u zeker zal deze gezondheidsproblemen tips over eten! In feite zijn zij de juiste manier om gezond en actief te blijven! Niet hieronder laat uw waardevolle reactie en laat ons weten wat uw antwoorden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha