8 tekenen van een ongezonde relatie om uit te kijken naar BEGIN8 tekenen van een ongezonde relatie om uit te kijken naar BEGIN

Soms kunnen we kijken naar een vriend of gewoon iemand die we kennen en vragen waarom je zetten in de zorg van de manier waarop hij dat doet zijn partner. Soms is het alleen blindheid van liefde en, helaas, soms is dat een individu nooit een gezonde relatie met een man heeft bekend, zodat ze denken dat wat zij ervaren normaal is.

Maar als u zich bewust bent van de waarschuwingssignalen van een ongezonde relatie, kunt u potentiële problemen vroeg plek in uw amour en, zoals gewaarschuwd mens telt voor twee, hier zijn enkele van de dingen die de alarmbellen kunnen stellen:


1. Secrets

Paren moeten altijd open met elkaar en waarin een geheim, er veel zijn. Als hij wordt geheimen voor u, dan moet je om te vragen waarom.

2. Controle

Liefde gaat over compromissen en mededogen, geen controle. Als iemand je vertelt wat te dragen en waar je wel en niet kan gaan, dan ben je een potentiële control freak en kon zijn geduld te verliezen, als ik ooit tegen zijn wil.

3. De Trust

Vertrouwen is een impliciet onderdeel van een liefdevolle relatie en dat werkt in beide richtingen. Als u het controleren van uw e-mails of om hem niet te vertrouwen als hij gaat alleen uit, dan is er iets mis.

4. Arguing

Elke relatie zal zijn ups en downs en dit is natuurlijk, maar als je constant vechten en, bovenal, indien deze strijd is de kleinste van de dingen, dan is dit één van de zekere tekenen van een ongezonde relatie.

5. Verwijten

Altijd op zoek naar een reden om de andere persoon de schuld in een relatie is zeker niet een goed teken. Vergeven en vergeten moet het parool zijn, en voortdurend beschuldigen elkaar zou kunnen suggereren dat een van jullie is op zoek naar een uitweg.

6. De beledigingen

Beledigingen pijn en waarom je op iemand die je zorg zou vallen? Zelfs in een uitwisseling van standpunten echt boos, er zijn een aantal dingen die een liefdevolle koppel zou nooit zeggen. Als je in voortdurende uitwisseling van Snipes en beledigingen met uw partner, moet er iets gedaan worden; weet, is een van de tekenen van een ongezonde relatie.

7. Communicatie

Zodra de kast om te spreken, dan kan niets worden opgelost. Zonder communicatie, er is gewoon geen relatie; dus als je gewoon delen van het huis, maar niets anders, dan is deze relatie gaat nergens.

8. Intimiteit

Natuurlijk privacy een belangrijk onderdeel van een gezonde relatie en geen intiem contact zou een probleem wijzen, maar op dezelfde wijze als alle relatie lijkt enige ruimte zijn, dan iemand gebruikt.

De meeste van deze tekenen van een ongezonde relatie lijkt zo vanzelfsprekend als je ze leest in het koude licht van de dag, maar soms, in de zeer vroege stadia van een relatie, je ze niet ziet, of uit te gaan van je geest. Spotten ze vroeg, maar je kon een hoop verdriet later opslaan of, de hemel verhoede, nog erger.

Ik hoop dat u dit rapport nuttig advies te vinden.

Welke andere tekenen van een ongezonde relatie weet je dat? Voel je vrij om relatie advies in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  0   1
Mei 22, 2015 | 21:12:53 | later 5 uur

Good stuff, zoals altijd!

  0   0
Mei 22, 2015 | 21:44:09 | later 6 uur

Cool! Hou uw suggesties!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha