8 tips die momenten dat u niet wilt HEM HET AANTAL geven8 tips die momenten dat u niet wilt HEM HET AANTAL geven

Wanneer een man is geïnteresseerd in jou, maar je hoeft niet interesse in hem hebben, we weten alleen dat het tijd is nabij wanneer het gaan om te vragen om uw nummer. Je kunt gewoon straight to the point, en u vertellen hem om te verdwalen, maar de meeste mensen zijn een beetje 'mooier dan dat! Hier zijn tien manieren waarop u kunt voorkomen dat een man je nummer, zonder dat het volledig leeglopen zijn ego.

1. Zeg hem dat je de veiligheid bewuste

Het is nooit een goed idee om uw telefoonnummer uit te geven aan vreemden en niet beledigd als je hem vertellen dat je nooit doen. Als u dit excuus gebruiken, tenminste, hij voelt zich niet geïdentificeerd voor de afwijzing, maar de echte reden is dat je niet tegen de man.


2. Geef hem een ​​nep-nummer

Het duurt maar een verkeerde cijfer en je helemaal van de baan hebben gegooid! Hij gaat weg gelukkig, denken dat morgen zal noemen, en je weggaat met een veelbetekenende glimlach op je gezicht.

3. Vanuit uw e-mail adres in plaats

Als je hem vertellen dat je vaak de telefoon uitgeschakeld, dus het zou makkelijker zijn als je hebt gemaild, dan in ieder geval kun je niet lastig vallen met de gesprekken. Als het een overlast met e-mail, dan gewoon markeren als spam, en u zult nooit een e-mail te zien van hem opnieuw.

4. Vertel hen om een ​​jaloerse vriendje

Zelfs als je niet een vriendje hebben, moet dit hem ontslag. Maakt het nog aantrekkelijker, en vertel uw vriend is jaloers, en, oh trouwens, ook een ex-marinier met woede management problemen.

5. Vraag hem voor zijn nummer

Zeg hem dat het gemakkelijker zou zijn voor u om hem te bellen en vragen voor zijn nummer. Je ooit zou willen noemen het helemaal niet, maar zijn voorzichtig teleurgesteld met dit, en het zal krijgen van je rug.

6. Vertel hem dat je niet beschikt over een telefoon hebben

Vertel hem hoe je een hekel aan de moderne technologie en dat je denkt dat de leeftijd van instant communicatie is een ontwikkeling van het kwaad. Niet alleen niet hoeft te uw nummer te geven, is het waarschijnlijk schrikken ook!

7. Zeg hem dat je niet weet wat uw nummer

U kunt altijd doen alsof je niet hebt je telefoon met je en weet niet hun aantal. Je zou niet de eerste persoon die niet weet je nummer niet. Immers, hoe vaak je hebt om u te bellen?

8. vertel hem gewoon 'nee'

Als je echt niet een hint, dan heb je geen andere keuze, maar hoe het te zeggen. Serieus, zou u nooit uw nummer aan iemand die je niet zeker bent over, kijkt dan naar hem recht in de ogen en vertel hem stevig vast, nee.

Wat zijn uw tips voor die momenten waarop je niet wilt dat een man geef je nummer?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha